-
Neeeeeeeee
Hanule ty telefonistko jedna já tě zabiju !!! Tys to zase přivolala, že se to CD pposune ... JÁ TĚ UŽ FAKT UABIJU !!! Tohle mě teda nasralo úplně totálně že to zase posunula to CD na rok 2011 ... já už na CD seru tohle nemá cenu ... *8* Teďka se jako s Avril chvíli nebudu bavit ... až vydá CD budu zase šťastná ... Avril miluju, ale koukám že přišla na to jak mě nasrat !!! *8* *9* *9* Já sem nešťastnááá ... to CD už je faktt jako tohle nemá cenu proč vůbec rozhlašovala že má CD když ho nehodlá vůbec vydat ... *9* *9*
A pokud jde o Brodyho a Avril, tak to vůbec neřešim ... jakooo mě by taky vadilo aby mě furt pronásledovaly,... se asi hezky bezpečně ukryli a je tooo ...
Áááááááááááá denska je dfakt den, sem nemocná učim se na pisemku a chci konečně dobrou zprávu tak automaticky zamířím sem, a sem nasraná jak babča když narazí na krtka na zahrádce.... *8* *8*
Avrilkoooo proč mi tohle proboha děláš ... vyser se na chlapy a vydej nám CD .... ááááááá ... *9* -
-
Re: Neeeeeeeee
hmmm... no jo..., tak jako... sorry že to říkám, ale čekala sem to, že se to nevydá ani teď...no nevím... tak já už ani nedoufám, ni se netěším, protože pak příjde vždycky sklamání... Ale budu čekat, Avril mě NIKDY neomrzí... -
-
Re: Re: Neeeeeeeee
Mě taky neomrzí, ale naštvalo mě too,... už se fakt hrozně těším,... diť to neni normální ... skoro o rok a půl *9* Jakoo jestly jí to zase skazily RCA, tak ty gorily asi zabiju !!! *9*
-
-
-
jí bude za chvli 30 je tak hezká a má krásnej hlas..tipuju jí na 17 let *4*
-
-
To je pravda, ona se za ty roky nezměnila.
-
-
...
http://musicserver.cz/clanek/32360/ Avril-Lavigne-pripravila-Ukolebavku -na-rozloucenou/
Všechno co už známe... ale jen... tam píšou že What the hell bude nejpopovější skladba a jinde zase že nejrockovější... tak uvidíme..:) :) -
-
Re: ...
Já Vám něco řeknu, mě je to už docela jedno jaký to bude. I kdyby to mělo vypadat tak jako když se Louis Armstrong točí na hlavě a zpívá Hip-Hop, nebo jako kdyby Linkin Park zpívali v kostelním sboru koledy. Určitě to bude dobrý, jak popový, tak rockový. *3* -
-
Re: Re: ...
máš pravdu..:D :D
-
-
-
Avril Lavigne - chatovací místnost
http://mistnost.xchat.cz/avril-lavi gne-fans choďte si tam poklábosit o Avril *3* -
!!!
Hele lidi, vím že všichni jsme tedka zrovna úplně totálně naštvaný, protože Avrilka zase to CD posune až na léto, awe zachovejte klid za
1. nejni to v žádným případě její vina Avril nikoho tak hnusně nepodvedla, má boužel problémy v životě a je fakt škoda že jí to zasahuje i do zaměstnání což by nemělo, awe asi pro ni nejni lehký bejt na nahrávání s Deryckem !!! A proto chce to odložit !!!
za 2. máme tu všichni Avril rádi a přece vydržíme s naší nejky stars ve zlém i v dobrém, přece ji neopustíme jenom proto že jí Deryck podvedl nn ?! *4* *14* *7*
Podle mě vím že vám je to asi fuk, pre ste se těšili na to CD, awe pro Avril to teda jáááá vydržím i rok sice už mě štve že budu muset tak dlouho čekat awe pro Avrilku cokoliv !!! *4* *14*
*14* *14* *14* AVRILKA *14* *14* *14* -
-
Re: !!!
souhlasim stebou....a jak je to rčeni?že v nouzi poznáš přitele...nebo tak nějak...když to přeložim do našeho....tak v nouzi poznas pravyho fanouška...upřimně,i kdyby Avril už nevidala ani jednu desku ja se na ni nevykašlu,protože ji mam rad:)..sice to ana nevi,ale to je detail:D....asi každej vyme,jak te těžky vycházet s expřitelem nebo přitelkyni,když se rozejdete ve zlim... takže ja Avril vubec nezavidim..ja bych ho asi přehnul kytarou při tom skladani:D:D:D -
-
Re: Re: !!!
mno jako to snad ani neřikejte že by už žádný nevydala :D.....ale jako na jednu stranu, když by jsme si to pořád řikali a uvěřili tomu, tak budeme ještě šťastnější až to CD vyjde :D.....mno a kdyby Avril nedej bože zajelo auto nebo kdyby pstě umřela....tak newim jak vy, ale já měla bych jí sice pořád ráda, ale myslim, že na nej místo by nastoupily třeba AC/DC nebo SIMPLE PLAN nebo LINKINI a pstě všichni ,který mam až na druhym místě.....ale to jentak čistě hypoteticky......a co vy by jte v takoví situaci dělali? *7* -
-
Re: Re: Re: !!!
ale vlastně, když nad tim tak ještě uvažuju, tak kdyby Av zemřela, tak bych nejspíš skočila z okna :D *1* -
-
Re: Re: Re: Re: !!!
já bych skočila s tebou...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!
můžu se přidat *15* !!! a to myslím vážně !!! *15*
-
-
-
-
Pravda...i kdyby už nevydala ani jedno CD tak pro mě je to prostě můj nejky idol...a to se jen tak nezmění....mám ráda sice i jiný, ale Avrilka je pro mě nej a nikdy bych jí nemohla mít nerada... -
-
avril je nejlepsi a nikdy me neomrzi! *14* *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: !!!
super takže budeme tu prostě dál kecat a čekat na Avrilino CD nebujte vyjde na 100% !!! a pak se budu další rok učit na zpamět všechny její písničky z new alba a nesmějte se mi prostě mi to trvá rok než se to naučím *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!! awe třeba Girlfriend mi už příde děsně ohraná awe kdykoliv jí slyším musím si s Avril zpívat nebo tančit písnička Girlfriend vás nenechá v klidu !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!
tak to já se je naučím hnedka....xD Ale pravda...dycky když někde slyším Avrilčiny songy tak mě to nenechá v klidu a prostě si musím zaspívat...xD
-
-
-
-
mno aspoň někdo se zdravím rozumem *15* *14* *4* , já taky bych se na ni NIKDY NEVYKAŠLALA !!! *4* *14* *14* *4* *14*
*14* *14* *14* AVRILKA *14* *14* *14* -
-
ale já vím že to není vina Av,ale Deryckova.Ale štve mě to,a myslím že i Vás,jeden den novinky,všichni natěšení,a druhej den upe opka..občas si připadám,jako by si z nás někdo dělal starndu!!to nenasere,ale zamrzí...abych se Vám přiznala,Av už mě nebere tolik jako před asi tak 2.rokama,já sem ji tak milovala,že se mi ted její písničky zdají ohraný,ale až přijde,TEDA JESTLI VŮBEC VYJDE,tak se to určo změní,ale tohle už mě fakticky neba..každopádně to nedávám za vinu Avril,ona za to nemůže to já vím!! *4*
-
-
-
-
fanousek
Avril je fakt vyborná moc vyborne zpivá je prostě super!!!!! *1* -
miley
Mně se víc líbí miley cyrus *15* -
-
Re: miley
mně taky máme stejný názor *15*
-
-
miley
Mně se víc líbí miley cyrus *15* -
-
To je sice pěkný...., ale moc by mně zajímalo proč to píšeš sem, na diskuze o avril!!! -
mně taky se líbí víc miley ale avril je taky super
-
-
jak dlouho
Jak dlouho AVRIL posloucáte?
já si jí všiml až po písni GIRLFRIEND a od té doby se mi líbí její písničky *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: jak dlouho
mě se už to nechce zase psát..... tak se podívej kousek níž do dizkuze....tam se o tom zrovna bavíme!!!! -
-
Re: Re: jak dlouho
jo a začíná to příspěvkem Re: Zajímavost -
-
Re: Re: Re: jak dlouho
díky *1*
-
-
-
-
For Elis <3
Elis ... něco pro nás hádám, žes to nejspíš viděla ale to je fuk ... *15* *15* *15* Mě se to šíleně líbí ... http://www.youtube.com/watch?v=PFz2glIqKSQ&feature=related
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
-
Re: For Elis <3
Tohle video ocení asi jenom ty a Elis. Ikdyž Elis to stejně už viděla nejmíň padesátkrát. *15* Pro mně je to jenom obyčejnej rozhovor s Troubelínem. *5* *1* -
-
Re: Re: For Elis <3
miso to video sem uz videla a ikdyz nerozumim hrozne se mi to libi -
-
Re: Re: Re: For Elis <3
Jooooo mě taky *15*
-
-
-