Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril Lavigne

Avril je skvělá zpěvačka. I když třeba nemá tak výrázný hlas jako X-tina, tak zpívá skvěle. Narozdíl třeba od té X-tiny má svůj styl. X-tina kopíruje Marilyn Monroe. Ale Avril je sama sebou. Je pravda, že v letech 2005 a 2006 chytila nemoc "Barbie" a změnila se. Ale ona to ví, a snaží se být zase ta stará Avril. Vydala další desku a je skvělá. Líbí se mi její punkový styl. Těším se, až přijede do Prahy. *3*
    • Re: Avril Lavigne

Ahoj jsem ráda že aspoň někdo má na Avril stejný názor jako já:-) Myslím si, že i když je třeba malinko jiná než dřív, tak je to jedině tím, že je "vyzrálejší" a malinko víc ví, co chce;-) Pomalu ale jistě se ale vrací do starých kolejích a tak můžeme bejt jenom rádi;-))) *14*
      • Re: Re: Avril Lavigne

Tjjj *3*
        • Re: Re: Re: Avril Lavigne

Nj Avrilka je prostě úžasná, a i když je blonďatá furt je to ta stará bláznivá Avril. Se koukněte na youtube na videa :) kde je pořád stejně šílená. Já myslim že jí ta blond strašlivě sluší a je krásná, nový album se jí moc moc povedlo :) i když říká že ho nahrávala opilá xD ale je pěknýýý a i kdyby opilá k ní to sedí :o) je to pařmenka a obrovskej žiwel s hromadou energií, Miluju jí a vždycky budu a moc se těšim na 8.7. SAZKA AREEENA Jo a těhotná nejni jen si vystřelila z paparazzů a dala si pod bříško polštářek xD mrkněte na http://aaavrilka.l.sblog.cz/ tam je to videjko...PROSTĚ AVRIL FOREVER! <3 i love her and i'll love her forever *14* *14*
    • Re: Avril Lavigne

Sorry, napsala jsem "výrázný" místo "výrazný"! Ooopss... *1* !
  • rockerkaavril

je prostě nej nej nej njej nej nej nej nej nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
  • o jaj

O jaj to je husty číst jak se tu dohadujete!!!!Ja si myslim že je to good že se nelibí všem!!Každej má rad nekoho jinýho!!!Ja osobně mam AVRIL moc moc ráda a už se těšim na koncert!!Jj
    jen urážejte Já taky urážim Hilary Duff prtože neumí zpívat a všichni z ní dělaj mega zpěvačku líbí se mi jak hraje ve filmech ale do zpívání se nema vubec srat KRAVA!!!!!hihihihi *1* *1* *3* *3* *4* *4*
  • Avril

Avril je správně jeblá holka jako já a to se mi naní líbí. Jestli má s ní někdo problém, tak ať jde do piči... :-) Přeji hezký den.. Ginger.hj*
  • Lukísek

Bez Avril by pěvecký svět hodně zaostával!
    • Re: Lukísek

Naprosto stebou souhlasim!!!!!
      Joooo Avril is best.......forever!!! *1* *1*
  • Ahoj Avril, Chtěla bych tě poprosit o jednu maličkost: NECH MI DERYCKA!!! Předem děkuji. :o)))
  • angel15

proc sem chodite když nejste fanda avril?

proč sem chodite,když nefandite avril?ona vam něco udělala nebo my?že sem přidete nadavate na ni a apk i na nas?když nekomu fandite jinymu v poho běžte a fanděte,ale proč chodite sem a nadavate?to pak ste fanousci nahovno takhle reprezentujete svoji hvězdu jo,že jejim jmenem nadavate jenym jo? *9*
  • Avrilka!!!!

Miluju avril lavigne nejvic na svete jednou chci byt jako ona,protoze ona je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnejjjjjjjjjj *3*
  • Miluju tě Avril...

Miluju tě Avrilinko moccc,škoda že jsi z Kanady...a že se vdáváš...mám od tebe všechny alba moccc obrázků!a strášně rád tě poslouchám škoda že jsem nebyl na žádném tvým koncertě protože nemám přístup ale kdybys dojela sem do Kyjova okr.Hodonín Jihomoravský kraj česká republika!tak bych byl nejštastnější člověk na tomto blbým světě!prosííííím jsem tvůj největší fanda!!!!!!!David Hašpica!!!!!!!!!!!!!
  • sikulka16

:)

Vím,že to tady určo je minimálně milionkrát...ale prostě díky Avril za TBDT...za Prahuuuu...za nejlepší a nezapomenutelný koncert mého života.. *4* *14* *14*
    • Re: :)

hej holky nechci vám skazit naladu ale víte že avril má problémi s pitím?? jestli ne tak je to tak,ale ipřesto je fajn a mě se líbí a vam?? *3*
      • jana291995

Re: Re: :)

JEDINEJ KDO MÁ PROBLÉMY S PITÍM JE IVETA BARTOŠOVÁ,MY WINEHOUSE A BRITNEY SPEARS...TAK TADY NEROZŠIŘUJ KLEPY
        • dianna114

Re: Re: Re: :)

Britney Spears už dávno nemá problémy s alkoholem!! To už je minulost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • sharpay1995

Re: Re: :)

No tak próblémy s pitím.... Avril si ráda vypije asi jako hodně lidí!!!!*15* Ale není to žádná alkoholička!!!!!!*13* Je i přesto naprosto úžastná!!!!!!!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit