-
DoTaZ
ChtěLA jSeM se ZePtAt JestLI JE all You wiLL kNewEr Now vůBeC ALbum? a Nikde SEm Ho neViděLA mátě ho někDO? -
-
Re: DoTaZ
no já myslím,že to album není!!tak se menuje ejdna písnička od ní,najdi si to na youtube! -
-
Re: Re: DoTaZ
hah:)
-
-
-
3 osudové okamžiky AV
http://music.stream.cz/porad/88024- tri-osudove-okamziky-avril-lavigne
Staré přes 2 roky- teď už by tam byl aspoň ještě ten rozvod, ale i tak... mám ráda to videjko... věřím že sste ho už všichni viděli ale i tak..:D :D
Nejhezčí je ta věta: Avril se ten rok díky bezprecidentnímu prodeji její desky nemohla rovnat ani žádná jiná zpěvačka..:) - oprava... jí se nerovná nikdo a nikdy..!! :D -
-
Re: 3 osudové okamžiky AV
Avril a Simple Plan ... yeahhh ... *14* Těma se nikdy nikdo nevyrovnáá ... prostě Rock Style je nejlepší !!! *14* *3*
-
-
:D:D:D
http://voyo.nova.cz/multimedia/cesk o-slovenska-superstar-2-dil-casting y-v-praze-a-bratislave.html?s=0 jestli se chcete zasmat prezocze si na 22:00 prisla tam naka emarka a prej budu spivat Innocence od Avril Lavigne zaspivala prvni vetu a ja dostala vytlem -
-
Re: :D:D:D
hej jó to sem e dívala.. bylo to celkem zajímavý, jak tam potom vletěla celá ta Emo banda..:D Ale jako... upřímě, já jsem v Tv (ani pak teda teď) nepostřehla, že zpívala Innocence..:D Jakože.. to vůbec nemělo se zpěvěm nic společného.:D -
-
Re: Re: :D:D:D
jako ja bejt v ty porote a nekdo by mi tak strasne zakrakorar moji nej pisnicku tak by¨ch mu rozbila hubu *15* jo a jak tam prisli tak z toho sem nemohla *15* -
-
Re: Re: Re: :D:D:D
no a vem si, že se jim muže stát, že zpívají píseň kterou oni vymysleli a interpretovali :D :D....jináč ta emařka to bylo spíš recitování....ale innocence je na zpěv těžká, podle mě si jí vybrala jen aby jí ladila se stylem :D *1* *3*
-
-
-
-
Všechno nejlepší :))
-
News!
Avril dnes natáčí videoklip k singlu "What The Hell". *3*
Dodatek pro Elis: v klipu se objeví i Evan Taubenfeld. *14* *4* -
-
Re: News!
wow tak to je super! *3* Už se moc těším! *3* -
Re: News!
Jak jenom pro Elis asi ti ušlo že Evánka milujeme s Elis obě dvěě... stejněě...
a šíleněě moooc
Wááááááááááááá -
-
Re: Re: News!
Do háje už zase se to nedopsalo ...
Juchůůů ... supeer ... Evánek ... yeahhh ... Elis jdeme slavit ... yeahh ... to bude báječnej klip .. *14* -
-
Re: Re: Re: News!
joooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! twl ani nevis jakou mam mega radost tohle sem potrebovala!!!!!!!!!!!! kdes to vyhrabal? *14* *14* *14* *14* *14* mega happy -
-
Re: Re: Re: Re: News!
Kde sem to vyhrabal? To je "výrobní tajemství"!! *15* ale ne, je to na Twitteru avril_bandaids *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: News!
Mě to třeba přišlo zprávou na Facebooku... přímo od Avril Lavigne Bandaids..:D :D Takže zaručené novinky rovnou z Avriliiny oficiální stránky..:D :D
-
-
-
-
-
-
Čáááu ... xD
Páááni tady je ale debata ... *15*
Káťo,... přece nepřestaneš být Kike fans ... já wím je to fakt ubohý ty jeho nejnovější klipy, ale pořád je to Kike ...
Mě se též ten jeho new style nelíbí, ale nevykašli se na něj !!!
Stačí když ho budeme chvíli ignorovat a poslouchat ty starší songy a třeba se pak trochu srovná a vrátí se nám pravý Kikee...
Jinak ty zelený proužky jsou boží ... *15* -
-
Re: Čáááu ... xD
Fajn, debatovat u Avril o Kikem :D Ale ne, já sem ho ani přdtím moc extra neposlouchala, prostě se mi líbil a měl fajn klipy, ale ted to podělal!! Má smůlu, budu sledovat novinky o něm, ale budu spíše za kritika.... zato Avrilka mě nezklamala! Ta je super pořád! Jo a Kikeho vystřídali Rosemaidi, zlatí kluci! *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Čáááu ... xD
Jo to je fakt ... pardooon ... hned to ukončím a už sem Kikeho nebudeme tahat... *15*
No téééda ... ty seš tééda ... *15* Já ho poslouchám pořád a líbí se mě pořád ... ale už ho taky nemiluju jako dřív ... ale rozhodně hoo nevyměním za nějaký Roso něco ... *15* *15* *15* Já ho totiž vyměním za Evánka Taubenfelda ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Čáááu ... xD
Tak vidíš, taky ho měníš, jinak mi se taky líbí, ale tak nejsem z nej podělaná jako dřív. Třeba i ted jak měl tatka puštěné DVD s očko hity a zrovna hrálo Tired of being sorry, tak sem nad tím mávla rukou a dál poslouchala rádio. Dřív bych se přetrhla, abych u té telky seděla a koukala na něj, ale taky to asi bude tím, že TOBS není má oblíbená písen, to Do u know, Hero či Takin back my love je jiná. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Čáááu ... xD
Zajímavá Debata...:D Když jsou ty Vánoce, omluvte mou otázku, ale není nen váš Kike náhodou(usuzuji podle názvu písniček) Enrique..? :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Čáááu ... xD
Jo je to on. *15* *15* a vysvětlím ti hned proč. *15* Enrique má přezdívku Quique, ocž se čte Kike no a tak jsme to v češtině nechaly v té mluvené podobě, je to snahší. *15* *3* -
No já sem dobrá... na to by nikdo jiný určitě nepřišel...:D :D Vyřešila jsem záhadu století...:D -
Usuzuješ správně *1* , Kike je opravdu Enrique Iglesias. *15*
-
-
-
-
-
-
sex jo já chci s avril sex
-
avri llavigneová
lidi máte rádi avril?a chcete víc fotek než je na osobnosti.cz?tak klinki na http://a-lavigne.websnadno.cz *5* -
Je nejlepší! ♥ *14* *14* *14* *14* *1* *14* *4*
-
avril
nechápu lidi kteří nadávají asi zavidí Avril je prostě Best !!!!!!love avril , má super písničky a hezkyy vypadá je super TAKŽE KDO NENÍ FANOUŠKEM AVRILKY TAK AT DE DO prdelwe *16*