Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc hezká fotka! *12*
  • Avrilushka:-*

Avrilka je ten nejuzasnejsi clovicek pod sluncem ja ji uplne zboznuju mam doma snad uplne secko na cem je ona no je proste skwela.. *14* *3*
    • Re: Avrilushka:-*

NÁPODOBNĚ *14*
  • hojky

http://avrilkyfotecky.blog.cz/

H ojky lidi plosíííím podivej te se na můj blog a dejte tam pár komentíků...plosííím!!!!! *1* *3* *3* *15* *15*

http://avrilkyfotecky.blog.cz/
  • Avril je výborná. Poslouchám ji od začátku její kariéry a líbí se mi pořád stejně, možná čím dál tím víc. Nevadí mi, že už se nechová jako stejťačka, tenkrát byla ještě trochu pubertální a prostě se mění v dospělýho člověka. Na tom není nic špatnýho. Je SUPER, JEN TAK DÁL ....... *5*
  • angel15

tak nuda jo

no tak našel jsem par vět,ktere Avril řekla takže.....Nechci být srovnávaná s Britney, Ashlee, Hilary nebo s Lindsay. Chci být srovnávaná se sebou samotnou....co dodat::::::::....a další... Buď sám sebou a kašli na to co si ostatní mysli......... *14*
    • dianna114

jo nuda

*1* *1* *1* Já jsem někde četla,že řekla,že je jí na blití z těch cukrových panenek,jako je např.Hilary Duff nebo Britney Spears. No vidíte,nechtěla být jako Britney,na začátku kariéry byla její pravý opak a ted'? Se jí víc podobá(vzhledově). Je to docela vtipný. *1*
      • Re: jo nuda

kdo by chtěl bejt jako tyle krávy.Kdyby mě s nima někdo srovnával tak bych se nejradeji ostudou propadla do země((((((((((((((

Já se jí ani nedivim.No, kdo by chtěl bejt jako tyle krávy.Kdyby mě s nima někdo srovnával tak bych se nejradeji ostudou propadla do země((((((((((((((

Tak to se ji ani nedivim.No reknete,kdo by chtel bejt jako ty blbky : - )))
      • daja.candy

Re: jo nuda

...až na to,že na Britney nemá a nikdy mít nebude! *15*
        • angel15

Re: Re: jo nuda

no to je pravda,že na ni nikdy mit nebude!!!jako třeba že si oholi hlavu nebo se sjede nějakou drogou nebo se nechá zbouchnout nějakym blbcem..nechá si udělat dvě děti a mohl bych pokračovat,takže co se jedna v osobnim životě,tak jako britney nebude!!dianna114 a vopravdu se ji nepodoba!to že ma blond vlasy neznamna,že se ji podoba!avril ma oblečeni ,parfem,charitu atd.... tak ja nevim kde vidiš podobu?obě zpívaj jinej styl..fakt nevidim podobu *7*
          • dianna114

Re: Re: Re: jo nuda

? A proč píšeš,že si Avril nikdy neoholí hlavu? *7* Jak to můžeš vědět? A ještě k tomu osobnímu životu,tak myslím si,že Avril ho jako Britney mít nebude,určitě ne,Avril má takový klidnější život a Britney je už dlouho oblíbená celebrita bulváru. A řekla bych,že je celkově pro média víc zajímavá. Víc jí pronásledují paparazzi a pak se ani nedivím,že na tom byla tak špatně a taky si oholila hlavu,kdybyste o ní viděli dokument,otevřely by se vám oči. Je smutné,že SPOUSTA LIDÍ na ní nevidí to dobrý-ten pěkný hlas,její pohybové nadání a že se jí povedl comeback a dostala se z těch problémů-ale jen to špatný-tedy ty skandály(který si z poloviny stejně vymyslel bulvár) a když slyší její jméno,nevybaví se jim nejúspěšnější teenager v historii,ale řeknou si 'jo to je ta,co fetovala a oholila si hlavu' To mě štve.
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: jo nuda

teda:Innocence tam má bejt napsala jsem to blbě
            • angel15

ja souhlasim..prostě jediny co maj společnyho jsou vlasy nic vic...případ uzavřen *1*
            • dianna114

angel15

Já nechci říct,že za její zpackanej život můžou ostatní..jen mě štve to,jak někteří,co jí neznají,jí odsoudí jen kvůli nějakým kravinám,co si vymyslel bulvár(teda jasně,že úplně všechno,co o ní napsali,kraviny nebyly). ta podoba...no,nebudu se tady dohadovat a tvrdit,že si jsou podobný...to už je jedno. Brit není blbá,ale jak si vzala toho magora,tak on na ní ze začátku byl milej a chovat se k ní hezky,ale ve skutečnosti to byl totální magor a byla asi moc naivní a tím,že si ho pak vzala,udělala podle mě tu největší chybu za svůj život *10* a že brala drogy,tak to dodnes ani není úplně jasný,možná jo,ale na 100% se to říct nedá,ale co nikdy nepochopím,je to,že se se svými dětmi zavřela v domě a před nimi se pokusila o sebevraždu... *9* *9* určitě má slabou povahu,kdyby byla silná,tak by přece na tom nebyla psychicky tak špatně...Každopádně se to Avril určitě nestane,ona je úplně jiná a její manžel určitě není takový debil jako Britneyin bývalý. ale už sem Brit tahat nebudu,ale když už sem píšu,tak i něco o Avril,líbí se mi ta písnička Innosence
            • angel15

jak to mužu vědět?jelikož vime,že neni psychycky narušena jako Britney *3* ...ona to ma už hold v rodině,ale avril ne,takže proto to vim *1* ...a nemaj podobnou imič!pokud vim,tak do časaku se fotěj všechny zpěvačky...a dianna114...jasně,takže za svuj spackanej život vlastně mužou všichni jen ne ona?jako promin,ale například,že se zbouchla a nechala zkazit karieru a udělala si děti s takovym blbcem...za to si muže sama a to,že to řešila nějakyma drogama(myslim obecně)tak za to si muže taky ona.....je spousta stejnejch celebrit a podivej se na ně žijou normalni život!a když má někdo tak dobrej hlas a takhle ho zahodí,tak je pro mě blbec:)..hold má asi slabší povahu odolávat,tak at radši toho už nechá a žije normalni život,ikdyž nevim co by dělala,i když má dost už nahrabano
          • dianna114

podoba

No právě v těch vlasech a že taky(jako Brit)fotí do módních časopisů a tou image. Netvrdím,že jsou si nějak hodně podobný,ale dříve byly NAPROSTÝ opak-a to už se ted' říct nedá.
            • sharpay1995

Re: podoba

no tak to je taky pravda....před pár lety byly jak z jiných světů, ale teď už se to říct nedá....Ale že by si byly nějak mo podobný.....jejich podobnost je opravdu minimální!!!!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: jo nuda

No jo...fakt už k tomu nemám co dodat....máš hold opět pravdu!!!
            • daja.candy

Nemá! *15*
        • sharpay1995

Ále prosimtě...
        • david16

to bylo krutý *15*
    • david16

Re: tak nuda jo

To mě dojalo *9* *15* *15* *15* já sem zas někde viděl něco že 14.7 vyjde avrilino CD *4*
  • puspuspusinka

Páááni :-O

Tak takovouhle pochvalu jsem nečekala ani v nejmenším, jako Vám se ta písnička fakticky líbí??? *7* *7* *4*

No Míšo, ty máš taky doma takovou citovou houpačku??? *7* *9*

Jinak děkuji moc za ohodnocení ... *4* *3*
    • vterinka

Re: Páááni :-O

To si piš, že se mi líbí, ale moc mě to mrzí! :-//// .... Určitě tě má v koutku duše rád, jen ze sebe navenek dělá drsnáka! ;-)
    • kvatro

Re: Páááni :-O

Ahoj Míšo, citovou houpačku nemám, protože už to dávno neřešim. *9* Ale jednoduchý to nebylo, a popsat to, by bylo na dlouhou diskuzi.
      • puspuspusinka

Re: Re: Páááni :-O

No a já bych to ani slyšet nechtěla ... jediný čeho bys docílil by bylo že bych se zase rozbrečela ... já to nemůžu nijak ovládat řvu pořád ... a nejhorší žemi babička říká že kvůli tátovi brečí pořád ale on už je takovej ubližuje a neví o tom ale že mě má rád ... což teda nevim ... a řešit to se snažím přestat jenže to nejde... až budu plnoletá, tak když mě naštve budu moct vypadnout třeba na dva dny pryč a on mi nebude´moct co říct ....
        • kvatro

Re: Re: Re: Páááni :-O

Já tady podrobnosti psát nebudu, protože tě nechci rozplakat. Ale tvůj táta tě rád má. *3*
          Já o tom svom problému napíšu písničku, když to prej pomáhá. *1* *3*
  • anika...

Ahoj jesli je Avril těhotná tak to je vprdeli protože už nemunu hodně dlouho zpívat a nebudou nový cd Avril achjo *9* *13*
    • Re: anika...

*1* Avril není těhotná....!!!!!!naštěstí!!!takže se nemáš čeho bát,kdyby byla tak bych se asi zbláznila!!!!
  • segovesus

Otázky kolem Black Star

Máte-li nějaké otázky na zátupce Avril Lavigne Black Star pro Česko, Slovensko a Maďarsko - společnost Prestige Products. Můžete se ptát a odpovědi dostanete přímo od zdroje.
    *7*
    Otázky můžete pokládat přímo tady nebo v diskuzi k vůni na Facebooku: http://www.facebook.com/Avril.Lavigne.Black.Star.cz

*7*
    • jana291995

Re: Otázky kolem Black Star

hej,kukněte na můj new blogísek!!mám upe bombovej des!!fakt www.sweet-fruit-color.blog.cz a pls komentík zanechati..!!prosím?!
      MILUJU FÁS!!! *14* *15*
  • Avril Je super! Ale její manžel sorry fůůj! Je pravda je to tvoje věc a poslouchám tě!:)
  • Vril byla vcera napadena 5ti lidmi, kdyz byla s Brodym v restauraci. Je trochu zmlacena, ale zadne vazne poraneny nema. Nechapu lidi, co takhle z niceho nic nekoho napadnou *16* Chudinka Avril *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit