Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril

Akdy bue hrát Avril ve filmu???? *3*
    • avrilka6

Re: Avril

tak to nevim..ale taky by mě to zajmalo *3*
  • Koncert- fotky

Hele lidičky jestli chcete vidět fotky (originální)s koncertu běžte na www.musicserver.cz *1* *3* *1* *3* *4* *15*
  • set.

Avril je výborná zpěvačka a je boží *4* *4*
  • Evrilko hodně moc se mě libis v každém video clipu pokaždé si je spivam a také se mě moc líbis na každé fotce jsi velmi půvabná roztomilá kouzelná jahůdkova víla s kouzelnou hůlkou Evrilko posílám ti nekončících spousty nekončících spousty sladkých jahůdkovy pusinek s pozdravem tvůj přítel z České Republiky Přemek.
  • díky ady
  • Heeey

Heeey já jak debil se divím že sem ten koment já z vás nemůžu psala a pak mi dojde že to byl jeden z vás xDDD Sakra lidi nedělejte že mě DEBILA !!! xDDD
    • Re: Heeey

*4* No to sem byl já. *15* Kačka je v tom nevinně. *1* Taky se o to pokoušela, ale nějak jí to nevyšlo. Když už chce psát pod mým jménem, nemá psát místo "řekl", "řekla". *1*
      • vterinka

Re: Re: Heeey

Míšo, já to udělala schválně, i kdybych tu osobu rozlišila, tak by bylo jasné, žes to nepsal ty. :D Ty píšeš úplně jinak než já. :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Heeey

No dobře. Tak mě podle mýho psaní poznáš. Ale ten můj koment "Já z vás dvou nemůžu.... xDD" si určitě myslela že psala Míša. Nebo ne? :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Heeey

jo myslela, ale pod mou přezdívkou jsem tě odhalila :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Heeey

díky :D:D:D:D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Heeey

:D :D Takže jsem byl odhalen.... :o) 1:0 pro tebe. vterinka by asi opravdu nepsala o modrožlutejch paroháčích. :)
      • Re: Re: Heeey

No stejně ses trefil fakt z vás chcípu xDDDD
  • Avril

Avril je super zpevacka kazdy kdo ma AVRIL rad at mi napise a ja pak sem zpet napisu kolik vas je.A SHANIM FOTKY AVRIL JESTLI NEKDO MATE PROSIM. *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* *8*
    • Re: Avril

mám ráda moooooc Avril a nechápu tohle chování toho blba! fakt ne... počítej se mnou
  • helenkaaa

?

mužu se zeptat jaký sou ty oficiálná stránky black star?
    • jana291995

Re: ?

www.avril-lavigne-perfumes.com
  • segovesus

Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

Od 1.9. se můžete setkat s Kisspatrolkami v barvách Avril Lavigne Black Star před vybranými školami v Brně a Praze. Můžete získat pár dárečků a navonět se vůní Black Star.

Dnes to bylo Soukromé střední odborné učiliště kadeřnické Praha 2, Sportovní gymnázium Přípotoční Praha 10, Gymnázium Matyáše Lercha Brno.

Zítra EDUCAnet Jírovcovo nám. 1 Praha 11, dále u Gymnázia Jana Palacha Praha 1 a u Gymnázia Tř. Kapitána Jaroše v Brně.

Více na Facebooku - Avril Lavigne Black Star (cz).
    • mylove

Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

Nespravedlivý jen Praha a Brno-Plzeň taky není město nebo co?????????? *10*
    • cara

Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

šKoDA že v PrazE a Brně nEbydLím!:´(!
      • mark3tqa

Re: Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

jo no.......taky si říkám xD
        • angel15

Re: Re: Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

njn Praha a Brno jsou velkoměsta..a my pouhy smrtelnici mame smulu:D
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne Black Star a Kiss radio

nj...proč to vždycky musí být jeno v těhhle velkoměstech...to je na nic...X(
  • Avril je cool a super!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit