-
Martanek
Mně se Avril
šrííííííííííííííle ně moc líbí *14* *14* *14* a vám co se nelíbí,tak proč sem chodíte *13* *13* *13* *16* *16* *16* *5* *5* *10* *10* má fakt hustý,pěkný písničky -
-
čumák
jo ty máš opravdu pravdu pravdoucí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* tak sem nelezte vstup jen vzdělancům *1* *1* *1* *13* *13* *15* *15* *15*
-
-
Avril
Jooooo Avril je super , moc jí to sluší jak ma ty blond vlasy a růžovej pruh , nemyslíte ? *14* *3* *14* -
-
Re: Avril
Mě se asi nejvíc líbila s podbarvenýma vlasama. Když se přebarvila na blond, zpočátku jsem si na to moc nemohla zvyknout, připadala mi jiná, ale teď jsem ráda, že je na blond, protože jí to moc sluší!! *14* Ona je prostě nejlepší!!! -
-
Re: Re: Avril
hey přesně moje sŁova!!! *1* *15* *14* *3*
-
-
Re: Avril
Jo Avril s blod dospěla. Je sexy! *3* -
-
Re: Re: Avril
Je sexy..ale i s hnědejmě vlasama to nebylo špatný *4* -
-
Re: Re: Re: Avril
Avrila bude vždycky nádherná..snad i kdyby si dala vlasy na zeleno:D
-
-
-
-
Mam Avril strasne rad..i jako osobnost,i jeji pisnicky..:)
Ale Hello Kitty,to byl des -_-
doufam ze uz nic takoveho nenahraje,je vazne fajn :) -
benjian
mno myslim že říct o někom koho neznáš že si na něco hraje je dost troufalí!a mysli že avril je jedna z mála co si opravdu na nic nehrajou...nepřekvapilo by mě kdybys tohle řek o nějakej popovejch zpěvačkách.....ale stejně s myslim že skoro nikdo si na nic nehraje!třeba britney je taková jaká je!je to prostě popina a chová se tak jaká je....prostě je taková .....to samí avril a mnoho dalších.... -
koukněte se na www.avrilkalavigne websnadno.cz a komu se to bude líbit tak at mi napíše na vybiralova8@seznam.cz
-
Avril
Avril je nejlepší na celim světě.
*14* *15* *3* *14* -
A dost!
NařízeníB-) : Fanoušci Avril, chvalte Avril, debatujte atd.
Fanoušci Madonny chvalte Madonnu, debatujte atd. ale prosim vás jinde, jinak si z těch hádek asi hodim provaz. Platí i pro fanoušky kohokoli jinýho, kdo by se přišel hádat! -
Úplně ji zbožňuju, její hudbu, styl života, vizáž, chování (není to žádná nafrněná primadona). Zkrátka jsem ráda,že se Avril proslavila,její hudba je úžasná a já ji budu zbožňovat navždy. *5* *14* *3*
-
Avril je skvělá. Je lepší a hezčí něž Miley Cyrus.
-
anketa
anketa:je tu někdo?