Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril je super

Avril je nejlepší je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj tak čau *4*
  • Avril

máte taky rádi Avril????napiš mi a dozvíš se VÍÍÍÍÍÍC
  • Super!

Avril je nejlepší zpěvačka a nejlepší písnička When you're gone *4*
  • Let go, Under my skin, The best damn thing, Goodbye lullaby, Avril Lavigne, Abbey Dawn, Black star, Wild rose, Forbidden rose,... *5* *5*
  • Avril je nejlepší

Ma nejlepší písničky na celem světě.
  • I Love Avril

Je Najlepsia
  • Avril video v The Sims 2

Zdravim lidi, vidim že máte Avril rádi tak jestli máte rádi aj hru The Sims 2, tak se koukněte na moji stránku
    http://lenycat.ic.cz/
    a v sekci "TS2 VIDEA" je tam klip na její novou písničku HOT! Jsou tam i videa od jiných interpretů.
  • I.love.Avril.!!!

Avril je ten nej,nej,nej človíček!!!Jestli chcete nějaký supr fotky, napište mi do schránky a já vám ráda nějaký pošlu!!!!!(těch obrázků mám min.200:-O)
  • KONCERT

Prober se,ta už ho dávno měla.Bylo to v Praze v Sazka Areně od 8h 3.6.2005!!!
  • Avrilino 5. album by mělo vyjít v USA 3 dny před jejími 29.narozeninami, tak snad se dostane brzo i k nám. A mělo by se jmenovat jednoduše Avril Lavigne.
    • Opravdu?O tom vůbec nic nevím a to jsem fanynka mám všechny její CD Alba.Četla jsem v časopisu BRAVO že když nemáš žádné CD od skupiny,zpěváka nebo zpěvačky že to už prý není to že jsi fanynka/fanoušek a je to pravda pokud máš jen plakáty a obrázky nic to není!!!Ale když máš aspoň jedno CD nebo dokonce podpis tak to už je něco...!
      • Ahoj no a já mám podpis kartu , Cd alba,plakáty obleky z její kolekce a voňavky takže sem taky fanynka ... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit