Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril je v pohodě

Avril je dobrá holka má svůj styl a je super. Její cédéčka jsou skvělé chodí užasně oblíkaná a že je ted trochu divná dělá ze sebe modelku to snad zas přejde a bude zní zas ta skvěla punk holka AVRIL LAVIGNE držim jí palce je skvělá *14* *3* *13*
  • kvatro

News

1)Nový rozhovor s Avril:
    http://www.youtube.com/watc h?v=MH7jYWjIiO0
    2) Oficiální tracklist GL
    1. Black Star
    2. What The Hell
    3. Push
    4. Wish You Were Here
    5. Smile
    6. Stop Standing There
    7. I Love You
    8. Everybody Hurts
    9. Not Enough
    10. 4 Real
    11. Darlin
    12. Remember When
    13. Goodbye
    14. Alice (hidden track)
    • sharpay1995

Re: News

Tracklist skvělý a to video... no tak budu tipická holka a...: Má tam skvělý ohoz a ty vlasy...:D Blond s růžovým a zeleným melírem...cool...:D :D :D
      • fifinka7

Re: Re: News

a kde je Wont let you go? *7* ...nějak nechápu k jaký příležitosti byla ta píseň nahraná *7* , nevíte o tom někdo něco ? *7* *4*
        • kvatro

Re: Re: Re: News

Won't Let You Go byla původbě určená pro film Eragon, ale potom byla místo toho nahrána Keep Holding On.
          Na avrilbandaids posbírali 10 tisíc hlasů že chtějí WLYG, dokonce to odeslali i Avril mnagementu, ale zatim jim nikdo neodepsal. Takže s WLYG je to na mrtvém bodě. *9*
          Mě by ale spíš zajímalo, kam se poděli skladby "Fine" a "Gone" *7*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: News

hmm... to je zajímavé, tak uvidíme, třeba se časem dozvíme víc, ale každopádně se na to cd šíleně těším a v tom videu ji to sekne! Nejvíc se mi líbí, že má opět růžové pramínky!! Dycky kdyxž ji vidím, tak lituju, že nejsem bloncka xDDD
        • fifinka7

Re: Re: Re: News

ty zelený proužky jsou perfektní :D *14* *14* *4*
  • :)))))

Avril je prostě nejlepší!! Těšim se až tu bude mít ten koncert!Avril je nej!
  • anett96

AvriLkO

Všechno nejky, hOdně štěstíčka A zdraVíčKA! HOodněě ÚúspěChů teda myslim ješTě vetšÍÍch než Máš!! :D JsII ta nejjjjj ZpěVačkAA cOo zNáÁm *14* *14*
    PořÁÁdNěě to osLaV *15* *14*
    PřEjU si Aby jste Byli zase s DerYckem Spolu mOcInky VáM tO slušelO *14* *14*
  • maddy

Madonna je skvělá a Avril je nula

Tak hele vy zajebanci.....vy ste uplný retardi, když tady tvrdíte, jak je ta vaše Avril dokonalá.....jenže NENI...myslíte si, že na ní nikdo nemá že? Opak je pravdou......oproti Madonně je nuuuula. Madonna je totiž neeeej. A jestli ste si ještě nevšimli je to světová ikona, tak tady držte tlamy jooo.
    • Re: Madonna je skvělá a Avril je nula

děte s tim už do prdele prostě avril je pro nás fans avril nejlepší tak se děte bodnout ste fakt kokoti
    • angel15

Re: Madonna je skvělá a Avril je nula

jěště jednou tu někdo řekne,že avril je nula a udělám z něj placku *14* rozhodně je Avril lepší než nějaka trapná madona,co na ní máte ma hvězdný maníry,krade děti z afriky,je to strašná puntičkářka,je namyšlená to ona je nula!!!!!!!! a AVRIL je jednička!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • dianna114

Re: Re: Madonna je skvělá a Avril je nula

AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA! AVRIL JE NULA!
        • Re: Re: Re: Madonna je skvělá a Avril je nula

souhlas až na to že madonnka je taky nula!!!!!!§ *8* *8*
    • avrilie

heY nebudu se taĐy s tebou srát a naĐávat ti,jen ti řeknu zhe kažĐej ať si posŁouchá co chce!!U mě je prostě Avril na 1. místě a vžĐycky to tak byŁo a buĐe a u tebe je na prvním místě ta tvá Madonninka! *1* takže o.k.?já ti tam taky nepíšu zhe Madonna je kravka(ikĐyž u mě je),aŁe narozdíŁ si to nechávám pro sebe,protože nebudu strácet čas naĐiskusích o Madonně,kĐyž ju neposŁouchám!!Aha zhe *8* *15*
      • dianna114

No tak si klidně poslouchej tu svojí Avrilinku,nic ti nebrání! Pro mě je Avril nula,stejně jako pro maddy a na 1.místě pro mě stejně vždycky byla a bude Britney Spears a Madonna! Jsem ráda,že nejsi jako ta sharpay1995 a hned se do mě nenavážíš,děkuji ti za reakci. *4**3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Madonna je skvělá a Avril je nula

Já se do tebe navážím??!!! No nevi jak si to pochopila, ae já sem ti napsala že proti tobě osobně nic nemám a ať jsi té lásky a nepíšeš tady ty komentáře o tom jaká je avril nul(což asi těžko a te´d nemluvím jako fanoušek Avril ale jako člověk který ví že skvělou hudbu, miliony fanoušků na celém světě a taky nejsledovanější video na Youtube.com) a otom jak je ta vaše madonna úžastná!!! je to tvůj názor to beru,ale fanoušky Avril to asi moc nezajímá když už chceš aby to všichni věděli tak to piš na diskuze Madonny, prosím!!!
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: Madonna je skvělá a Avril je nula

Na diskuzi Madonny? Můžeš být v klidu,tam už jsem to totiž dávno napsala. *15* Netvrdím,že je Avril úplná nula,jen je nula pro mě a přijde mi trapná. *5*
    • dianna114

maddy,děkuju ti,že sis mě přidala do přátel. Ještě víc ti děkuju za tvůj příspěvek,který jsi (náhodou)odeslala ve stejný čas,jako jsem odeslala ten můj na 7.stránce!! *15**15*Ani nevíš,jak mě potěšil ten tvůj příspěvek,máš naprostou pravdu,Madonna je ikona,což se o Avrilce říct nedá*1* Budeš se muset smířit s tím,že ted' ti tu všichni fandové Avril budou nadávat,tady to totiž není jako na diskuzi o Madonně,tady nikdo nesmí o Avril napsat nic špatnýho,jinak se začnou vztekat *1**1* Až na avril-nely tu totiž většina z nich neumí přijmout jiný názor. *9*
      • maddy

Rádo se stalo....za oboje.Já si ty jejich nadávky nebudu brát s srdci.....sou to jen naivkové......ty mě vytočit nedokážou.....Já je prostě nechápu. Nechápu, jak můžou o Avril mluvit jako o ňáký hvězdě a stejně tak nechápu, jak můžou nadávat Madonně.
  • Avril je úžasná! :)
    • Nemyslim si
  • LilyCampbellBower
    Všechno nejlepší pro Avril!!!! Avril je moc talentovaná zpěvačka.Pořád je to ta stejná stará dobrá Avril. Pořád má ten svůj styl rebelky a nechová se tak jako dnešní elita. Pořád mi připomíná tu mlaďounkou puberťačku. :) No co, vždyť vypadá jako šestnáctiletá, ne? Pořád je tak krásná, ani bych jí netipla na 30! Miluju její šaty, ve kterých se vdávala. Černé svatební šaty!! Takový nápad dostane jenom Avril, to by nenapadlo ani Lady Gagu. Avril je prostě dokonalá, dokonalá, dokonalá, dokonalá a dokonalá....<3
  • Proč SroVnáVat?

Nechápu lidi kteří srovnávají Miley a Avril...každá je uplně jiná a každá je něčím vyjmenčná a každá má svoje klady a zápory...myslím si že nemá cenu se tu hádat kdo je lepší jestli Miley nebo Avril...Já mám ráda více Miley ale neříkám že je nejlepší =DAvril je taky super =D taky jí mám ráda =) je fajn a obě sou skvělé a nemá cenu se to hádat kdo je lepší..co tím docílíte?jenom toho že fanoušci budou zase nadávat =Djo fakt zábava jak něco=D
    • sharpay1995

Re: Proč SroVnáVat?

Óu ty si asi první člověk, který má radši Miley než Avril, který to tady napsal takhle rozumě!!!!!!Děkuji bohu že ještě na týhle planetě existují normílní lidi!!!!!a máš naprostou pravdu!!!!zcela s tím souhlasím!!!!
  • AVRILKA je BESTOVNÍ

*4* Avrilka je uppa bestovní zpěvačka i herečka, filmy kde hraje hned ožijou je božííí *14* .Jsem sice holka ale sem do ní uppa moc zaláskovaná (mislím do její hudby *3* )
    P.S. pisněte mi jestli nevíte o nějakých bestovních stránkách avril
    • Re: AVRILKA je BESTOVNÍ

huh, napsala jsem myslím s měkkým i *8*
  • Zajímavost

Ani se nedivím že většině jejich fandů je tak asi 12-15let..(já být ona tak mi celkem vadí že na mě chodí tak akorát hloupý děcka kteří mě fandí jen protože je jim prostě 13).je to stejný jako přemlouvat věřícího že bůh neexistuje.Všichni z toho nakonec vyrostou a ani nebudou věřit že uznávali takovou hudbu::D důkazem je to že na její koncertí chodí pořád 90%lidí v tomto věku.Celkem by mě zajímalo jesli vůbec někdo chodí na tu hudbu nebo všichni chodí na Avril.
    • avrilka279

Re: Zajímavost

mojí ségře bude za chvílu 22 a je do ní zblázněná jak já, moje mamka si taky Avril občas pustí.
      • sharpay1995

Re: Re: Zajímavost

Tak to máš dobrý...moje mamka Avril "nesnáší"....přecejenom je na hudbu tipu Zagorová....xD
    • Re: Zajímavost

Máš úplnou pravdu. Akorát jedno,jí poslouchají i ti,kterým je víc,ale myslím,že většina jejích fandů je tak od 10 do 17. Ale jinak souhlasím. *3*
      • angel15

ano má mlady fanoušky,protože to je mladá holka ještě,tak proto nechápu čemu se dívíš *3* ...to máš to samy jako když starší choděj na Karla Gota..taky tam nebudou chodit mladoši ne:)
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Zajímavost

Jj na Gotta choděj starší lidi a na Avril zase teenageři...nwm co je na tom tak nepochopitelnýho...
    • angel15

Re: Zajímavost

nic proti,ale ja ji fandim od 14 a je mi už 20 a nevyrostl jsem z toho spíš ještě víc ji mam rád jako člověka i jako zpěvačku a nevim čemu se divíš??přece nebudou duchodci chodit na jeji koncerty......prosimtě uvědom si co píšeš jo..dik
      • david16

angel15 ty jí fakt už tak dlouho posloucháš jo ? a to se ti třeba nikdy nák trochu nezhnusila ? já nevím ale už začínám zas měnit styl ale avril budu mít furt rád :) ale nebudu do ní třeba tak zažranej ale obdivuju tě angel že tak dlouho se ti líbí *4*
        • angel15

Re: Re: Re: Zajímavost

jo tak dlouho a ne nezhnusila se mě....prostě jsem ji jednou zahlídl v TV..myslim na MTV a už to bylo....mam hodně oblíbenych musiky,ale jako interpreta a člověka mam jen ji to je vše:)
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Zajímavost

Já tě teda taky obdivuju, *4* a jen doufám a věřím si v tom že Avril budu věrná minimálně taky tak dlouho....teda doufám že navždy!!!!
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavost

jj to je přesně to video:)... *3* *14* ...jo a když sem dávate ty adresky na tu stránku,tak většinou se tam udělá mezera (např...Avril Lav igne)ji stačí najít a smazat a hned to de:)
            • sharpay1995

jo kdyžtak to video... http://www.youtube.com/watch?v=ONLr -zweXH0

No a kdyby to náhodou nešlo tak do vyhledávače Avril Lavigne Tomorrow-Live
            • sharpay1995

jo kdyžtak to video... http://www.youtube.com/watch?v=ONLr -zweXH0
            • sharpay1995

děda...mě se zdálo že říkala babička...no ale to je jedno.....jo při tý písničce se rozbrečela...já jak sem to viděla tak mi taky ukápla slza.... *9*
            • jana291995

nebylo to při písničce tomorrow?...to se taky rozbrečela,a bylo to kvůli tomu,že ji umřel děda.. *8*
            • sharpay1995

Jé tak to je krásný!!!! *15* *14*
            • angel15

sem si nahral tehdy z MTV kousek koncertu co poprve jezdila a na konci vystoupeni při poslední písničce se rozbrečela....nekecám vám taky mě ukápla slza ani nevim proč..ale ja vul jsem to přemazal něčim jinym,jelikož jsem zapoměl,že to tam je,ale byl to fakt dojak *14* *3*
            • sharpay1995

tak to já jí znám asi teprve ze 2 roky(a je mi to líto, byla bych ráda kdybych jí znala dřív) já sem jí poznala tak že sme byly jednou z holkama venku a ony tam pouštěly Giflfriend.... mě se to strašně zalíbylo a tak hned jak sem přišla domů sem stahovala celé Alba....od té doby je to moje NEJ..., ale ještě ta radost když jsem zjistila že spívá písničku( Sk8r boi) která se mi jak sem byla malá tak strašně líbila....
            • jana291995

ty jo,já znám Avril už teprve 3 rokem..jednou sem ji zahlídla v Bravu,když jseem byla malá,taky si ho kupovala ségra..a tam se oni psaly takový jako keci od lidí že ju nemají rádi,a že takovou hudbu jakou hraje ona že umí každej...to si moc dobře pamatuju...ale znám ji krátce..ale je skvělá *4*
            • angel15

*3* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit