-
COže??
jak jako 13 let???Hrabe ti??můj tatík ji třeba žere můj kámoš ji žere a to je mu 20 jako co??To že to není třeba Madonna která žije už x let??Jo fajn Avril má spíše fanoušky jako puberťáky ale to hned nemusí bejt že má jenom 13ti leté fanoušky každýmu s elíbí něco jiného..Jinak navštivte pls moji stránku www.verulinka-avril.blog.cz už má 1 rok a myslím že je dobrej *1* -
-
Ahoj
Ahojík Veris, to jsem já Nikča tvoje SBčko (purity.blog.cz)
Tak jsem se zaregistrovala :) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1*
AVRIL FOREVEEEERR *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Ahoj
jo Nikčo super :-) díky moc :-) konečně někdo kdo fakt rozumí Avril :D
-
-
-
TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!
*9* Přečtěte si to:
Vydání nového alba Avril Lavigne se opět opozdí. Důvodem je její loňský rozchod s manželem Deryckem Whibleym z kapely Sum 41. Whibley zpěvaččino v pořadí čtvrté studiové album produkuje a už jednou se vydání desky kvůli osobním problémům dvojice odkládalo. Whibley nyní potvrzuje, že deska není ještě zcela hotová a na pulty se dostane až zřejmě v létě letošního roku. "Prvních osm písní šlo Avril a Deryckovi velmi dobře, jsou plné lásky a porozumnění. Teď se ale chystají ještě další čtyři písničky, které už tak dobře nejdou. Jestli se nebudou soustředit na muziku, ale na svoje osobgní problémy, bude to průšvih," říká zdroj ze studia.
To néé..!!Zase se to posunulo *9* *9*
Jinak tady je na to odkaz:
http://www.radiobonton.cz/cs/novinky/detail_1173.shtml -
-
Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!
žíš ty s tim nadělaj.....jestli to tak pujde dál, tak myslim že Av příjde ještě o víc fanoušků.....jako i mě už začíná docházet trpělivost....kdyby se místo tech za*ranejch reklam, který se tu ani nevysílaj věnovala CDčku tak už je dávno na světě......AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA.......už mi to začíná pěkně vytáčet....už vydim jak vyjde až příští rok :( *9* *9* *9* *9* *9* *8* *10* *16* *5* -
-
Re: Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!
a ještě mi tu nejdou smajlové.....GRRRR *8* *16* *10* -
-
Re: Re: Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!
není to její vina...převážně za to může de debil-Deryck....když teďka sou pořád ještě problémy s tím jejich rozvodem...
-
-
-
už mě to jako sere,že se to pořád odkládá.. *10* *16* -
-
Re: Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!
Janči na Avril se nezlob spíš na Derycka za její problémy a starosti může jenom on !!! debil a mi kvůli němu začínáme už taky trpět !!! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: TO NÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!
Přesně tak!!!!
-
-
-
awe nééééééééé ty si mi úplně zkazila wíkend !!!!!!! *9* *9* *9* jak to mám o další 2-3 měsíce vadržet tj jako ránna do srdíčka !!! =( *9* *16* *10*
-
-
zhruba 8letá Avril :)
http://www.youtube.com/watch?v=jOdf TJ6cCq4&NR=1 *3* *3* -
-
Re: zhruba 8letá Avril :)
to je fajné!! *14* *14* *3* -
Re: zhruba 8letá Avril :)
jéééé.... to je dobrý...:) *14* *14*
-
-
Já mám Avril ráda a moje nej.písnička od ní je Let Me Go ale nwm proč není nominovaná..ale to je jedno je prostě skvělá a pěkná a ten styl PUNK,ROCK supeer!! :) a ta profilovka krásná..ale nelíbí se mi ty její nové fotky..jako jak tam sahá na prsa a tak.. :D
-
y
miley je 10000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000% lepší něž tá avril každýmu se líbí někdo jiný pro mě je miley lepší pro někoho zase ne panebože vzpamatujte se a nenadávejte ani na jednu neznáte je *16* pro mě je miley nejlepší prostě -
-
Re: y
no a pro nás je zase Avril nejlepší,tak nevím proč se hádáme... -
Avril je lepší než nějaká píča Miley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *16* *5* -
máš pravdu *3* -
-
Re: Re: y
mi ti to neberem,ale když chceš napsat svůj názor,tak ho napiš slušně,a ne AVRIL FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJ.....kdyby jsi napsal Avril se mi nelíbí,nemám rád její hudbu,tak prosím,ale jak ty na Avril tak mi na tebe... -
-
Re: Re: Re: y
jj jak ty na ni,tak my na tebe.....a v poho máš rád miley,tak si to běž ale psát do jeji diskuse ne? -
-
Re: Re: Re: Re: y
No taky si říkám!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: y
Jo,Marilyna Mansona taky nesnáším! A ještě Kevina Federlina! A ze skupin TH,JB a nejvíc nesnášim 5 angels a Rybičky 48!!!!!!!! -
no Chrise vůbec nemusím,už kvůli tomu co udělal Rihanně..a Lilly není zas tak špatná..no ale vůbec nesnáším Marilyna Mansona,Nightwork....a takový..Ewu taky moc nemusím -
Janči,já nechtěla říct,že na ní nadáváte..nenadáváte(a to je taky dobře)...a pokud se budu chtět hádat,jestli je lepší Avril,nebo Britney,tak v diskusi na lide.cz,ale tady ne...a chci se zeptat,je ještě nějaká jiná celebrita,kterou fakt nemáš ráda?????? Moc by mě to zajímalo....Já nejvíc nesnášim Chrise Browna a Lily Allen.... -
holky holky holky co to děláte *1* -
Digi,copak na Britney nadávám....to byl jenom příklad...kdybych dala příklad Madonnu,tak by jsme se zase hádali,vždyt se známe docela dlouho ne? *4* -
Nemáš ráda Britney,OK,ale nikdo o ní nemůže říct,že je Avril lepší..... Já třeba nemám ráda Avril a Miley,ale nepomlouvám je....neříkám,že jsou nejhorší jen proto,že mám jiný vkus.... -
Jj přesně tak!!!!!
-
-
-
-
-
-
xD
Bože lidi já mám dooost ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
nejsi sama!! :D:D:D podlaha je vytřená na dvakrát!! :D:DD -
Re: xD
To už mně ani nepřekvapuje. *15* -
-
Re: Re: xD
Z toho svýho tupýho Škraloupka ... se tu válím smíchy a ještě dlouho budu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
ty debile..=DD *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Já ti dám debila ty debile ... lepší koment si nevymyslela coo ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Teď mi to tu připadá jako diskuze dvou ledních medvědů na téma Avril Lavigne. *1* -
jo to jsem já.. *15* *15* *15* "to jídlo"... *15* *15* -
Ty seš neskutečnej debil ... *15* *15* *15* *15* ale můj nejmilejší debil ... *15* -
To je můj škraloupek ... moje totálně natrvdlá Evička ... a můj vrahounek zkurwáků ve frontě ... *15* *15* *15* -
ty debile jeden zaškraloupovanej tupej..pudinku můj nejmilejšíí.. *15* *15* *15* a máš to... *15* *15* to sem ti to nandala co??.. *15* *15* -
Ty to znáš? to co sem před chvíli napsalo to debile.
-
-
Co je zjevíku? *15*
-
-
Re: Re: Re: xD
Kdo je to ten tupej škraloupek?, taková prásklá přezdívka, ale to sem ti už možná řikal. *15* Ono puding Dr.Oetkera neni o moc lepší. *1* -
-
Já ti dám dr. Oetkera ... *15* *15* Já sem úplně nomrální praštěný Pudink čokoládový ... ale budu vanilkový s jahodou navrch až se obarvím na blond s růžovým proužkem ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
:)
Víte proč se tu dnes Míša ani neukázala?. Celej den dělali že nejsou doma, kvůli čertům. Víme přece jak byla celej rok "hodná".
Nedalo mi to a šel sem se tam k nim podívat, všude byla mlha, sněžilo, ticho jako na hřbitově. někdo by to nazval zima jako v Rusku. Čekám co se bude dít, a přece. Z ničehonic se na obzoru na okraji vesnice objevují dvě obrovská oslňující světla. ohlušující rachot, jako kdyby se rozestoupila samostná země. Byla to čertovská Tatra, přímo ze stanice "Peklo". zastavuje na zahradě u Míši domu, všechna světla ve vsi pozhasínala a z útrob toho pekelného povozu vyskakují černé chlupaté postavy. Jsou to přízraky z těch nejtemnějších lidských představ a snů. Dávají se do práce, skládají uhlí přímo Míše před barák. zaslechl jsem jen strohý komentář přímo od nejvyššího Lucifera. "tohle mládě lidského druhu si na Mikuláše nezaslouží nic jiného než uhlí, a to pořádnou hromadu. Za pár okamžiků jako by se po všem zem slehla, oslepující záblesk a vše mizí v chodbách času.
Všem ostatním nezúčastněným přeji hezkého Mikuláše. *15* *15* *15* -
-
Re: :)
hahaha to je teda dobry to bych teda nevYmyslela *15* -
Hele tohle měla být jako ta slibovaná odplata???
No jestly anoo ... tak to si mi to teda natřel že se nestačím divit ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :)
*15* *15* *15* *15* michale tohle se ti fakt povedlo -
-
Re: Re: Re: :)
Tak ty se tomu bdueš ještě smát joo???
No počkej abych ti taky jendu nepřilepila svojí pánví ... !!! *8* *16* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
a co s tou pánví děláš???delas na ni vajíčka nebo neco víc??a jak ta panev vypada??od jake je znacky TESKOMA nebo Míša..???
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
No s pánví mlátím ... lidi co mě serou ... *1* *1* *1*
A Značka ... no ajsně že Míša... *15* *15* *15*
-
-
a co s tou pánví děláš???delas na ni vajíčka nebo neco víc??a jak ta panev vypada??od jake je znacky TESKOMA nebo Míša..??? -
Michale... tak tohle si úžastně trefil...:):D :D
-
-
-
-
No helee ... to nemáš nikoho jinýho do koho by ses furt navážel?? *15* *15* Jakoo náhodou u nás dneska žádnej pekelnej vůz nebyl *15* *15* Já byla hodnáááá víš ... *15* *15* Byl u nás jenom Andíleeek ... *15* *15* a Pak nějakej bezdomovec ale počkeeej tos byl asi ty ... *15* *15* *15*
-
-
YeaHHH :D
Avriláá toe moje BESTOVáá ZPěwačkáá! úpa jí žeru! Slyšeli jste od ni girlfriend-lil mama?? mazec coo??? :D AvriL FORéééWrr :D *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* -
-
Re: YeaHHH :D
girlfriend remix s lil-mamou už za chvilku bude 2roky starý *1* to asi slyšel každej *3* *15* -
-
Re: Re: YeaHHH :D
Pravda no!!! -
Re: Re: YeaHHH :D
Mně se líbí hlavně ta parodie na remix Girlfriend! To je větší zábava! *1*
-
-
-
Black star
Ahojte,
nevíte kde se ten parfém dá koupit?Dnes sem byla ve městě a nikdo o něm zdá se ani neví...asi bude k sehnání jen ve větších městech Praha,Brno,Olomouc atd.. či co?Prosím písněte... *3* -
-
Re: Black star
Distribuce začala 1.7. a chvíli to trvá než se zboží dostane na místo.
Bude dostupná u těchto prodejců:
- Douglas parfumerie, FAnn parfumerie, Marionnaud parfumerie
- DM drogerie, Family drogerie, Rossmann drogerie
- Globus
Na Facebooku je skupina k vuni pro CZE:
http://www.facebook.com/home. php?ref=logo#/pages/Avril-Lavigne-B lack-Star-cz/132215698848?ref=ts -
Re: Black star
no asi v těch větších no,ptž u mě taky není:(...a to sem prolítla půlku města jenom kvůli parfému:))..
-
-
Pište!!!
Lidičky vy tady zase nepíšete!!! *9* Je tady nuda tak pište!!! *15* *15* *15* *15*