Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super

Ahojda všem.jenom chci říct že je to fakt super zpěvačka.Všechny její písničky se mi líbí.Jsou takové....no prostě super.Co dodat.Je to moje nejoblíbenější zpěvačka společne se Sarah Connor.Ona má spíš pomalejší písničky které se mi líbí.No ale nejradší mám zpěváky=o)Ale to je asi pochopitelné co?Tak čuste a fanděte fanděte!!!!!
  • Avril

Mas fakt hezkej blog to bude asi tim ze mam rada Avril *4* mno ale co myslite ze se juknete na muj blog je novy tak se pls jukne.. prosim tohle neni reklama jen se snazim ustalit svuj blog *3* dekuju ti mooc *15* http://lawigneawril.blog.cz/rubriky/prison-break
    • angel15

Re: Avril

no že se nestidíš!jaktože tam je v nazvu stranky misto Avril Lavigne----Awril Lawigne *13* *1*
      • dianna114

Re: Re: Avril

že se ty nestydíš! místo nestydíš napsat nestidíš *1*
        • angel15

Re: Re: Re: Avril

no vidite,jak sem z toho mimo *1* *4*
  • at zije avíííl

Avrilka má zítra narozky happy birtday avril:) *14* *14* *14* *4* *3*
  • jedinetak

líbí se vám lišty s talenty ?

Mě ne ! Je to jen další snaha o oživení.. *13*
    • sharpay1995

Re: líbí se vám lišty s talenty ?

Mě třeba jo... sleduju to a radostně se dívám že Talentmania pomyslně vede..:D
      • puspuspusinka

Re: Re: líbí se vám lišty s talenty ?

No a?? Diť to bude jedině super ne? Třeba sem začne chodit víc lidí právě kvůli tý blbý soutěži *4*
  • nejlepsí je girlfriend *4*
    • I don't like 1D!!I Like Avril... *7* *16*
  • Na můj vkus trochu drsná, ale je nádherná a je boží! <3 *4* *14*
  • Avril Lavinge

Avril je dobra holka simpaticka usmevava ma krasne pisnicky treba girlfriend a tak dale. *1*
  • Avril je krásná zpěvačka. *14* a ta profilovka je super *4* *14* *3* *14* *4* *14* *3* *14* *4*
  • změnila se

kdysi jsem ji měla ráda,ale teď už ne. všichni včetně jí tvrdili,že je jiná než ostatní,že je to tvrdá borka,ale co se z ní teď nevyklubalo.... kdysi ji nemohly jít vidět ani tanga z podkalhot,ale teď se nechá fotit a chodí oblíkaná jako všechny ostatní viz. Britney atd... že by ji showbyznys vlezl na mozek? fakt si nemyslíte,že se změnila? já teda jo a je mi to líto *9*
    • Re: změnila se

*9* jojo.. je to tak.. ale stejně jí ráda poslouchám *4*
      • Re: Re: změnila se

jj.avril se od zacatku sve kariery zmenila dost ale to je tim manzelstvim njn mela jsem radsi tu starsi avril.
    • Re: změnila se

krávo AVRIL je nejlepší *14* *4* *14* *3* *1* *15* a ty jsi 0 a 0 a 0 *9*
  • jana291995

KAŽDEJ

TAM DOLE NĚKDO PSAL ŽE SE JÍ LÍBÍ TBDT CD A ŽE DŘÍV BY SI NA SEBE RŮŽOVOU BARVU NEVZALA A TED JI NOSÍ POŘÁD....JEŽIŠI NO A?CO SE O NI STARÁTE...COPAK MI SE TAKY ZAJÍMÁME CO JSTE SI VZALY ZA SPODNÍ PRÁDLO..KAŽDEJ MÁ SVŮJ STYL *13*
    MĚ A ŽIRAFCE ANDY SE AVRILKA MOC LÍBÍ A BUDEME(TEDA ALESPON JÁ)BOJOVAT ZA TO ABY TY VAŠE HEMZI(KECY)HNUSNÝ HENZI ZMIZELY Z TOHOHLA FORA.
    A MŮŽETE SI ŘÍKAT CO CHCETE ALE NÁM AVRIL NIKDO NEVEZME *8*
    • sharpay1995

Re: KAŽDEJ

Naprosto souhlasím!!!!
    • zirafaandy

Re: KAŽDEJ

žiráfka Andy souhlasí!!! *1* *13* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit