-
avril nej
avril nema ani jednu osklivou pisnicku!!!!Vsechny sou super *3* *3* A jeji novy cd je fakt super *14* *14*doufam ze se zase stavi u nas v cechach! *3* *3* -
-
Re: avril nej
no to já taky doufám a jestli máte zájem se kouknout na muj blog tak www.slavni-atd.blog.cz
pááá ten blog je hodně o avril ale i o jiných stars *8* *14* *14* *14* *1* *1* -
-
Re: Re: avril nej
Ahoj moc zbožňuju Avril..A doufám že jí někdy uvidim na živo *14* *3* *5* *1*
-
-
-
Ujde to
Avril by byla docela dobrá její písničky špatné nejsou,ale když se podívám na její okousané a černě nalakované nehty na její věčnou opilost a na to nekončící zvedání prostředníčku tak to není zrovna to pravé ořechové avšak nikomu neberu jeho názor,že se mu Avril líbí a respektuji ho,ale mě osobně se mnohem více líbí Britney Spears nebo Jamie Lynn Spears tak čau a mějte se -
Skinbaby
TY TAKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
No avril je docela fajne ale neumi zpivat...slysela jsem na netu pisnicky z koncertu a tam to mela strasny . Koho znam a ma ji rad tak vi ze neumi zpivat ale CD ma super,vubec to na nem nejde poznat ze neumi zpivat.Ale jinak je super ale na Kelly nema!!!! *4* *14* *3* *3* *1* *5* *4* *8* *8* *8*
-
-
Re:
Nejspíš si slyšela nějakou písničku z jejích starších koncertů. Tam opravdu zpívá falešně ale teď už se naučila zpívat naživo.Teda Alespoň myslím.
-
-
PArfém
Tak už sem viděla ten design Black Star...moooc kráásnej..je na wild-girl.blog.cz *14* -
-
Re: PArfém
no ja ho viděl už v pátek *14* je boží -
Re: PArfém
JO,JÁ HO mám taky na blogu(www.sweet-blogek.blog.cz ten o avril..blogoav jsem dala mému SB...a jak se jinak máte fšichni??!!**
-
-
avril
Avrilka je Superr je nejjjk zpěvaška na světě :-)))) opravdu skvěláá ... super písničky a super kolekci oblečení má.......je prostě superrrrr celebrita a mocy šikovná..... *14* *4* -
Avril live
Avril je skvělá, ale live by mohla zpívat trošku líp.......ps: někdy je to fakt děs!!! *9* -
Avrilka je nejlepší. Mám všechna její CD a občas nakupuju u Abbey Dawn. Je prostě jiná než ostatní zpěvačky.
-
-
Můžež mi prosím napsat město a ulici kde je obchod abbey dawn moc ráda bych tam zašla,ale nwm kde to je.Předem dík *3*
-
-
!!!
Neřekla bych, že tahle stránka je určená k tomu, aby si z ní dva idioti dělali chat! BTW: Avril, seš super =) -
-
Re: !!!
Máš s tím problém?! Si jdi na jinou diskusi! ... Navíc nás tu kdysi bylo víc, ale né všichni tu mají čas chodit. Tohle není jediná diskuse, na které si přátelé píší. Stejně tu nechodíš, jen teraz tu přijdeš a budeš tu dělat vítr! Je to naše věc a jak vidíš, tka to nikomu nevadí! Máš x jiných diskusí o Avril, tak si jdi tam! -
-
Re: Re: !!!
přidávám se k názoru "Já".....dřív jsem sem taky chodila pořád, je to už fest dlouho....předmětem diskuzí byly jenom a pouze novinky o Avril (byla to dobrá diskuze až do chvíle, než se kdosi rozhodl založit společný blog o Av, myslim, že se jmenoval thebestdamnněco, nepamatuju si to přesně), pak sem začali chodit nový lidi a během jednoho roku se to tu změnilo v naprostou pakárnu....myslela jsem, že se tu dá rozumně bavit, ale asi ne.....myslim, že jste naprosto nepochopily, k čemu takovýhle diskuze jsou (rozhodně ne k dementnim příběhum bez hlavy a paty), to, co tu předvádíte nikoho nezajímá, možná tak skupinku vás, pěti (nebo kolika) dementů....jsem ráda, že tenhle názor nesdílím jenom já, ale i pár dalších lidí, s kterými si píšu do vzkazů....takže neřikejte, že to nikomu nevadí!! -
-
Re: Re: Re: !!!
Tak na tohle už nemůžu nereagovat. Od tebe bych to fifinko nečekal, kdo je u tebe dement, je to od tebe sprostý tak buď radši zticha! Já zase naprosto souhlasím s Kačkou.
Věci se mění, i tahle diksuze, i lidi na ní, chodí sem jiní. No a co? Rozumně se tu bavit dá. Ale bavit se jenom o Avril, nevim nevim jak dlouho Vám to vydrží, obzvlášť když album už je vydaný. Tak co tu chcete řešit, o čem diskutovat?
To co tu předvádíme, řikáš nikoho nezajímá, tak proč sem vůbec lezeš? Akorát tu děláš dusno. Na plno jiných ostatních dikuzích se taky nepíše jen o té osobě, u které je ta diskuze. Zase kecáš kraviny. -
-
Re: Re: Re: Re: !!!
Souhlasím s tebou Míšo! Já už se k tomu nevyjadřuju, páč bych musela být sprostá! ... Není to jediná diskuse kde se neřeší daná osoba, tak nechápu, co se řeší! S takovými řečmi jděte někam!! Nikdo tu na vás není zvědavý!! .. a když se vám tu nelíbí, tak jděte na jinou diskusi! Nazdar
-
-
-
-
-
:-)
Avril MOOC fandím! Nádherně zpívá, má krásnej hlas super cool styl, je pohodářka a říká, co si myslí! Trochu mě mrzí, že je teď na blond, ale je to prej kvůli roli Courtney Love, kterou hraje, takže pohoda.:-)