-
Avril
Akdy bue hrát Avril ve filmu???? *3* -
-
Re: Avril
tak to nevim..ale taky by mě to zajmalo *3*
-
-
Koncert- fotky
Hele lidičky jestli chcete vidět fotky (originální)s koncertu běžte na www.musicserver.cz *1* *3* *1* *3* *4* *15* -
set.
Avril je výborná zpěvačka a je boží *4* *4* -
Evrilko hodně moc se mě libis v každém video clipu pokaždé si je spivam a také se mě moc líbis na každé fotce jsi velmi půvabná roztomilá kouzelná jahůdkova víla s kouzelnou hůlkou Evrilko posílám ti nekončících spousty nekončících spousty sladkých jahůdkovy pusinek s pozdravem tvůj přítel z České Republiky Přemek.
-
díky ady
-
Heeey
Heeey já jak debil se divím že sem ten koment já z vás nemůžu psala a pak mi dojde že to byl jeden z vás xDDD Sakra lidi nedělejte že mě DEBILA !!! xDDD -
-
Re: Heeey
*4* No to sem byl já. *15* Kačka je v tom nevinně. *1* Taky se o to pokoušela, ale nějak jí to nevyšlo. Když už chce psát pod mým jménem, nemá psát místo "řekl", "řekla". *1* -
-
Re: Re: Heeey
Míšo, já to udělala schválně, i kdybych tu osobu rozlišila, tak by bylo jasné, žes to nepsal ty. :D Ty píšeš úplně jinak než já. :D -
-
Re: Re: Re: Heeey
No dobře. Tak mě podle mýho psaní poznáš. Ale ten můj koment "Já z vás dvou nemůžu.... xDD" si určitě myslela že psala Míša. Nebo ne? :D -
-
Re: Re: Re: Re: Heeey
jo myslela, ale pod mou přezdívkou jsem tě odhalila :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Heeey
díky :D:D:D:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Heeey
:D :D Takže jsem byl odhalen.... :o) 1:0 pro tebe. vterinka by asi opravdu nepsala o modrožlutejch paroháčích. :)
-
-
-
-
Re: Re: Heeey
No stejně ses trefil fakt z vás chcípu xDDDD
-
-
-
Avril
Avril je super zpevacka kazdy kdo ma AVRIL rad at mi napise a ja pak sem zpet napisu kolik vas je.A SHANIM FOTKY AVRIL JESTLI NEKDO MATE PROSIM. *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* *8* -
-
Re: Avril
mám ráda moooooc Avril a nechápu tohle chování toho blba! fakt ne... počítej se mnou
-
-
?
mužu se zeptat jaký sou ty oficiálná stránky black star? -
-
Re: ?
www.avril-lavigne-perfumes.com
-
-
Avril Lavigne Black Star a Kiss radio
Od 1.9. se můžete setkat s Kisspatrolkami v barvách Avril Lavigne Black Star před vybranými školami v Brně a Praze. Můžete získat pár dárečků a navonět se vůní Black Star.
Dnes to bylo Soukromé střední odborné učiliště kadeřnické Praha 2, Sportovní gymnázium Přípotoční Praha 10, Gymnázium Matyáše Lercha Brno.
Zítra EDUCAnet Jírovcovo nám. 1 Praha 11, dále u Gymnázia Jana Palacha Praha 1 a u Gymnázia Tř. Kapitána Jaroše v Brně.
Více na Facebooku - Avril Lavigne Black Star (cz). -
-
Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio
Nespravedlivý jen Praha a Brno-Plzeň taky není město nebo co?????????? *10* -
Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio
šKoDA že v PrazE a Brně nEbydLím!:´(! -
-
Re: Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio
jo no.......taky si říkám xD -
-
Re: Re: Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio
njn Praha a Brno jsou velkoměsta..a my pouhy smrtelnici mame smulu:D -