-
Novinky ....
Avril Lavigne a její přítel Brody Jenner byly spatřeni včera v Beverly Hills ... šli k autu, pravděpodobně z večeře v BH restauraci ... *14* Škoda že sem nenašla ty paparazzi ... *9* *14* -
-
Re: Novinky ....
a je to tady milenci se milujou -
-
Re: Re: Novinky ....
Jo Elis, nechceš semnou na večeři?? Zajímalo by mě co bys tvrdila pak ... *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Novinky ....
jako klidne ale prlatis momentalne sem svorc:D tekze kdy a kam pudem? a pak jeste nevim co bych tvrdila kdyz nejsme milenci ale milujem se *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Novinky ....
Noooo .... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Novinky ....
to nechapu! vic co pudem na obed a bude to vyreseny ne? -
Nooo newim newim ... pokud požiju Kofolu tak je to ještě OK, ale jakmile Coca Colu Zero ... tak sem vožralá jak moje babička ještě nikdy ... *1* *1* *1* *1* -
coje? pokud tam nebudem chlastat kofolu tak je to v cajku
-
-
-
-
-
-
nemůžu uvěřit že si vzala to blbce chada....bléééééééééééé *11* *11* *11*
-
Tak co? :D
Tak co děcka..? :) jaká se vám líbí nejvíce...? Můj bezkonkurenčně největší favorit je SMILE...! :) Tu už znám snad naspaměť..! :) *14* *14* -
-
Re: Tak co? :D
Já mám neoblíbenější 4 Real, protože zhruba od poloviny té písničky je to něco nepopsatelnýho. *14* *14*
Potom Smile, Push, Wish You Were Here a Everybody Hurts. -
Re: Tak co? :D
moje nejoblibenjsi je Push Wish you were here Everybody Hurt a Darling *14* *14* -
-
Re: Re: Tak co? :D
No a já to mám stejný jako Elis plus ještě 4 Real *15* *15* *14*
-
-
-
Elis
Elis odpověď na tu sms: a ty se divíš? xD Klidně znova kdykoliv xD Jako mě stát nebude a Škoda že ta sobota nevyjde :-(((( -
-
Re: Elis
nedivim vubec se nedim. njn to je skoda ale uz sem u taty dlouho nebyla
-
-
Dobrou noooc !!!
Hey já fakt jdu spinkat, ták dobrou noc :)) -
-
Re: Dobrou noooc !!!
Ahoj Míšo, dobrou noc. Nějak brzo ne? :o) -
Re: Dobrou noooc !!!
už, tak dobrou noc! :-)
-
-
Já Avril nemám ráda je otřesná zpěvačka a hrozně se oblíká ano je to její styl ale prostě se mi nelíbí a ani není světoznámá jak psala fanynka159 fakt jako vůbec se neprojevuje jakoby zmizla ze světa!!a ta svatba hrůza kdo by se vdával v černém?asi mrtvá nevěsta nebo co?! :DD sice ten její manžel je hnusný ale chudák!!nevím co se jejím fanouškům na ní líbí jako?jak se sohavuje?to už je pěknější i ta Miley Cyrus!!
-
-
Upřímně. Raději Avril než Miley Cyrus ..
-
Je pravda že Miley Cyrus hezčí ale o styl tady nejde.Podle mě má úžasný písničky.
-
Víš co je vůbec styl ty kr.vo? Avril je hoooodně světoznámá a v šatech ve kterých měla svatbu se chtěla jen zviditelnit ale to ty nikdy nepochopíš protože si víš co...Avril je nej.a má ji rádo víc lidí než si ty myslíš...:D Tak projistotu příště drž h.bu
-
-
Souhlasím, co je špatného na černých šatech? Lepší sou růžový a purporový šatičky? Mám ji ráda, je skvělá a když se vám nelíbí, tak ssem nechodte. Komantáře nebo pomluvi si pište/říkejte v kuchyni u kávy nebo u coly.
-
-
mas pravdu Andrea
-
-
děkuju
doufám že si tohle avril lavigne přečte je to pro mě moc důležitý!chci ti vzkázat že si super tvoje nový CD under my skin je moc ůžasný a to myslim tak užasný,že to nemůže být ani pravda!máš ůžasnej hlas a to taky něni ani možný.poslouchám jenom tebe a taky takový ty kapely jako je třeba GREEN DAY a takový.to je všechno co jsem ti chtěla vzkázat a přeju hodně štěstí lásky a přátel a hlavně ZDRAVÍ PÁ PÁ PÁ KAMČA -
NEW CD AVRIL
Neví Někdo kdy vijde nové ,,CD" Avril?PS:Avril je nejlepší *14* *14* *14* *15* *3* -
-
Re: NEW CD AVRIL
no prej příští měsíc..takže v květnu..a ten song s lil waynem v květnu nebo červnu.. -
-
Re: Re: NEW CD AVRIL
A jak se má to new CD menovat?
-
-
Re: NEW CD AVRIL
no takk to fakt nevim ( už aby bylo co ) *15* *15* *15* -
-
Re: Re: NEW CD AVRIL
Nóóóó to jo...!!!!!!!!!!
-
-
-
k
taky bych řekla s ní nikdo nevydrží -
avrilka-alik.blog.cz
Ahojky lidičky!Sry za tuhle reklamku,ale chtěla bych vás o něco požádat.Mohli byste se prosím podívat na můj blog o Avrilce?Adresa je:
Avrilka-alik.blog.cz
P.S co vi víte?!Třeba se vám můj blog zalíbí a zjistíte new drby o Avril! -
-
Re: avrilka-alik.blog.cz
Omlouvám se blbne mi to! -
-
Re: Re: avrilka-alik.blog.cz
no když to tam dáš 3krát,tak ti uvěřim,že to blbne,ale 5krát no nevim *4* ..spíš si mě odradila se tam juknout než naopak:) -
-
Re: Re: Re: avrilka-alik.blog.cz
OMlouvám se!Ale fakt mi to blbne! -
-
Re: Re: Re: Re: avrilka-alik.blog.cz
v poho:)
-
-
-
-