Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cfgjdjg

NEJLEPŠÍ JE GIRLFREND *4* *1* *14* *3*
    • Re: cfgjdjg

jj.ja mam taky rada girlfriend a ten klip k tomu fakt sedi....tahle pisen je fakt skvela jeste se mi libi when your gone!!!!to je moc klaasna pisnicka *14*
  • Avril

Avrilka je supr lol *3* *4* a je to Ďáblice *5*
  • the_veronicas

nuda

Ahojky lidočky,taky se tak nudíte? *9*
    Ne?ANO? *7*
    • avril-nely

Re: nuda

vph xD
  • AVRILKA JE NEJ hlašte se do jejího fank-clubu PLOSIM

plspls hlašte se do fan-clubu avrilky:P víte aby byla v anketě o nej fank klub hvězdu 1. je 4.ale ona má nma to být 1. atak jí pomožte!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • avril

avril je nejlepší I love avril jmeno avril ramora lavigne barva vlasu blond oblíbené jídlo pica s olivami jako malá se bála duchů bude si brát zpěváka deryka whibnyho (25) má psa Sama už od deseti let je vegetariánka nesnáší britny spears oblíbené barvy černá a červená má jedno tetování židovskou hvězdu na levé ruce dole na zápěstí její rodiče jsou židi jejich jména jsou Joody a John ráda jezdí na skejtu jako dítě zpívala v kostelním zboru je blázen do nakupování vhs a dvd tak to je ááááááávvvvvvvvrrrrrrrrriiiiiiiiillll ahoj tery (avrilka)
  • avril je super.piste mi nazory
  • Avril je supér!!! a čti to

No čauky lidi Avril je fakt super!!!! Má husý vlasy!Páčko Anča
  • Avril Lavigne je skvělá zpěvačka. Mám jí ráda, protože na rozdíl od dnešních mladých zpěvaček (Selena, Demi, Miley...) je pořád sama sebou. Zpívá vždy o tom, co v tu danou chvíli cítí. Píše si navíc ty texty sama. Jenom málo která zpěvačka může toto říct. Kéž by někdy přijela do České republiky.
  • Je fakt super!

Avril se mi líbi už od 3 let jsem asi jají největší fanda co může být na světě! *14* *3* *5*
  • Avrilka

tak se nam lidicky blizi jeji koncert to bude rychta *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit