Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril

avril je nejlepší.víc se říct ani nedá je to první člověk co je dokonalej a má nej.styl muziky mám jí moc ráda
  • avril girlfriend

klasna piseň girlfriend *3*
  • web o Avril Lavigne

http://www.a-lavigne.webgarden.cz
  • Když se Vám Avril nelíbí tak nelezte na její stránky, nepouštěj si od ní písničky a nedívej se na její obrázky...Kdyby něco Avril je úžasná a make-up je boží, když ji nemáte rádi tak sem laskavě nepiště komentáře nebo si to vykládejte mezi sebou v nějaké prdeli ale nepiště to se jestli víte tak to může urazit nás co ji máme rádi, může to urazit ji a jestli je Vám to jedno že nás urážíte tak jste pěkní debilové a krávy...Tak se laskavě zamyslete....Kdo s tímto komentářem souhlasí dejte líbí, díky moc :D.
    • Avril je nejen užasná zpěvačka ale její styl je božský. *14* *3* *3*
    • myslím že by jsi to taky mohla respektovat s tou Lady Gaga když se ti nelíbí nechoď na její stránky!!a už se plést do toho nebudu!! *16*
    • když se ti GAGA nelíbí nelez na její stránky!!!
  • Oblečení

Ahoj:) hroozně se mi libi styl Avril a moc rada bych si koupila neaky podobný hadříky... ale neak se mi nedaří je sehnat:(... newíte pls někdo kde by jsem mohla něco takového sehnat.....díky moc ÉLIŠKA :) *9*
  • je skvělá

Avril je skvělá! Výborně vypadá a nádherně zpívá. Avril is the best in the space!
    • Re: je skvělá

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* vidis tak se te smeju *5*
      • Re: Re: je skvělá

HA.....HA......HA
  • Já si zase myslím, že Avril je odvážná. Když v 17 letech chtěla vydat své první album, tak jistá nahrávací společnost (jméno nevím)po ní požadovala, aby se z ní stala popová princeznička (=nechat si psát písničky od cizích lidí,nosit sexy kostýmy a prodávat ne hudbu,ale tělo). Avril odmítla, protože tohle nikdy nechtěla. Nakonec jí vyšla vstříc Arista Records, která ji nechala ve všem volnou ruku. Myslím, že v 17 letech takhle zariskovat, si zaslouží minimálně uznání. Radši riskovala ztrátu kariéry než si nechat všechno předepisovat. Nedovedu si představit, jak by Avril skončila, kdyby se z ní stala nablýskaná zpěvačka. Podle mého by tak slavná nebyla, protože spousta fanoušků jí má rádo kvůli tomu, že se dokázala vzepřít a taky kvůli jejím opravdovým písničkám, které by světlo světa asi jinak nespatřily.
    • Souhlasím:-)
  • ahoj lidi.....dělám takovou anketu a potřebovala bych vědět jaký 3 písničky se vám líběj z avrilinýho alba let go a z alba under my skin....tag to sem prosím napiště!!!!!dikec!!!!!!!:0)
  • fanda

avril je nejvetsi kunda na svete, miluju ji!!! *14*
  • teenies boppers jak ***

Avrilissskaaaa je neeeeej.. to je vsechno co sem se tu docetla a jeste je to lez. Smutne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit