-
Avril
AHOJ SHANIM VSE O AVRIL A MOC VAS PROSIM KDO MA FOTO CI VIDEO PROSIM ZASLETE NA E-MAIL:malkovawendy@seznam.cz MOC,MOC DIK. *4* *15* *1* *4* *4* *4* -
-
Re: Avril
Ahoj ja ti klidne poslu tak se mej papa *4*
-
-
je the best
avril je ta nej protoe naprosto super zpívá a kdo ji nemusí at sem nechodí fakt nechapu co z toho má. se vema jejíma opravdovýma fanoukama se uvidíme na koncertě 3.6. :-))))) -
avril
je proste super a cool *3* *1* *14* *8* -
avril je dˇábel ale je skvělá *5* *16* *16*
-
Je NEEEEJ
Avrilka je prostě nejlepší!!!!!!!! -
Mám ráda Avril
Nevim proč pomlouváte Avril.Já vím že jí každý nemá rád,ale spokojte se stím,že ti lidé co jí mají rádi pak se k vám nechovají slušně.Avril někdo má rád a někdo ne!Navíc jak by vám bylo kdyby jste byli nějací zpěváci a někdo by na vás nadával?!Neříkejte že by vám bylo dobře!!! *8* -
:)
na tyhle strance www.splatt.xf.cz najdete videoklip avril lavigne - when you're gone + CZ titulky ...... stahujte :) -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
Lukísek
mno jo už se taky hrozně těším na červenec až uvidim Avril živě... *14* *1* *3* -
pro fans avril
tak ok já vám řeknu proč tam ty disney postavičky byli za 1 avril sem ráda neemela nemam a nebudu mit nikdy v zivote rada!!(jestli chcete poslu vam sem její big fans já to nejsem ale kámojda aajinnka)
za 2 to sem já nepsala ale ma kamojda kteri je 8 a na disney channel furt cumi na disney(je uplnej blazen *9* )
a rekla sm ji to proto protoze sem misu nechtela sklamat ale pak mi doslo ze kvuly kamosce sse nutit nemuzu a tak sem proste odešla. *9* *9* -
-
Re: pro fans avril
sorry jako ale ste fakt pitomy jak malinkatý děcka!!! ste prdlý a děláte že ste v brazílii nbo v jaký prdeli!! to je trapný!!! a hodně měli byste se stydět za tu vaši trapnou diskusi!!!! *10* *1* *9* -
-
Re: Re: pro fans avril
tak poslouchej holcicko jediny kdo je tady trapny si ty. jak my se bavime je ciste nase vec a jestli nam tady takova p*** ma povidat zhe sme trapni tak se holcicko prvne podivej na sebe a pak neco rikej a nestarej se laskave do veci nekoho jineho protze nam takova zku***** zas**** p*** nebude rikat co mame delat takze si kup izolepu (nejlepe na koberce) zalep si hubu a vypadni!!!!!! -
-
Re: Re: Re: pro fans avril
nic si lepit nebudu si myslis ze budu nejakou vyblizanou kravku poslouchat?? si těžko náno!!! a ty tvi * sou pekne trapny!! *16* *8* *3* *1*
páško!!! -
-
Re: Re: Re: Re: pro fans avril
mileycyruska ja ale nic o sobě neříkal jen bránim terku,tak zmlkni ty nano...a už mě neser nebo se ti nabouram do pc a tak ti ho zaviruju,že se stoho posereš:)...ty jedna k**** z**** v**** p*** č***** s****:D...ja sem tak slušnej:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro fans avril
No páni...já čumím...Kubó...ty seš mi ale slušnej hoch...xDD
-
-
naposledy a opravdu vážně ti říkám vypadni odsud....měli sme tady mnohem horší hádky, s celými fankluby, takže s jednou takovou malou krávou jako si ty, si poradíme!
-
-
Tak to pozor děcka....protože takhle Terka píše jenom když je opravdu rozzuřená!!! už jsem ji dlouho tak neviděla tak bacha na to...xDDD -
-
*1* ty jo teri pekne si ji to natrela! *15*
-
-
-
Re: Re: pro fans avril
tak ty nova co tu seš a jen šiříš naladu pod psa...za prvy nelez sem,když se ti nechce..za druhy nejsme jak myli pouze se bavime a to lidi dělaj...někdo se bavi tak,že se de ožrat..někdo de prostě ven a někdo si zesrandy vymysli přiběh a všichni se zapojej....a nevim kdo by se měl vic stydět...jesli my za to že se bavime a nebo ty,že nám ndáváš a sama sebe ztrapnuješ!a musim říct,že Miley asi bude opravdu štastna co má za faninku!!takže nedělej vlny a radši si odpal do diskuze o Miley!DĚKUJU! -
-
já se nestrapňuju to spíš vy pre se za vás i avril musí stydět!!! a jak říkáš že je to zábava tak je to dost trapnej zpusob vyjadreni zabavy!!!! *13* a nestrapnuju se wíš proč??? pre nepíšu no nazdar sem zrovna na gorille nebo co to melete!!! trapný trapný trapný a miley sem netahej ty šprte(šprtko) t s tim nema co delat!!! *16* *16* *10* spíš avril by se měla stydět za to co jí tady píšte má se psát o new fotkách jak se oblíká že bude new cd a tak a ne že parta vymaštěnej znuděnejch dětí píšou že tančej s gorillou!!!! *7* *13* *3* *16* *16* *15* -
-
hele holcicko tak mi pride zhe to trosku prehanis pi** hej kolik ti je 5 nebo co chovas se hur nez deti z matersky skolky tady sou lidi starsi nez ty (treba kubik)tak se laskave uklidni a uctivej je jasko svi rodice nebo dalsi zastavka na ceste budes TY!!!!!! HEZKY SEM SI POKECALA....MEJ SE -
-
Dobře tak teď to začíná být osobní....do mé kamarádky se návážet nebudeš...takže odsud okamžitě ty pi*o jedna vypadni a nevracej se...vlastně ono to je jedno, jelikož zjevně jakékoliv tvé další příspěvky budu mazat a důvod komu mám, jelikož v každém druhém jsou nějaké vulgární výrazy...xDDD A to odporuje pravidlům, jak ty sama určitě dobře víš... -
??? se kukni na svuj profil mas tam snad svou?? ne!! tak neposuzuj ostatni!! a svý dny nemam a vubec co ti je dotoho!! nejseš nahodou pedofil?? *15* *8* *10* a už na vás fakt seru!!! (jo aty jeji brejle ma je fakt na prd je porad slepa i s nima!!)
*16* *16* -
mileycyruska a heled nemáš zrovna svoje dny?:D..že seš tak podrážděna a a co to tady meleš,že terka nemá má na nic brejle..narozdil od tebe tu má fotku na ktery je ona sama a ne někdo jinej...fakt ty seš asi dost tupa podle toho co meleš a jak se vyjadřuješ:)..chod na jogu to děsně uklidnuje opravdu:D -
asi neumis cist pre je mi 15 jo aha prot máš rjle ale moc ti to nepomaha a nejsem holcicka se kukni na ty jejich zvasty a navic s tim vsim ste si to zacaly vy!! ale co na vas vubec reaguju s kreténkama se přese nebawím!! *10* *1*
-
-
takže za 1, Dětí..tak nevim..pokud nejsi negramotná tak sis mohla všimnou že Angelovi je už 21 let, takže to asi žádný dítě nebude, a nám ostatním už taky není 8...
A víš co to je vlastně zbytečné se tu s někým takovým jako ty hádat....
Porstě jednoduše vypadni a běž si hrát stou tvojí osmiletou kamarádkou....protože i když ti je 15 tak se jako osmiletá chováš, takže vy dvě se ksobě náramě hodíte....
A jesltli tady chcěš vytahovat že my se chováme jako mylý děcka, tak dotoho ale nám je to jedno...my se tak bavíme, sme tady prostě skvělí kamarádi...ale pardon o tom ty asi moc nevíš... -
-
Přesně...na jiných dizkuzí se můžou probírat NEW fotky, písničky, alba, filmy...to my tady samozdřejmě děláme taky, ale my SME NAVÍC JEŠTĚ KTUMU SKVĚLÍ KAMARÁDI....ale to prostě lidi jako ty nedovedou pochopit... -
souhlasim s vama lidi. pokud Av nemas rada tak tu nemas bejt di si na jinou diskusi. a do nas se prosim nestarej my se tu skvele bavime.stala se z nas skvela parta a pro me sou jako 2 rodina. kdyz mam blbou naladu staci snima 5 minut kecat a hned mam zas dobrou naladu. proste odejdi z diskuse a bude klid.dekuju
-
-
no tak zaprvy ja nejsem ditě:D:D..i když bych byl rád kdyby mě bylo 15 třeba:D....a ja sem kluk kdyby něco:D..a ja sem Miley musim tahat,jelikož máš jeji jmeno jako nick to znamena,že ji taháš do všeho co meleš:D...a ty nám nerad co mame tu psat a jak to mame dělat a jak sem už říkal starej se o svoji oblibenou celebritu a neser se do jinych ještě k tomu,když je nemáš ráda!ty nam tu nadáváš a radiš nam a tak kvuli Avril kterou nemáš rada,tak ja ti nevim,ale bud seš ty nahlavu nebo ja:D..a prej ja šprt:D:D:D:Dtak ted si mě dost pobavila:D:D..bych ti měl ukázat moje vysvědčeni ze škol:D a prosimtě moc tě prosim di do diskuze o Miley!sem se dlouho už nehádal čoveče:Dje to zabava:D
-
-
Kubo o5 si nesklamal *15* a kde si byl takovou dobu? -
-
ale uvidite,kde sem byl všude:D -
-
mileycyruska šak si řekla,že avril nefandiš a co si o ni myslíš to beru,ale tak si to řekla amužeš jit ne,protože ty si urážela všechny co tu sou a to už neni vyjadřovani o celebritě,ale pouhe napadaní:)..a koukam,že se malinko vztekáš,tak bacha at nebouchneš:D:D -
A my zž natebe taky co?? SEREM...:D A jestli si myslíš že budu držet hubu jenom proto že si mi to řekla zrovny TY tak to se ohromě mílíš...xDD Se ti tak nanejvíš můžu vysmát do ksichtu...a to že sem o rok mladší než ty, by tady mohl vytohovat jen opravdový zoufalec...-jo aha pardon to ty asi budeš...xD -
tvl tady mluvíte jak kdyby ste sežrali moudrost sveta hlavne angel!!! ta diskuse je pro všechny aby vyjádřili názor k tý určitý celebritě a né že tu jsou jen fans!! a ta holka ta 8 je má kámoška pre si dokážu powídat i s mladšíma a jako 8 se nechovám!! a pokud vidim tk tý sharpay nebo jak se tu kurva píše je 14 tak sklapni jo?? dík!!! *10* a už na vás co???? seru!!!!!! *16* -
super *1*
-
-
-
-
-