-
ahoj avril
jsi skvěla a máš prachy tak prosim tě odepisuj na vzkazy které ti posíláme moc děkuji ahoj a měj se dobře -
Avril je nejlepší.Sk8er Boi je úžasná písnička.
-
AVRRRIIIIIIILLLLLLLLLLLL
AVRIL JE NEJLEPSI ZPEVACKA NA CVETE.PROPASLA SEM JEJI KONZERT A JE MI TO LITO:-( AVRIL MILUJU TEEEEEE ALE NEJSEM LEYBA PAPICEK VERCA 11 -
sraz?
Co takhle dát někde někdy sraz?moc ráda bych pokecala s lidma kteří milují avril *15* -
-
Re: sraz?
já bych byla pro -
Re: sraz?
to je dobrej nápad,jenže každej z nás bydlí někde jinde *9* -
-
Re: Re: sraz?
no nápad je to dobrej..., ale janči má pravdu....každej bydlíme na jiným konci republiky!!!!! -
-
Re: Re: Re: sraz?
ouu děkujůů...mně totiž všichni říkají Janči.... *15* ale jinak,taky bych se chtěla setkat,ale je to blbý mno... -
-
Re: Re: Re: Re: sraz?
tak já nwm tak by se snad našli ňáký pašule na vlak na nějakej sraz ne? třeba do města kde je to blíž co nejvíc lidem ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sraz?
xDxDxD Nóóó....my bychom tam taky ráda....ale ti rodiče no....vy to máte dobrý....Veris je 16 a tobě 20 tak vy si můžrte skoro kam chcete,že.......!!!!xDxDxD -
no takže bych tam byl asi sám:D -
hm,já si myslím *1* sranda....ale fakt ráda bych se setkala,určo by byla sranda..ale jsem moc daleko,ale rodiče jsou ten největší háček..fakt srry *4* -
To jo!!!! Zlatá pravda!!!! a ktomu srazu...jsem na tom úplně stejně jako Janči!!!! -
no našly,ale mě by asi rodiče nepustily,mě totiž nepustily ani na koncert Avril...takže semnou nepočítej..fakt srry,taky bych se ráda sešla...hele a četli jste to v bravu,že po Praze chodí takovej průvod fanoušků Tokio Hotel...nevím proč zrovna průvod pro ně..ale není to špatnej nápad,ale já bych chodila jako na počest Avril,co vy?
-
-
-
-
-
-
Některé příspěvky opravdu nechápu!! co sem lezete když ji nemáte rádi. Opravdu demence, stále navštěvovat stránku jen abych napsala negativní koment. Se zamyslete
-
WoW
ahojky lidišky mohly by ste my prosím naúsat nějaké husté blogy nebo webovky kde je toho hodně o avril?????plosím, plosím, moc plosím *3* -
avrillce
ahojky avril moc ti dekuju za ty tvoje nej casaky a taky moc dekuju za ty plakaty a autogramy.....tak se mej a moc stesti a vesele vanoce a svatky papa tvoje nej kamaradka bara
*4* *3* *4* *5* *3* -
-
Re: avrillce
jo jasne ty jsi avril kamoicka to ti budu verit!!!!! *4* *7*
-
-
Koncert
Aho.kdo jedete na koncert avril do prahy tak mi pls napiste na mail:Dommulka@seznam.cz moc dik *14* *4* -
Vše nejjj Avril, brzo se vrať do Prahy XOO *5*
-
Super Avril!!!-
Chodte se více dívat na profil Avril,už je v žebříčku TOP osobností na 6.místě!!!Musí předběhnout aspon Hilary Duff..... *3* -
-
Re: Super Avril!!!-
Ani náhodou!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Super Avril!!!-
Ježiš fakt nedokážu pochopit jak může být někdo tak blbej že nedokáže pochopit jednu věc..a to: když nejste fans Avril tak sem pane Bože nelezte, nebo tady aspoň nepište takový blbosti!!! jo a daja.candy: nwm co vidíš špatnýho na tom že tady někdo napíše že chce aby Avril předběhnula Hilary....?! kdyby někdo na dizkuze Britney napsal třeba" Britney musí porazit Avril Lavigne!" - tak na tom by už nic špatnýho nebylo, že? -
-
Re: Re: Re: Super Avril!!!-
Pro tebe je zase úplně OK,když tady někdo uráží Britney -
-
Re: Re: Re: Re: Super Avril!!!-
Né tak to máš smůlu protože to taky pro mě není OK....Všichni kdo pomlouvaj- ať už Avril, Britney, Madonnu, Miley nebo kohokoliv jiného- jsou fakt blbý..... všichni se mezi ně řadíme.... všichni sme tady někdy někoho pomlouvaly.... *13*
-
-
*9* No a pak kdo sem tahá Britney.*5* -
-
ehm stačí se kouknou do jejího profilu :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Super Avril!!!-
čího?
-
-
Ty *14* zvlášt když člověk neví co píše *3* jóó´holka život je boj a je krutý takže tě prosím odejdi z této diskuze a jdi si tam kam patříš *3* tudíž do cvokhausu *15* -
-
Jako nic proti,ale to ty jsi tady začal vytahovat,že daja.candy fandí britney!!! *16* Takže se nejdřív podívej na svoje komentáře a pak něco piš. -
HDC!!! *15*
-
-
-
lip bych to nerekla *3*
-
-
Re: Re: Super Avril!!!-
Táhni amazonko já sice proti hilary nic nemám ale nemusíš tady hned takhle zasahovat a jestli jo tak si táhni za svými pubertálními kámoškámi a probírej s nimi odstínu barev na nechty třeba se tím jednou budeš živit. No ikdyž to asi ne ta profese je na tebe asi až moc dobrá. Nic proti *4* miluju vás VŠECHNY *15* -
-
*1* *1* *1* LOL *1* *1* *1* Tohleto měl bejt stěr,jo???? A ty se radši nauč češtinu,než si na někoho začneš dovolovat *13* -
-
daja.candy..mužu mit dotaz,proč jsem chodíš,když nejsi fanoušek Avril? *3* -
-
už to zklidněte jo.....dejte si facku a bude dobře...kdyby ste radši vymyslely písničku misto toho vulgarismu,tak máme CD už *1* -
david:umíš vůbec něco jinýho než odtud jen všechny vyhánět? A jestli sis nevšiml,tak Avril je blondýna *1* takže je nelogický se tu navážet do blond vlasů -
a nemysli si že avril nemá na nákou Hilary a ty tukane táhni a nezakladej tu s tou pipkou blondáckou kuminu a táhně te si k ní a ne sem *13* *13* *13* *13* -
tim myslis me jo davide?ty ses tak laskavej *15* nic proti jinak *15* -
ale tříletý sou ještě lepší *15* -
jo pětileý vládnou světu a nic je neomezí *15* -
Neurážej pětiletý! *1* -
A kolik mu vůbec je? Tomu davidovi? Podle jeho příspěvků bych mu hádala 5. -
danielka:proč se tady řeší hilary,to je proto,že tady nějaká bambusanka píše,at' jí předběhne avril a já jen napsala 'Ani náhodou' a ten blb se tady hned do mě naváží a píše tady,at' táhnu za svýma pubertálníma kámoškama atd. Jako kdybych napsala něco tak strašnýho! -
Jóó a už drž hubu dajo nebo na tebe pošlu svého vraha betynu (kočička) *15* vid Danielo naše ňuňuňu mazlík
*14* *15* -
jinak mam hilary rada ale nechapu proc se zase resi na diskuzi avril *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
daja.cyndy.ty apocalipso *9* nedovuluj si tady na nas a tahni si raci za tou svou hilary a nas nech bejt a jestli ne tak si te najdu a kousnu te do ni tak tady moc nemachruj *5* -
chcípni smrtko máš málo pipko tak pojd na icq at to má větší grád *16* *16* *16* *16* -
Jo,můžeš mít dotaz. Chodím sem proto,abych si četla ty hlody davida16. *1*
-
-
ehm po staletí mam češtinu furt dobrou a myslím že to je vidět i na známkách a kdybi něco to neměl být stěr ale fakt a nevim proč bych na tokovou blondmilovskou slepici nemohl dovolovat seš snad něco víc když fandíš britney atd akorád hilary potupuješ tím že jí fandí výmaz jako ty *3* tak koukej zrušit členství v jejím klubu aby si normální lidé neříkali co jí to fandí za krávu :) dík za pochopení *14*
-
-
-
-