-
Avril je supr čupr spešl.
-
Nej rockerce
You are BEST from all singles!!!!!!! :))) -
Hlasuj pro Avril
ahojky Avril mám nejradi ze všech zpěvaček a chtěla bych vás poprosit jestli by ste pro ni nemohli hlasovat tady:
http://ne-e.net/my/polls/372 5?action=preview&width=170&height=3 12
hlasovat můžete neomezeně...já dala asi už tisíc hlásků ¨narazila jsem na to na jednom blogu, tak pls hlasujtte *3* -
JE NI FAKT JEDNO CO SI O NI KDO MYSLI ONA JE NEJ. NEJ. NEJLEPSI ZPEVACKA - EMINEM JE FAJN ALE - O PROTI AVRIL JE BRITNEI UPLNA NULA ASPON PODLE ME *13*
-
trapaaaas! AVril Lavigne.. proč si hraje na punkerku říká že je opak britney spears a teďkom dělá prej někde modelku a vůůbec.. má trapné texty které navíc poněkud kopíruje od jinejch kapel.. děkuji ale avril lavigne rozhodně NE! *13*
-
avrilka
je proste nejlepsi *14* -
básen avril xD
HEJ HEJ HEJ !!! AVRILKA JE NEJJ !!KOMU SE TO NELÍBÍ TAK AT SEM NELEZE A P*D*L SI POLÍBÍ !!! *13* *1* -
-
Re: básen avril xD
*15* HEY DOBŘE *15*
-
-
Avril je nejpohodovejsi zenska pod sluncem!!!
-
Avril je super a nema chybu!!!!!!!a komu se nelibi at si prdel polibi protoze to je velka frajerka na kterouNIKDO nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!miluju Avril!!!!!!!!
-
avril
jj kam se hrabe bill z tokiáků?avril je nejj..mám rádá její styl.hlavně ten rockerký..sice avril už jako rockerka nežije ale co se dá dělat *5*