-
AVRIL JE ZE VŠECH ZPĚVAČEK A ZPĚVAKU TA NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Bravo Girl
Ahojky holky v BG je plakát Avrilky, je překrásný!! *14* *14* *14* -
-
Re: Bravo Girl
ten samej plakat byl pred 2 mesicema v popcornu -
-
Re: Re: Bravo Girl
ten nekupuju, moc drahý *1* *1*
-
-
-
Mraček
Tak hele lidi já to vidím takhle Avril a Miley jsou obě lesby :D kráva jako kráva tak je nechcte bejt a hlavně nebutte jak oni *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Mraček
nemyslíš že jsi to přehnal?takže podle tebe je Avril kráva?...tak v tom případě seš ty debil a gay....
-
-
Miluju Avril Lavigne.Nejlepší album je Let Go a The Best Damn Thing.Miluju písničku Losing Grip.
-
Avril ja nej
Avril je prostě nej. Myslím že má krásný hlas a krásný písničky. A bude vystupovat i Čechách. To je SUPER!!!!!!!!!!!! -
Avril is the best???O.K.!!!its write!!
to že někdo tvrdí že je avril nej je v pořádku.to je totiž neprostá pravda!!!už se nemůžu dočkat toho jejího koncertu!jdete taky????????????????????? -
Chudinka Avrilka byla nemocná *8* *9* Ještě že už je v pořádku
-
To je má stránka o Avril
Ahoj......Avril je upa nej zpěvačka....a mám o ní stránku..tak se plosiiiiim koukněte a přidejte nějakej komentář...díky
http://www.avrilkala.estranky.cz/ -
-
Re: To je má stránka o Avril
NA TOM TVÝM BLOGU SE MI DOST NELÍBÍ TO ŽE JE TO JE Z POLOVINY ZKOPÍROVANÝ ODSUD Z OSOBNOSTÍ- ŽIVOTOPIS, MP3, DISKOGRAFIE ATD.... -
-
Re: Re: To je má stránka o Avril
hmm,jo máš pravdu...to já si odsud beru jenom někdy fotky,když jsem potřebovala do rozcestníků..jinak se mrkněte kdo chcete www.sweet-blogek.blog.cz děkujůůů jo a je tam bleskajda
-
-
Re: To je má stránka o Avril
tak ty jako "plosíš" jo???a to má bejt jako roztomilý? *4* *4* *4* *4* :D:D:D:D:D:D a ty tvý stránky jsou jako prošlý bonbóny z kauflandu,jsou sladký ale dělá se mi z nich blbě!
-
-
Avril Lavigne
Jo Avril už neni co bejvala. Sice jí to pořád zpívá, to nevyvracim. Ale na začátku to bylo samý, jak neni modelka a žádná barbie jako Britney a takový a ted se prohání po molu, jak kdyby se tam narodila. Růžovej melírek taky určitě neni pro barbie že?:D A ten přebal novýho cedka taky neni zrovna punk/rockovej...Ted sem dokonce slyšela, že už má i vlastní parfém. No dyk "žádná barbína" žjo? *16* -
diskuse....!
Hele každý si tu může psát svůj názor !!! *8* *10* *3* sem nemusí chodit jen fanoušci Avril ale i ti kteří mají jiný názor a chtějí ho tu říct !! tak už se neháádejteeeee *13* *3* *4* *7* třeba jako Diana114 - řekla svůj nazor a tět jí tu všichni nadávají ! *13* *16* *5* fak ! jestli ste nornal. tak to pochopite a nechate toho !!!!!!!!!!!!! *9* *14* plss -
-
Re: diskuse....!
jako to je sice pravda že každej má svuj nazor a já chápu že každej prostě Avril neposloucha ale proc teda sem chodi a řiká že je Avril nejhorší a madona nejlepší.... -
-
Re: Re: diskuse....!
Protože to je pravda. *15**15* *5**5* Alespon pro mě. *5**5* *5**5* -
-
Re: Re: Re: diskuse....!
jooo...na to je přece jednoduchá odpověď... dianna114 a 7Leniska sou tady ty nejrozumnější lidi *5* *8*
-
-
-