Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leila00

OMG

Omg, je to tady furt hoší a horší!!! Co sem lezete, když Avie nemáte rádi? Pochopíte, že nás to prostě nezajímá! Jen se tady pak všichni hádaj. Tady je to jen pro fans a na vás tady neni nikdo zvědavej. První se zamyslete nad sebou a pak nadávejte Avril a ostatním celebritám. Já osobně jich taky nemám moc ráda ale nevim proč bych měla chodit do jejich diskusí a psát jak jsou hrozný, ti kdo to dělají jsou ubozí!!!! *FUCK OFF*
    • sharpay1995

Re: OMG

Přesně řečeno!!!
    • Re: OMG

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO přesně=(.......vyfuckovat vás všechny co jsem chodíte jen urážet..........=(........!!!
    • david16

Re: OMG

tak to bylo krutý *16* zasloužíš si cenu zlatý otto za krutost *15* *15* *15*
      • dianna114

Re: Re: OMG

Tahle kategorie tam není. *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: OMG

Ale je to škoda, ne??? *1* *15*
  • avril is the best singer
  • avrillllllll

Avril ma 8 nebo 6 cervna koncert v Saska Arene kdo pojede ja jo. je UUUUUUUUUZASNA *14* *14* *1* *1* *15* *14* *14* *14* ja ji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: avrillllllll

já taky možná pojedu pokud *16* *9*
      mi to povolí naši ! *9* *4* *5* *8* *8* *14* *14* *14* *3*
      Avril je prostě cool *1* *1* *1* *1* *16* *16* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: avrillllllll

Já ji taky moc *14* *14* *14* je moooooooooooooc dobráááááááá *1* *1* *1* *3* *3* *3*
  • oi oi

http://girra.blog.cz/
  • angel15

Back Star

tak co holky,kdo má už parfém od Avril? *4*
    • Re: Back Star

no zatím asi nikdo, páč bude ke koupení až v létě..a to u nás v evropě.. *14* mrtě se těším.. *14*
      • jana291995

Re: Re: Back Star

fakt??super,určo našetřím a koupím,a kdo si ho ještě pořídí??já 100% *14*
        • avril-nely

Re: Re: Re: Back Star

Jáá jsi ho na 100% pořídím !! Avrilku zbožňuju !! Je SUper a naždy bude !! A ta její kolekce Abey Down je superrrr !! mocinky jí fandímmmm *14*
        • angel15

jo a to oblečení na kluky je,ale tu ještě není:)
        • dianna114

Já 100% ne.
  • Happy B-day Avril *3* I LOVE YOU! *14*
  • ahoj

avril je moje druha nej zpevacka, a libi se mi na ni to ze je hezka, umi zpivat,hraje na kytaru, hraje na klavir a taky pisnicky sou bozi! a taky si myslim ze ten kdo ji nema rad nemusi pouzivat vulgaritu a uz vubec sem nemusite lezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uvjedomujete si vubec jak by avril bylo kdyby umela cist v ČJ a precetla si tu o sobe ze je treba krava nebo horsi veci, zkuste si v te situaci predstavit sebe a teprve pak neco piste!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13*
    • fuckingprincess

Re: ahoj

ete hraje na bicí *1*
    • miss.nikca

až druhá,moje první *14*
    • scrow

to je možný ale Aw česky neumí a tady si nic číst nebude když už tak možná offico fanclub ne? *7*
  • Hodně moc se mě líbí Avrilka a jsem šťastný že je již zdravá je pro mne nejkrásnější kouzelnou vilou s kouzelnou hůlkou a posílám ti Avrilka nekončících spousty sladkých pusinek s pozdravem tvůj přítel z České Republiky Přemek.
  • prostě nej

avril mam od tebe všechny cd jsi prostě nej. *4* *4* *15* *8*
  • Avril

Chceš vidět ještě hezčí Avril??
    tak se mrkni na http://s5.bitefight.cz/c.php?uid=31 590

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit