Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Novinky ....

Avril Lavigne a její přítel Brody Jenner byly spatřeni včera v Beverly Hills ... šli k autu, pravděpodobně z večeře v BH restauraci ... *14* Škoda že sem nenašla ty paparazzi ... *9* *14*
    • xkostex

Re: Novinky ....

a je to tady milenci se milujou
      • puspuspusinka

Re: Re: Novinky ....

Jo Elis, nechceš semnou na večeři?? Zajímalo by mě co bys tvrdila pak ... *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Novinky ....

jako klidne ale prlatis momentalne sem svorc:D tekze kdy a kam pudem? a pak jeste nevim co bych tvrdila kdyz nejsme milenci ale milujem se *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Novinky ....

Noooo .... *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Novinky ....

to nechapu! vic co pudem na obed a bude to vyreseny ne?
            • puspuspusinka

Nooo newim newim ... pokud požiju Kofolu tak je to ještě OK, ale jakmile Coca Colu Zero ... tak sem vožralá jak moje babička ještě nikdy ... *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

coje? pokud tam nebudem chlastat kofolu tak je to v cajku
  • nemůžu uvěřit že si vzala to blbce chada....bléééééééééééé *11* *11* *11*
  • sharpay1995

Tak co? :D

Tak co děcka..? :) jaká se vám líbí nejvíce...? Můj bezkonkurenčně největší favorit je SMILE...! :) Tu už znám snad naspaměť..! :) *14* *14*
    • kvatro

Re: Tak co? :D

Já mám neoblíbenější 4 Real, protože zhruba od poloviny té písničky je to něco nepopsatelnýho. *14* *14*
      Potom Smile, Push, Wish You Were Here a Everybody Hurts.
    • xkostex

Re: Tak co? :D

moje nejoblibenjsi je Push Wish you were here Everybody Hurt a Darling *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak co? :D

No a já to mám stejný jako Elis plus ještě 4 Real *15* *15* *14*
  • Elis

Elis odpověď na tu sms: a ty se divíš? xD Klidně znova kdykoliv xD Jako mě stát nebude a Škoda že ta sobota nevyjde :-((((
    • xkostex

Re: Elis

nedivim vubec se nedim. njn to je skoda ale uz sem u taty dlouho nebyla
  • puspuspusinka

Dobrou noooc !!!

Hey já fakt jdu spinkat, ták dobrou noc :))
    • kvatro

Re: Dobrou noooc !!!

Ahoj Míšo, dobrou noc. Nějak brzo ne? :o)
    • vterinka

Re: Dobrou noooc !!!

už, tak dobrou noc! :-)
  • Já Avril nemám ráda je otřesná zpěvačka a hrozně se oblíká ano je to její styl ale prostě se mi nelíbí a ani není světoznámá jak psala fanynka159 fakt jako vůbec se neprojevuje jakoby zmizla ze světa!!a ta svatba hrůza kdo by se vdával v černém?asi mrtvá nevěsta nebo co?! :DD sice ten její manžel je hnusný ale chudák!!nevím co se jejím fanouškům na ní líbí jako?jak se sohavuje?to už je pěknější i ta Miley Cyrus!!
    • Upřímně. Raději Avril než Miley Cyrus ..
    • Je pravda že Miley Cyrus hezčí ale o styl tady nejde.Podle mě má úžasný písničky.
    • Víš co je vůbec styl ty kr.vo? Avril je hoooodně světoznámá a v šatech ve kterých měla svatbu se chtěla jen zviditelnit ale to ty nikdy nepochopíš protože si víš co...Avril je nej.a má ji rádo víc lidí než si ty myslíš...:D Tak projistotu příště drž h.bu
      • Souhlasím, co je špatného na černých šatech? Lepší sou růžový a purporový šatičky? Mám ji ráda, je skvělá a když se vám nelíbí, tak ssem nechodte. Komantáře nebo pomluvi si pište/říkejte v kuchyni u kávy nebo u coly.
    • mas pravdu Andrea
  • děkuju

doufám že si tohle avril lavigne přečte je to pro mě moc důležitý!chci ti vzkázat že si super tvoje nový CD under my skin je moc ůžasný a to myslim tak užasný,že to nemůže být ani pravda!máš ůžasnej hlas a to taky něni ani možný.poslouchám jenom tebe a taky takový ty kapely jako je třeba GREEN DAY a takový.to je všechno co jsem ti chtěla vzkázat a přeju hodně štěstí lásky a přátel a hlavně ZDRAVÍ PÁ PÁ PÁ KAMČA
  • avrillavigneisik

NEW CD AVRIL

Neví Někdo kdy vijde nové ,,CD" Avril?PS:Avril je nejlepší *14* *14* *14* *15* *3*
    • jana291995

Re: NEW CD AVRIL

no prej příští měsíc..takže v květnu..a ten song s lil waynem v květnu nebo červnu..
      • andrea3518

Re: Re: NEW CD AVRIL

A jak se má to new CD menovat?
    • kladik

Re: NEW CD AVRIL

no takk to fakt nevim ( už aby bylo co ) *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: NEW CD AVRIL

Nóóóó to jo...!!!!!!!!!!
  • miley11cyrus

k

taky bych řekla s ní nikdo nevydrží
  • avrilka-aja

avrilka-alik.blog.cz

Ahojky lidičky!Sry za tuhle reklamku,ale chtěla bych vás o něco požádat.Mohli byste se prosím podívat na můj blog o Avrilce?Adresa je:

Avrilka-alik.blog.cz

P.S co vi víte?!Třeba se vám můj blog zalíbí a zjistíte new drby o Avril!
    • avrilka-aja

Re: avrilka-alik.blog.cz

Omlouvám se blbne mi to!
      • angel15

Re: Re: avrilka-alik.blog.cz

no když to tam dáš 3krát,tak ti uvěřim,že to blbne,ale 5krát no nevim *4* ..spíš si mě odradila se tam juknout než naopak:)
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: avrilka-alik.blog.cz

OMlouvám se!Ale fakt mi to blbne!
          • angel15

Re: Re: Re: Re: avrilka-alik.blog.cz

v poho:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit