-
Jupí!!!
Jupí!Už zítra výjde new album!!! -
-
Re: Jupí!!!
ale bylo by to supééér kdyby vyšlo už zítra :-) nj....budem si muset počkat na další rokk *3* -
-
Re: Re: Jupí!!!
no jo no...ale zase to album bude oněco lepší....ikdyž u Avrilky... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Jupí!!!
Tak jsem se spletla slečno Avril-nely....Sorry!Abych tě náhodou neurazila!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Jupí!!!
avrilka-aja..mužu se zeptat kolik ti je? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jupí!!!
8 let jo...hmmm -
to je ti teprv 8..?? -
Tak to jsem nepsala já!Je mi 8 kdyby něco,jo?A navíc u Avril-nely to bylo nedorozumění...Už jsem jí to odpoustila a jsme kamarádky...A navíc jediný kdo je tu debil je ten kdo se tu za mě vydává! -
7 let debile
-
-
-
-
-
jinak v poho??? *1* *1* *1* Album vychází až příští rok...a stejně mělo vyjít až 17.11.... *1* *1* -
-
Re: Re: Jupí!!!
*1* tak to bylo dobrý :-D
-
-
Já myslela že má vyjít až 17.11. a ne 16.11. a navíc jsem někde slyšela že to Av posune až na NOvý rok... *7* *7*
-
-
Podle mě je Avril dobrá zpěvačka...
-
avril
ja mam jen obrazky a tapety *4* -
avril , jsi nejlepsi
avril , jaky je tvuj e-mail , prosim napis................. tva nejvetsi fanynka -
LoWujU MociNky Avii
AhUjíx LiDiššky,
@Si j@ko WšiChNi z WáS, Se Mi mosSs LíBí Aw q;cP Mám RáD@ Její sTyLlíÍíQ, JeJí SoNgy Mi vŽdyCky DoD@j To, Co pRáVě PoTřřeBuJu & poDrŽej mĚ n@ NoHáCh. KdYž ViDim NákEj čLáNeQ @bouT Aw, hNeD Si čaSsáQ kOuPim, T@kžE ZnáM DoCeL@ i HeR PoW@Hu, kTeRá Se DosT PoDoBá Mý. *4* DoM@ MáM @lL 3 HeR CeDk@, kTeRý SoU PodLe Mě mosS suP@ *4* To 3. aLbíČko Je PoDLe Mě FuCkt The Best Damn Thing !!!♥♥♥!!!
SoO, MějTe Se kRásNě & můŽeTe Mi PísNouT N@ M@jLíQ: RockAvie@email.cz Bo ICQ:430-600-783 (RockAvie), My bLoooOooOOOooooogísSseQ: RockAvie.blog.cz
W@še RockAvie -
ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ
AHOJKY, TAK JAK DOPADLO VÝZO? DOUFÁM ŽE DOBŘE !!! *14* U MĚ DOBRÝ NEMÁM ANI JEDNU 4 !!! JUPÍÍÍ *15* *14* *4*
TAKŽE MÁM 8 TROJEK, 6 JEDNIČEK A 1 DVOJKU !!! SUPÉR NN ?! NA OSMOU TŘÍDU A HOLKU KTERÁ JE NA GYMPLU A UČÍ SE ZŘÍDKA !!! *15* *15* *15* *15* *15*
TAK JO PŘIZNÁVÁM JE TO HROZNÝ VÝZO, TAK A TEDKA SE TAKY POCHLUBTE VY MNO AWE HANČI UŽ NEMUSÍ U NÍ VÍME SAMÝ 1 !!! CO? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ
Já sem tky v osmičce a mam dvě dvojky a devět jedniček xDxD *1* *1* *15* *15* ale já se zas učim mnoo *1* *1* -
-
Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ
Já měla v osmičce v 1. pololetí 3 dvojky. -
-
Re: Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ
A dostala ses na gympl??? -
-
Re: Re: Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ
Jo. Ale tam nehleděli na osmou třídu, ale na 1. pololetí devítky. A platilo tam(ale to samozřejmě neplatí u všech gymnázií), že nemusel dělat příjimačky ten, kdo měl v 1. pololetí devítky nanejvýš 3 dvojky, ale nesměl je mít z matiky nebo z češtiny. A já měla v pololetí jen dvojku z fyziky, takže jsem je nemusela dělat. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ
teda takle to aspon bylo minulej rok radši na mě nadávejte :D -
mno oni berou ohled na celou osmičku a na půlku devítky, ale ještě to je udělaný nějak, že dostáváš body za to, jestli jsi z matematický nebo jazykový třídy a za to ,jestli jsi získala 1.,2. nebo 3. místo v nějaký soutěži....mno a s těma příjmacíma testama je to jak kde *3* -
Ahm...super...díky...takže jak vidím příští rok bude velmi důležitý....xD
-
-
-
-
Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ
ježiš néé devět jedniček ale třináct xDXD -
-
Re: Re: Re: ČAUKÝÝÝÝÝÝÝÝ
mno já jsem v prváku na gymplu a mám 5 trojek, 5 dvojek a 3 jedničky.....na to, že se dřu jako magor je to fakt děsný.....ale příští pololetí to určitě vylepšim.....tedko už vym jaký maj učitelé taktiky *15* *1* *3* .....jo a kolik máte zameškanejch hodin já nic *1* -
-
Ahoj. Tak to jsi na tom skoro stejně jako já. Já jsem taky v prváku na gymplu, taky se dost učím a mám 5 dvojek, 5 trojek, 3 jedničky.. a ehm, jednu čtyřku *16* -
já šest *1* *1* -
-
no tak jako samí ne....jedna 2 tam je mno...aůle na 8. třídu a na to že se učím velmi zřídka to ujde....xDD -
CHA CHA JÁ MÁM 105 !!! *15* *15* *15* MNO CO SEM POŘÁD BUD NEMOCNÁ BO NĚKDE U DOKTORA TO SE SNADNO SEČTE *15* *15* *15* !!! *15*
-
-
-
-
-
-
Blond
Hej holky šly jste některá kvůly Avril na blond a jak to dopadlo? Ona má totiš nádhernou blond *14* a já bych chtěla taky ale minule jsem vypadala jak pomeranž *15* *15* -
-
Re: Blond
já jo!!fakt k vůŁi Avril sem si obarviŁa na bŁonĐ!! *3* poprvé sem to neměŁa jak ty říkáš pomeranč,protože zhe jsem měŁa svoje vŁasy bŁonĐáté,aŁe tmavší! *1* byŁi doceŁa trchu zŁatý,aŁe pak jsem si vŁasy podbarviŁa černou jako to měŁa v Under my skin a to jsem toho později litovala,sice všichni mi říkaŁi zhe mi to tak sŁuší,aŁe ta horní barva byŁa až moc světlá skoro jak bíŁá,to mě mrzeŁo,naštěstí až přeĐ pár měsíci se mi ty vŁasy podařiŁi dát skoro jako Avril a jsem za ně ráĐa!!!!! *14* *15* tobě bych ti doporučiŁa kadeřnici jestŁi máš od přírody tmavší vŁasy! *3* -
-
Re: Re: Blond
Já jsem tmavší ale jěště jsem šla načerno. Já jsem fakt ...! A to ti to kadeřnice udělala tak hezky na poprvé nebo si tam musela jít víckrát? Já bych tam musela chodit asi celý rok! Avril je fakt krásná když je na blond *14* Ne že by ji hněda nebo černá neslušely ale teď víc vynikne *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Blond
na černo?aha tak to se ti nedivím zhe ti ty vŁsy chytŁi jak pomeranč,mě poprvé na bŁonĐ obraviŁa mamka a doceŁa to byŁo dobrý na to zhe to byŁo poprvý,aŁe teďka si ty vŁasy barvím sama a fakt neŁžu,mysŁím zhe je mám i jak AvriŁ,aŁe AvriŁka jé má samozřemjě nejhezčí,bože já ty její vŁysy miŁuju moc bych je chtěŁa!!! *14* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Blond
To jsem byla ještě na hnědo,ale měla jsem zbytky červené a u kořínků kde jsem měla vlastní to chytlo dobře. Ale potom jsem se nějak zhlédla do Billa... *3* -
A máš i růžovej melír ??? A jestli jo tak dole a nebo nahoře ? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blond
no jen tak..o nic nejde *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Blond
proč? *7* no ségra mi možná koupí za 200Kč růžovou extra barvu,teĐa snaĐ a jestŁi jo tak si zase uĐěŁám hoĐně růžových pramínků,to kdysi měŁa taky Avril! *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Blond
úplně s tebou souhlasím,že jí to slušely všechny varianty,ale ta blond je fakt kráásná *14* -
-
Mně se teda víc líbila s hnědými vlasy!
-
-
-
-
Re: Blond
zbytečně si ty vlasy pořád přebarvuje,měla si to nechat jak to měla původně
-
-
je fakt husta *14*
-
Avril
Avril je v pohodě :-) pěvecký talent podle mě moc nemá, ale je skvělá textařka a zajímavá osobnost! Její Cdčka se dají poslouchat a líbí se mi!! Není ani zdaleka moje nejoblíbenější zpěvačka, ale je fajn! :-) -
?!
ja nechapu ty lidi co nesnasej avrilku a lezou sem! *9*
Lidi kdyz ji nesnasite tak sem proste nelezte a lezte si nekam jinam!!!!Avril je proste super! *4* -
-
Re: ?!
JJ s tím souhlasím!!!Je prostě NEJ zpěvačka!!Je super!!! *3* -
Máš pravdu nechápu proč sem lezou lidi který ji nemaj rádi když tohle je její fanklub...myslím že to dělají proto že nás fanoušky chtějí nas*at...neříkám že všichni ale určitě většina...a za druhé je nechápu, protože Avril je skvělá!!!! *15* -
-
Re: Re: ?!
nebo je bavi pomlouvat *7* *4*
-
-
*5* jo to je pravda bez vás by to tady byla pohoda *14* a ještě chci říct že miluji avrilku
-