-
Avril je jednička. Umí nádherně zpívat. Jenom mě mrzí že jsem se nedostala na její koncert.
-
Všem
Máte všichni pravdu kdo si myslíte že je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
LÍBÍ SE MI MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
-
Avril is best
Avrilka je nejlepší zpěvačka na celým světě,je fakt good a doufám zhe budu moct jet na její koncert co bude v červenci v Praze *4* Avril 4ever -
Nej
Avrilka= nej, nej, nej zpěvačka na světě!!! Stačí jediný pohled do očí, jediný úsměv a klesám do kolen:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* -
Avril!!
Já sháním vše o Avril!!POmozte nějakými HTML.nebo něčím,fotkou,obrázkem,HTML,životopisem,kontaktem,p rostě vším!!Moc vám děkuji.Za odměnu vám nabídnu vše o jakékoliv zpěvačce nebo zpěvákovi.Tak pišta!!Pište!!Na můj e-mail.kucina.d@seznam.cz Tak čauík!! *3* *3* *3* *3* *3* *1* *3* *3* *7* *7* -
Avril Lavigne WEB
www.avrilweb.szm.sk *1* -
AVRIL je boží a má hezké písničky i klipy.....!! *4* *5* *3*
-
sháním fotky z koncertu
jestli někdo máte fotky z koncertu-mohli byste mi je poslat na mail????předem dík.....peace -
avril
ahoj avril napis mi prosim *4* aletakoví holce jako jsem ja asi nenapišeš co tak nic§ *4* -
-
Re: avril
to mas pravdj
-