-
Skvělá zpráva, letos by konečně mělo vyjít páté album, Avril říkala, že pokud půjde práce hodně dobře, tak bychom se mohli dočkat už příští měsíc!!!! Těším se. *15*
-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
názor!!!
ahoj!!! Prosím o pomoc!! Máme na češtinu přinést Cd s písničkou a říct, proč se mi ta písnička líbí. No a já jsem jsem si vybrala Gilfriend od Avril a nemůžu nic vymyslet. Prosím napište!!!!!!!! *8* *8* *8* -
Avrilku vážně miluju!
-
interview
Hi Avriil, We have got do one work from my english lessons and we have do projekt with
famous person and I choose you!! I am giving some questions for you and I
would very happy when you answer me!!!
Here are some questions:
1. Do you like your job???
2. How do you feel when you are so famous???
3. What so you do in your free time??
4. Are u happy now??
5. What music do you like???
6. What is your favourite food???
7. When did you start your carier??¨
8. If you go to the cinema, how often??
9. Did u find your love??
10. What time do you spend in your job???
11. Have u got any ambitions to the future???
Thank you and sorry if I have got some grammar mistakes in text:-D *3* -
AVRIL
AVRIL JE HVEZDA NA ZEMI -
Avril is Best
Avrilku mam nejradsi od doby kdy sem uvidela jeji song Complicated je to nejlepsi borkyne na celickym svete mam o ni blog tak se na nej podivete www.avlaviroxy281.blog.cz a pisnete dyztag nejakej komentik AVRIL 4 EVER!!! *3* *1* -
Souhlasím.Avril má fakt dobrý písničky a je fajn atd.atd....Ale co to se sebou udělala-nemyslím ty vyholený vlasy-ale to jak se celkově změnila ale myslím..že se z ní stává barbie.I když ty vlasy tomu tak neodpovídají.Myslím celkově
-
Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji
Avril Lavigne
Ahoj jak se mate??
Ja huste ani nevite kolik mam ve slozce obrazku Avrilky *3* Hrozne moc 395 obrazku jestli chcete piste na natalie.subrtka@seznam.cz a ja vam poslu ti nej obrazky Avrilky Tak se mejte a vzdy mi poslete jak se jmenujete tak Ahojky tesim se az napisete!!*3* -
-
Re: Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji
Cauky subrtko prosim posli mi hodneeeeee moc obrazku Avril moc,moc prosim.dik *1* *14* *4* *14* *4* *15* -
-
Re: Re: Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji
Ahoj já mám fotek Avril přes 1000¨.Jukněte se na http://lev5.blog.cz -
-
Re: Re: Re: Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji
HELE TENHLE BLOG VAM DOPORUCUJI JE TOTEN NEJ BLOG KTERY JSEM ZATIM VIDELA JE FAKT SUPER. *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
nemúžu si pomoct) mám jednu fotku Avril a tam vypadá jako Buffy. AVRIL JE NEJ HOLKA NA SVĚTĚ-PRPSTĚ PUNK PRINCEZNA. PĚKNĚ TO TU ŽIJE - TO MAM RÁDA *4*