-
THANK YOU
HELLO MY NAME AVRIL LAVIGNE THANK YOU LETTER S.AVRIL -
Avie v časákách
Už ste to četli ?? Avril je v Dívce - tam píšou,že si dává pauzu,protože asi čeká dítě...a v Bravu je, že se zbláznila, prej má nějakou temnou stránku... *15* *15* oni už fakt nevijou,co napsat...takový kecy !! -
-
Re: Avie v časákách
kamčaavril:Jéé,dobře,že jsi mi to připomněla,už zítra si koupím Bravo!! Je to můj hodně oblíbený časopis,ale v poslední době mě fakt serou! Tam ted' pořád cpou samý plakáty Jonas B...,samej Robert Pattinson,pořád skoro v každým čísle plakát Miley Cyrus(už ani nevím,kam je mám lepit)a Madonna nikde!!! *16* Jako aby se neřeklo,tak tam občas dají nějakej malej obrázek,to je tak všechno! A máš pravdu,už fakt neví,o čem psát,tak vymýšlí takový blbý články,jako Top 5 nejhorších make-upů hvězd apod. Si přečtu,jak se Avril zbláznila a porovnám to,jestli je to stejně stupidní článek,jako jak psali,že Britney polyká 15 prášků denně,aby zhubla. *1* Se spíš ty redaktoři asi zbláznili. *1* Tak jdu... teda,abych nezapomněla,už nejsem tak velká antifanynka Avril,některý písně má celkem pěkný... třeba dobrá je Hot,ale spíš ty starší se mi líbí,to asi víte. *4* -
-
Re: Re: Avie v časákách
fakt dobrej názor !! *4* -
To sem ráda že už nejsi tak velká antifaninka Avril!!!! *15* *1*
-
-
co na to říct?nepíšou to nikde na americkejch stránkach o avril,tak ani kde píšou o celebritach,takže si myslim,že kecaj jak Paleckej *1* ...a proto si to nekupuju:)a co se jedna o to,že se zbláznila,tak nebylo tam spíš,že se zbláznila radosti z toho novyho parfemu? *1* -
V Bravu to je sice titulek, ale když si to přečteš tak je to úplně o něčem jiným....o tom že Avril nechce být nějakou Hollywoodskou barbie....!!!!!!!! -
-
Tak to víš,že jsme si to přečetla...ale píšou tam samý kraviny...např.její pohled je ďábelský..Deryck se utápěl v alkoholu....těmito fotkami se jí povedl pěkně hororový začátek..ale jinak máš pravdu,...nechce být barbie -
jo no,a ona je v dívce??jako mega článek?si koupím..♥asi☻ -
-
Re: Re: Re: Avie v časákách
jj dvojstrana -
-
Re: Re: Re: Re: Avie v časákách
jo,už to mám doma ♥ *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Avie v časákách
já mám taky bravíčko.. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Avie v časákách
A já mám Bravo! *15*
-
-
-
-
-
-
mhgv
jo rozvedla se s tím nosáčem ta kravka -
avrilka dešník...xD
tady: http://www.youtube.com/watch?v=8JOB 2D_ebD0&feature=fvw avril zpívá celou písničku umbrella od rihanny *3* -
-
Re: avrilka dešník...xD
jj zpiva to rihanna *4* -
To je Rihannin hlas.. ten, kdo si myslí, že to zpívá Avril, tak asi nezná její hlas.. -
-
Re: Re: avrilka dešník...xD
přesně tak xD
-
-
tak tohle je tutově Rihanna -
akorát to nezpívá avril ale rihanna -
-
avrillll je supéérrr -
jj zpívá to rihanna -
jo no zpivato rihana:D -
-
Re: Re: Re: avrilka dešník...xD
nechci se hádat a nic netvrdím, ale chvílema mi to vážně nepřipadá jako rihanna... ale nemužu říct že je to avrilka, páč nemam důkaz, žeo... *7*
-
-
-
-
TO CHCŮŮ
http://imgs.inkfrog.com/pix/look_tr endy_store/u003.jpg
Nejspíš je to jenom nálepka,ale je to fakt krutý,a působí to dosti cool že =o)? *15* *1* -
-
Re: TO CHCŮŮ
total bezva!! *3* *14* *14* -
Re: TO CHCŮŮ
Óóóóó...LUXUUUUUS.......xDDD
-
-
CD
avril vydá cd už 16. listopadu super ne? *14* -
-
Re: CD
odkud to víš?? *7* *7* -
-
Re: Re: CD
No to je hooodně dobrá otázka... V jakým roce??? *15* *15* Jinak jestly je to rpavda ... tak yeahhhhh ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: CD
Ano... je to skvělá otázka...:D No snad to nebude rok 2011..:D :D Ale nějak se mi to nezdá, kdyby to bylo už potvrzené tak je toho asi plnéj internet..., ale bylo by to super..:D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: CD
jo to by bylo, ale víš co, at si tu neděláme plané naděje a pak bychom byly zklamané, že to zas nevyšlo apod.
-
-
-
-
Už 16.listopadu??....a jakej rok? *15* *15* Jak si na to vlastně přišla?, nikde se to nepíše. *13* -
fakt? kdes to zistila?
-
-
Loučení
Tak já se s vámi na hodku loučím, v šest bych se tu měla opět objevit v celé své kráse. xDDDDDDDDDD -
-
Re: Loučení
Zatim ahoj Kačko, ale klidně si tam zůstaň o hodinku dýl, mám to vadit nebude.
Pozor na raky, aby tě nějaký neklofnul klepetem do frňáku. *15* -
Re: Loučení
Nespěchej ... *15* *15* *15*
-
-
ngfxb
je blbá stará hnusná a její hudba je nuda
skrátka AVRIL JE FUJJ -
-
Re: ngfxb
Já zapomněla, že jsi její BFF a znáš jí dokonale. -
Re: ngfxb
je chytrá,mladá a jeji hudba je coool
skrátka Avril je nejlepší.....PS..a příště až budeš psát o sobě takovy věci,tak nás to nezajíma a hlvně to o tobě víme *3*
-
-
no....
pár dni mě nešel comp,tak je tu něco noveho? *3* nějaka vražda nebo flirt či informace,že mě pozdravuje Avril *1* -
-
Re: no....
no,myslím že ani žádný novinky nejsou ne?..a co ta holka hm??je to žhavý?hmmm?..a co Avril hmm??? *15* *1* néé prdééél.. *14* -
-
Re: Re: no....
novinky...snad že máme novýho člena dizkuze...a co... co ta holka...??? Furt sní nebo ses zas vrátil k Avril...asi ne co...bo říkala že už tě nechce ani vidět kamaráde...xDDDD né srándáááá...xDDDD -
-
Re: Re: Re: no....
jasně že je o žhavy *14* ...šak Avril mě odpusti *1* tak ruzně přemejšlym,jak se dostat co nejbliž k Avril a napado mě,že se pudu strapnit do superstar:D -
-
Re: Re: Re: Re: no....
Můj taky....xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no....
Áha...tak přes porotu že bys neprošel jo??,xDDD -
no kež by se hlasovalo už od začatku:D -
muj mas tez *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: no....
MÁŠ MŮJ HLAS!!! *15*
-
-
-
Re: Re: no....
novinky...snad že máme novýho člena dizkuze...a co... co ta holka...??? Furt sní ne sez zas vrátil k Avril...asi ne co...bo říkala že už tě nechce ani vidět kamaráde...xDDDD né srándáááá...xDDDD
-
-
-
už víííím!!! =D
Už vím co sem to chtěla Elis *1* *1* *1* *1* chtěla sem ti jenom říct, že sem si dneska nezměnila ani jednou fotku !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* Mám už od včerejška tu samouuuu!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: už víííím!!! =D
*15* musim ti pogratulovat tohle je pro tebe nadlidskej vykon *15* -
-
Re: Re: už víííím!!! =D
jako cssssssssssssss...............seš ale sprostá na mě !!! *1* *1* *1* *1* ty jeden čerte !!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: už víííím!!! =D
*15* jak jako sprosta? je to pravda carodejko *15* -
-
Re: Re: Re: Re: už víííím!!! =D
tu čarodějku ani ten Hawai mi už rači nepřipomínej, já totiž zrovna piju a znáš mě nedopadlo by to nejlíp !!!! *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1*
-
-
-
-