-
punk
kopni britney spermijovou do hlavi pošli ji někam tak pa miluju tě *5* pop *13* *16* *14* *14* *1* -
Avril je moje oblíbená zpěvačka mám ráda její rockový styl a doufám že jí to dlouho zůstane moje oblíbené písně jsou Smile,Here s to never growing up
-
Avril je NEJLEPŠÍ!!!
Avril má nádhernej hlas a je i vzhledem moc hezká! No zkrátka NEJLEPŠÍ NEJLEPŠÍ NEJLEPŠÍ NEJLEPŠÍ!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *1* *1* *1* *1* NEJLEPŠÍ!!!!! -
-
Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
That's REALLY !!! *14* -
-
Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
OMG... this's a first time, when you're speaking (writing) ENGLISH...:D thats Good...:D:D -
-
Re: Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
a wíš co? strč si ty svoje moudrý kecy jinam, já mám svojí angličtinu =P a budu si psát blbě jak se mi zlíbí *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
But I don't say, that this what you wrote, was bad...:D
Elis... sorry..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
no co ty vis treba sem nemusela prelozit ten ! nebo ? tekze jako zadna Libuse nejses ses jen Hanuse -
To by uhodl snad každý, takže hned nemusím být vševědoucí..., ale na druhou stranu..:D -
jak si to sakra zase uhodla? uz me tou tvou sevedoucnosti zacinas docela srat! -
hádám že ty 2% co si nepřeložila bude "Still"....???xD -
to neni pravda! tak treba tuhle I..???? No...!!!! Still You...!!!!:D sem z 98% prelozila upa sama! -
A právě poto ste na tom blbě... že taky lehké "věty" překládáte na googlu..:D -
nejsme na tom blbe ale koho by bavilo pul hodiny premejslet nad kazdym slovem? jako me bych to prekladala jeste tejden -
Řeknu vám že ste na tom opravdu bídně se znalostmi cizích jazyků..:D -
miso ja to vyresila jednoduse proste ji ignoruju -
Kurwa mluv česky nebo slovensky, ale néé anglicky kdo má pak trávit u strýčka Google volný čas? *1* *1* *1* -
I..???? No...!!!! Still You...!!!!:D -
TY !!! =P *1* *1* *1* -
A pak kdo je tady debil...:D -
no a já četla hjenom to omg *1* -
mas stesti ze tomuhle sem z 30% procent rozumela!
-
-
-
Re: Re: Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
mluvte cesky ja vam nerozumim:'-( jinak souhlas
-
-
-
Re: Avril je NEJLEPŠÍ!!!
YES..!!!!!!!:D
-
-
její novej videoklip je naprosto boží, hlavně ta scéna kde jede na skejtu a vypadá jako dřív, je to úžasný :-D
-
-
Taky se mi líbí ta scénka, kde skejtuje jako za starých časů. *5*
-
-
Avril Lavigne je néééj *4* *3*
-
-
to je fakt
-
-
koncert/foto
čau lidi, jak se vám líbil ten koncik? podle mě byl skvělej, jenom mi někdo ukrad foťák a tak bych chtěl poprosit ty z vás co to fotili, jestli by mi poslali mailem nějaký fotky DÍK mOc -
Wow
WOw...Hannah má naušnice Avril:
http://www.imagebam.com/ima ge/39715e41227643 -
-
Re: Wow
Wow...tak to je huste...xD -
-
Re: Re: Wow
a proč ne?to neznamena,že tu dělaj fanoušci Hannah a Avril a dalších celebrit na sebe utoky,že se i ty celebrity nesnášej:)...hodně jich jsou kámošky,takže ja se tomu ani nedivim:)... -
-
Re: Re: Re: Wow
Tak jako ja se tomu ani zas tak taky nedivím, jen že je to prostě dobrý když ta slavná Hannah Montana nosí věci od naší mnohem více slavné Avrilky....xD *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Wow
mno líp už bych to neřekla *3* *1* ....ikdyž musím se přiznat že Miley Cyrus (Hannu Montanu)moc nemusím *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Wow
jj...já taky Hannah Montanu upe miluje ale Avril je pro mě prostě nejvíc.... *14* *14* *14* -
jj serial je dobrej:) -
ja hanu montanu taky zeru ale Avril 1000krat vic!!!!Avril 4ever! -
já jo,já Hannu Montanu upe žeru,vždycky se přiučím nějakej novej kec..náhodou je to dobrý.. *1*
-
-
-
-
-
-
pro shar
sem holka a ty? =) -
AVRIL JE HAFEC HUSTÁ
-
kazdej ma svuj styl oblikani a malovani. Avril je skvela zpevacka obdivuji ji a kdyz mate ty blby komentare tak proc lezete na jeji stranky! kdyz tady kazdej rika aby jste respektovali lady gagu atd. tak snad muzete respektovat i Avril Lavigne.:!