Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělá zpráva, letos by konečně mělo vyjít páté album, Avril říkala, že pokud půjde práce hodně dobře, tak bychom se mohli dočkat už příští měsíc!!!! Těším se. *15*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*
  • názor!!!

ahoj!!! Prosím o pomoc!! Máme na češtinu přinést Cd s písničkou a říct, proč se mi ta písnička líbí. No a já jsem jsem si vybrala Gilfriend od Avril a nemůžu nic vymyslet. Prosím napište!!!!!!!! *8* *8* *8*
  • Avrilku vážně miluju!
  • interview

Hi Avriil, We have got do one work from my english lessons and we have do projekt with
    famous person and I choose you!! I am giving some questions for you and I
    would very happy when you answer me!!!
    Here are some questions:
    1. Do you like your job???
    2. How do you feel when you are so famous???
    3. What so you do in your free time??
    4. Are u happy now??
    5. What music do you like???
    6. What is your favourite food???
    7. When did you start your carier??¨
    8. If you go to the cinema, how often??
    9. Did u find your love??
    10. What time do you spend in your job???
    11. Have u got any ambitions to the future???
    Thank you and sorry if I have got some grammar mistakes in text:-D *3*
  • AVRIL

AVRIL JE HVEZDA NA ZEMI
  • Avril is Best

Avrilku mam nejradsi od doby kdy sem uvidela jeji song Complicated je to nejlepsi borkyne na celickym svete mam o ni blog tak se na nej podivete www.avlaviroxy281.blog.cz a pisnete dyztag nejakej komentik AVRIL 4 EVER!!! *3* *1*
  • Souhlasím.Avril má fakt dobrý písničky a je fajn atd.atd....Ale co to se sebou udělala-nemyslím ty vyholený vlasy-ale to jak se celkově změnila ale myslím..že se z ní stává barbie.I když ty vlasy tomu tak neodpovídají.Myslím celkově
  • Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji

Avril Lavigne

Ahoj jak se mate??
    Ja huste ani nevite kolik mam ve slozce obrazku Avrilky *3* Hrozne moc 395 obrazku jestli chcete piste na natalie.subrtka@seznam.cz a ja vam poslu ti nej obrazky Avrilky Tak se mejte a vzdy mi poslete jak se jmenujete tak Ahojky tesim se az napisete!!*3*
    • Re: Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji

Cauky subrtko prosim posli mi hodneeeeee moc obrazku Avril moc,moc prosim.dik *1* *14* *4* *14* *4* *15*
      • Re: Re: Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji

Ahoj já mám fotek Avril přes 1000¨.Jukněte se na http://lev5.blog.cz
        • Re: Re: Re: Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji

HELE TENHLE BLOG VAM DOPORUCUJI JE TOTEN NEJ BLOG KTERY JSEM ZATIM VIDELA JE FAKT SUPER. *1* *1* *1* *1* *1*
  • nemúžu si pomoct) mám jednu fotku Avril a tam vypadá jako Buffy. AVRIL JE NEJ HOLKA NA SVĚTĚ-PRPSTĚ PUNK PRINCEZNA. PĚKNĚ TO TU ŽIJE - TO MAM RÁDA *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit