-
157?
Je pravda že Avril měří jenom 157cm? Vlastně proč ne. *3* -
Avriiiil
Avril je nejlepšíííí!!!!!!! *14* *14* *1* *1* *3* -
AVRIL
AVRIL JE NEJ!!NIKDO JI NEPREKONA!!ANI MILEY CIRUS!!PROTOZE AVRIL MA SRDCE,SUPER HLAS,SUPER VŮNĚ A SUPER CD!!
P.S.s tim novim CD by si mohla pohnout. *9* -
-
Re: AVRIL
Ano, ano... Avrilka je nejlepší, a my to tady všichni moc dobře víme..:) *14* *14* *14* *14* :D :D :D A to CD... no tak.. má vyjít "brzy" ) ale záleží na tom, co je pro RCA brzy...) :D :D :D
-
-
LET GO
AVRIL JE SUPER!!!ZPÍVÁ PROSTE NEJLÍP!!! -
Avril
Takže jak bych to shrnula... Avril byla (zdůrazňuj byla!!!) dobrá zpěvačka... Já osobně jsem jí hodně fandila a líbíly se mi její názory na lidi na život atd... Měla krásný písničky i klipy a neznala jsem nikoho kdo by ji nějak extra neposlouchal... Ale teď??? Strašně se změnila!!! Já vím, že změna je život a nikdo nezůstane stejný do konce života, ale změnit se v něco, se jsem dřív odsuzovala mi přijde dost divné!!! Proč bych se měla měnit v něco co údajně ,,nesnáším"??? Teď je z ní blondýna s růžovýma šatama a proužkama ve vlasech... Pravý opak toho co byla a přesná kopie toho co odsuzovala!!! Teď už tolik příznivců asi nemá (a to je vlastní zkušenost:o)) Ale tak komu se její změna líbí tak mu to neberu... Je každého věc kdo a co se komu líbí...Někdo prosatě Avril má rád a někdo ne!!! JE to na každém z nás, co si vyberem!!! *3* -
-
Re: Avril
přesně tak...s tímto s tebou plně souhlasím...prostě se z ní stala "ta holka ze sk8er boye"... *9*
-
-
Avril Lavignee a já Lenka
miluju Avril -
Avrilkl
Avrilka je ta nejj zpěvačka a i herečka , navrhuje super oblečení je prostě Nejj !!!!!!!!!!!!!!!! *14* *1* neznám nikoho kdo je lepší něž avrika *4* -
-
Re: Avrilkl
naprosto souhlasím *14* .
-
-
Avril is super
-
avril
Avril miluju budu jí poslouchat na vždy ! a přeju jí mnoho štěstí v životě ..papa *14* *3* -
-
Re: avril
Oná ako skvělá..No ale co se ma nelůbilo bylo jak zpívala na píáno na koncertě..jinak krasna nadherna...a bohatá..l§bim ju *14* "ako nejsom lezba ale kvuli ni bych klidně bola" ne kecam ona je na chlapy..a myslim že ja taktéž -
Re: avril
dyt je to kráva pitomá a její písničky zaky!!!!takovou krávu svět ještě neviděl *1* -
-
Re: Re: avril
Tak co tu teda lezeš? Tohle je fanklub a jen pro fanoušky a ty jím nejsem, takže tu nemáš co dělat! -
Re: Re: avril
To ty seš kráva pitomá!!!co sem wůbec lezeš pizĐo,když ju nemáš ráda tak sem neŁez pičo vypatŁaná,tohŁe je diskuse pro fanoušky Avrilky!!!!!!! AvriŁ je *BEST* a wžĐycky to tak buĐe!!!! *1* *15* *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: avril
jjj Avril je best...A chcu se zeptat jestly bude mít koncert někdy v Čr..např v Brně.. *7* -
Re: Re: Re: avril
vubec na ty komenty nereaguJ!!Myslím na ty špatný -
-
Re: Re: Re: Re: avril
takovou krávu svět už viděl!se podivej do zrcadla a uvidíš ji *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
myslíte si ze je avril punk???
*7* je avril punk ja četla ze avril řikala že neni punk tak v tom mam zmatek a co vy??? *7* *7* *15* -
-
Re: myslíte si ze je avril punk???
ja sem to taky četla ale myslim že je spíš rock všude v bravu píšou 23 letá rockerka tgže si myslim rock *14* -
-
Re: Re: myslíte si ze je avril punk???
jo takze co napisou v bravu je hned pravdive???no...kdyz myslis -
-
Re: Re: Re: myslíte si ze je avril punk???
mno ae avril neni punk twe nepoznáš rockovou muziku twe ste fag jetýý teda "čertík" ne ten (ta) to poznal(a)aspon pstě je to rockerka a ry mlč *13*
-
-
-