Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AVRIL JE BOŽSKÁ

JO OMLOUVÁM SE TADY JE TO ČÍSLO TAK PIŠTE KDO CHCE NĚJAKÉ FOTO Z KONCERTU 77 66 93 083.DÍKDENČA,MALÁ AVRIL
  • miley11cyrus

k

avril????tá se mě nelíbí *9*
    • angel15

Re: k

fakt,tak to je super a co kdyby si šla psát do diskusi celebrit,kterym fandíš?to neni tak špatnej nápad ne?nebo si zabloudila mařenko?mužu ti říkat mařenko?nebo libuše?
      • miley11cyrus

Re: Re: k

jooo at si tu ´řekne každý svůj názor
        • angel15

Re: Re: Re: k

jasny,ale ten názor má smysl,když tě lidi znaj tady nebo máš profil,aby si přečetli něco o tobě a komu fandíš...takhle akorád nasereš,protože si myslíme,že sem chodíš jen provokovat a už začněte zapojovat mozky dík...
          • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: k

já mám profil ale nepíši s něho ale neberte mi názor miley je lepší
  • jana291995

takže už toho necháme ne?

Už se k tý hádce nebudu vracet,ale jenom chci říct pár slov!!
    1.Chci se omluvit vám všem,ptž jste to tady museli číst,někteří dokonce chtěli spát i slohovku *1* ,ale myslím že to nebude třeba,stačí když to ví těch pár lidiček co tu je! *15* Asi Vás to otravovalo,ale mám návrh s tím blogem!!!

K BLOGU:
    Ke skoro každýmu sem vymyslela nějakou roli,pokud budete souhlasit=fajn,pokud ne,ruším to=)..

Já-já blog založím,nastavím desing a budu vám hledat novinky
    Sharpay-bude mít na starpsti články,spolu s Pusinkou fifi,a možná Ájou když bude chtít!
    Angel-...
    *15* to bude náš šéf,ptž je nejstarší,nejrozumnější *1* a...no to je jedno!! *15*

Takže,pokud s tím alespon polovina z Vás souhlasí,pak je to fajn...tu adresu blogu..nic novýho m nenapadlo
    jenom to best-team-avril.blog.cz
    anebo best-damn-team-avril.cz
    anebooo weheartavril.blog.cz (nebo s mezerama-)

Mně je to šumáák!! *4*
    • puspuspusinka

Re: takže už toho necháme ne?

best-team-avril.blog.cz tenhle je podle mě nejvýstižnější a nejlepší *1* *3*
      • bambusanka

Re: Re: takže už toho necháme ne?

taky se mi líbí best-team-avril *3* *3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: takže už toho necháme ne?

jj ten se mi zdá taky nejlepší...xDD
    • puspuspusinka

mno konečně bez hádky něco děláš a jestli tj pro Áju tk důležitý tk at předloží svůj návrh a mi se rozhodnem kdo to udělá nn podle koho se nám to bude víc líbit, ale když s tim nic neudelá tk si nemůže potom zase stezovet !!! *13* *4* *14*
    • fifinka7

MNO HURÁÁÁ *1* .....k tomu jménu best-team-avril.blog.cz se mi mos líbí myslím, že je nejvýstižnější....to s tím *damn* moc odkazuje na desku DBDT *3* *3* *4*
      • jana291995

Re: Re: takže už toho necháme ne?

no to *damn*znamená zatraceně,tak sem myslela jako zatraceně nejlěpší tým Avrilky!!ale to je jedno..já musíím papíííík *1*
        • fifinka7

Re: Re: Re: takže už toho necháme ne?

jj ja wim co to znamená :D
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: takže už toho necháme ne?

to je dobře *14*
  • sharpay1995

Norové...xD

Héééj... Norové sou nejlepší lidi na světě( teda až po Avril) dneska byli u nás ve škole norští dtudenti a oni byli upe úžastní...hlavně "Jarry" a "Veronika"...♥♥♥ sice sem dnima musela mluvit anglicki ale i tak...kdybyste je viděli.. hlavně jeho...xD *14* *14*
  • puspuspusinka

Začínáš se mi čím dál víc líbit...

Michale ty se nezdáš... nejdřív seš táákovej romantik a teď se tu budeš rvát jooo??? *15* *15* Začínáš se mi líbit čím dál víc... *15* *15*
    • kvatro

Re: Začínáš se mi čím dál víc líbit...

Nojo, láska až za hrob. *14* *14* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Začínáš se mi čím dál víc líbit...

Yeahhh ... to sem si vždycky přáálaa... mít takového manžela... *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Začínáš se mi čím dál víc líbit...

No a já sem si zase vždycky přál mít takovouhle manželku. *14* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Začínáš se mi čím dál víc líbit...

Nevím proč ale zdá se mi že kecáš *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Začínáš se mi čím dál víc líbit...

Ok... Tak to pak anooo *14* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Začínáš se mi čím dál víc líbit...

Je to trochu nadsazený, ale nekecám.
              Nikomu nelžu, protože to ani neumim, vždycky se snažím říct všechno na rovinu. Ale někdy je to horší než lepší. *3*
  • vterinka

Příběh

Míšo!! :D:D:D starý, kokos, tot si vychytal! xDDDDDDDDDDDDDD Ty úryvky, to spojení, to všechno!!! I kámošce se to líbí! :D:D:D:D Ta z toho tež nemůže! :D:D:D Je to božííííííííííííííí
    • kvatro

Re: Příběh

No to je super, takže účel to splnilo. :o)
      Si asi založim blog, všechno to tam vystavim. :o) :D
      • vterinka

Re: Re: Příběh

Tak to je jasné, že to splnilo účel! :D:D:D ... joo to je dobrý nápad! :D Sice tomu budem rozumět jen my, ale co už :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Příběh

No já jsem si s tim blogem dělal legraci, ale šlo by to proč ne? Tak třeba i v tomhle příběhu si některým věcem rozuměla pouze ty.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Příběh

Tak jo, bylo by to super! :-))) .. Myslíš? Myslím, že i Míša ho pochopila. :-)
  • AVRIL

AVRIL JEBŮH A NIKDO NA NI NEMÁ.A KDO SI MYSKLI ŽE NE TAK JE MAGOR.JSEM JEJÍ VELKA FANINKA.
  • avril

Avril je sice dobrá její naky písničky poslouchám ale Pink je přece jenom lepší
  • angel15

a dalsi videjko:)

http://www.youtube.com/watch?v=JzOT t2VMufw chudak avril musela zdrhat na pred nejakym natvrdlim fandou co nedal pokoj a to nemela tenisky:( (ja tam bejt tak mu dam asi podrzce) na nasi avril nebude takhle vulgarne delat natlak
    • angel15

Re: a dalsi videjko:)

zase ta mezera sakra:D dela vam to taky?:D
  • angel15

no holky

jak tak na to koukam,tak se tady hádate jen pořád:)tohle neni o tom se hádat a nadavat a pomlouvat,ale fandit!nechapu proč sem někdo přide a napíše že je madona nejlepší????pokud vym a umim číst je to diskuse o Avril Lavigne ne!!!!!a ten kdo to nechape je asi retardovanej!!!my si tu povídáme o Avril v tom nejlepšim a onikom jinym chápeteto!!!! *14* *14* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit