Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril je nejlepsi

Avril je proste nej spevacka kterou znam a ma hezkej ruzovej melir a ze se zmenila mi nevadi driv sem ji nemela rada ale ted je to super kocka!!! *5* *15* *4*
  • Rebekavril
    Avril Lavigne mi otevřela oči...dřív jsem měla ráda zpěvačky jako třeba Miley Cyrus nebo Vanessa Hudgens ale teď je mojí nejoblíbenější zpěvačkou Avril Lavigne *14* *14* Ona je člověk ze kterýho si pořád beru příklad a nikdy nepřestanu.....Všichni si o ní můžou říkat co chtěj nebo psát ale já jí nikdy nepřestanu bejt věrná....kééž bych se s ní mohla setkat...no nic život de dál a já nepřestávam doufat že si spolu někdy zazpíváme....S pozdravem Rebekavril
    • Ahoj rebekavril já s tebou naposto souhlasím myslím si že avril je člověk dá najevo cokoliv a to se mi líbí a myslim si i kdyby jí mělo být 34 let tak stejně ji budu poslouchat a má svou vlastní imige a to jí nikdo nevezme ona je Rocková pricizna a bude dlouho jí se s rockem nikdo nemůže rovnat.Ona je číslo 1 navždy. *14*
    • Ano, Avril je prostě taková svá, písničky si píše sama, podle mě je to hodně dobrá skladatelka a textařka a je vidět, že to, o čem zpívá, tak to doopravdy prožívá, nejsou to jen trapný bláboly "baby miluju tě", ale ty písničky mají duši a každá její písnička mě dokáže oslovit. Miley nebo Vanessa jsou takové moc komerční, Avril si pořád jede to svoje a tím je tak skvělá a jedinečná.
  • cau pro ty co mate kabelovku a radi byste zkoukli avriliny klipy tak na music box obvzkle hrajou muzete si je i natocit.zdravim vsechny jeji fanousky.
  • muj blog

www.margarberka.blog.cz
    jukněte se prosím a napište komentíky co se vám líbi a co ne *14* *3* *1* *1*
  • jana291995

HEY!!!!!

hey už fakt..nebudeme se dohadovat kdo je lepší nebo horší...nemá to cenu,stejně to nikam nevede....nemůžeme říkat že je Madonna hrozná,když ji neznáme..ani Avril neznáme..jenom z televize,ale to neznamená že víme jaká doopravdy je..A TO SE NEZASTÁVÁM ANI AVRIL ANI MADONNY...hej fakt už těch hádat bylo dost nemyslíte?
    • Re: HEY!!!!!

sledovala jsi diskusi Miley Cyrus *7* Vyhrála jsi anketu dianny 114 *3*
      • dianna114

Re: Re: HEY!!!!!

Ty jseš kokot!!!!!!!!!! To musíš tady vyžvanit? To byl žebříček(ne anketa) a bylo to seřazený jen podle mého názoru nejdebilnějších příspěvků,co jsem si kdy četla(a taky který mě nejvíc naštvaly),takže to není podle toho,koho nejvíc nenávidím,jen podle těch příspěvků. *15* Tak to pls neřeště,ne tady,když je to v diskusi o Miley Cyrus.
        • Re: Re: Re: HEY!!!!!

ale je to překvapivé,když tu diskutejete spolu,tak to nevypadá,že bys byla nějak výrazně proti jejím názorům,tak nevím,proč jsi ji dala na 1.místo
        • Re: Re: Re: HEY!!!!!

však,žebříček jsem myslel
    • dianna114

Re: HEY!!!!!

Navrhuju změnit téma-sice se to vůbec netýká Avril,ale mě to moc zajímá:Jaký je váš nejoblíbenější smajlík?
      • Re: Re: HEY!!!!!

Můj nejoblíbenější smajlík? Tento: *3*
      • jana291995

Tak jo,hlavně že nebudou hádky...no já mám i svoje smilíky,ráda je vymýšlím...ale všechno jsou napsrosto happy *15* -hlavně tenhle
      • sharpay1995

Jo pujdem zmněnit téma.....No a smajlík.....tak to fakt nwm vzhledem k tomu kolik jich je!!!! *15* *15*
        • dianna114

Re: Re: Re: HEY!!!!!

Moje: *1* *14* *15* *8* ,ale nejvíc fialovej *15* *15* *15* *15*
        • avril-nely

Re: Re: Re: HEY!!!!!

tak jj , muj je tuten : *3* a *15*
  • Web...

Koukněte na můj web ;) www.lavigne-avril.wz.cz.
  • anett96

chci

chci aby Avrilka byla zase s Dereckem, strašně se k sobě hodili..proste Avri+Dereck=love ForeVer♥♥
    • puspuspusinka

Re: chci

Jenže on jí podvedl a zachoval se k ní hnusně a vůbec nebral ohledy na její city, měla by si být ráda že je Avrilka zase štastná a s Deryckem zůstaly aspoň přátelé !!! *4*
  • Mám ji ráda ale písnička Hello Kitty je hrozná a ten klip je jak kdyby ho točilo malé děcko!! *16* *10* *4*
    • almen
      to s tebou souhlasím
  • Podle mě je to moc dobrá zpěvačka.Nejlepší album je The best damn thing a Under my skin.Moje nejoblíbenější písnička je Take me away a I can't do better:-) .
  • Jsi velice dobrá zpěvačka a jsem tvoje nejlepší fanynka *14*
    • jsi velice nudna zpevacka a nechutnaa ten make up je hrozny bude ji 30 let a takhle se hnusi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit