-
Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
Víte ne že aril-nely sem psala že odchází z osobnos´tí...tak jak se vám tu bez ní diskusuje ? xD mě teda docela chybí....ty její hlášky..to byla prdellll -
-
Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
me taky chybi docela dost *9* -
-
Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
ne já sem její kámoška........
twl vubec se mi nejde přihlasit na muj nick kLaIresKa12 !! -
-
Re: Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
tak ji řekni kamoško,že dělá z komara velblouda:P:D -
-
Re: Re: Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
no ok..zajímavej pojem xD
twl z jakýho komára????????? twll jakej velbloud ???????,,
xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
tak pavouk a pes?:D
-
-
-
-
Re: Re: Jak se vám tu žije bez avril-nely ?
jo chybiš nam aril-nely a nemusiš si dávat tenhle nick nereglej ja vim že to si ty:D
-
-
-
du ven!!!
Hele já du teďka tak na hoďku dvě ven s kočárkem jj? Tak až večer (to tu budu na 100%) *14*
Ježiši Elis uteč dyť se ti ten meč rozbil, ježiši nechtoho nevytahuj to stejnak to nestihneš roste moc rychle, dělej a zdrhej !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: du ven!!!
ok koukej prijit! jo a uz zdrham
-
-
Re: ehmm..??
Sorry, že zakládám novej strom.. ale možná si toho příspěvku rychleji.. sharpay1995, děsit jsem tě nechtěla *15* *15*
Pro mě upřímně byl nejhorší ten začátek, hlavně byl problém v tom, že jsem si nemohla zvyknout, že už prostě je potřeba se učit i ty předměty, který mi na základce šly samy, jako čeština, angličtina.. není ani problém, že by to bylo nějak megatěžký, ale spíš, že toho je moc *8* a k tý matice, pokud na základce nemáš problémy s matikou, určitě ti nebude dělat problémy ani na gymplu *4* ani mě nedělá.. ale já dělám v těch písemkách tak zbytečný chyby *9* že se snad nezlepších ani kdybych měla já nevím co.. *9* a tý chemie, ze který jsem já měla čtyřku, se nemusíš bát, protože jedinej dement, kterej nezvládá chemii, jsem já *15* *15* *15*
a prostě jsem si už zvykla, že samý jedničky mít nebudu *4* -
-
Re: Re: ehmm..??
Tak to sme dvě !!! *15* *15* *15*
Já sem na gymplu taky už od 6. třídy a sem na osmiletým !!! *8*
A taky sem měla začátky pěkně náročný a nemohla sem si zvyknout že už je toho víc prostě a chemie, mno twl nejsme mi dvě ségry ??? *15* Co je ta chemie za krawinu sem jentatak dostala 3 na výzo a byla sem ráda ... twl k čemu mi v životě bude že budu znát části jaderný elektrárny ... csss .... inteligence taky fakt ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ehmm..??
Já jsem díky bohu jen na 4letym *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ehmm..??
Díky bohu...tak to stebou souhlasím...já měla jít na osmiletý, ale nakonec sem stoho vycouvala a sem hooodně ráda že sem to udělala...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehmm..??
ja sem rada ze sem na zakladce *15* na gympl bych nesla ani za boha -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ehmm..??
Tak jako gympl taky není uplně můj vysněný sen, ale tak co by člověk neudělal pro vzdělání..., ale ještě si naštěstí něco přes rok základky užiju...xDD
-
-
-
-
No tak jestli vy dvě ste ségry...tak to...no víš co rači nic...nebo aspoň né tady...xDDD -
-
tak víš co já sem ségra skoro s každým, ale nejvíc s Elis *15* *15* *15* -
-
jo my sme segry k pohledani *15*
-
-
-
-
Re: Re: ehmm..??
no...tak to už mě zase aspoň trochu uklidnilo...no uvidíme...já mám v plánu teda jít na jazykový gympl, tak tam to bude o dost těžší hlavně s těma jazykama, ale tak teď už mám Aj a Nj a z ajiny sem (až)xD 2. nejlepší na škole, tak to by potom celkem aji mohlo jít...no a asi ten zaáklad na základce když se člověk naučí, tak už by to potom nemělo být tak těžký...doufám...xDDD -
-
a kolik jazyků je na jazykovym gymplu? -
-
3 nebo 4...nwm..je to jak kde... -
-
tak to mně bohatě stačí 2 cizí jazyky *15* -
-
Mno ruština *1* *1* *1* tak tu bych asi nevydejchala bych se pořád jenom tlemila ... *1* *1* *1* stačí ájina a němina *1* *1* *1* -
A co třeba ruština? *15* -
To mě právě ne...nejrači bych jich měla 5- Aj, Nj, Fj, Ij, Šj...xDDD
-
-
-
-
-
-
Ahojky xDD
Ahojky, jak se dneska máte? Po krásném odpočinkovím víkendu? *7* *1* (teda jak pro koho, viť Manžílko)
Já skvěle (i když ehm... mno viť manžílkoo *1* )
Co budeme dneska probírat? *1* -
-
Re: Ahojky xDD
cau ja sem mam dobre:D a ten vikend by mohl byt delsi dneska rano sem si myslela ze je sobota *15* no jasne manzilko my vime *15* -
-
Re: Re: Ahojky xDD
Manžo, to si tam nemůžeš dát Ewánka, ty newíš že se mi změnily hormony? *1* -
-
Re: Re: Re: Ahojky xDD
fajne du si upravit evanka -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky xDD
Hezký *14* -
Re: Re: Re: Re: Ahojky xDD
Hodná manža ... *1* *14* *1*
Ještě že sem tu maminku neposlechla a vzala si tě ... *1* *1* *1*
Kdo by mi pak stahoval stahováky a upravoval Ewánka ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky xDD
nooooo abych pravdu rekla tak ani moc ne *15* -
Ani jednu ... *1*
Takže moje maminka je duch
moje pravá maminka je Marfuška
a moje společná maminka je Míša
už v tom máš jasno??? *1* -
jo to mam a poradnej! takze ktetou myslis ducha nebo misu? -
Máš v tom ale pěknej guláš ti powím ... *1* -
kurva tak sem hned myslela ducha ktery mi nahani hruzu -
Ne Míšu ... kurwa už já myslím svojí maminku ... Marfušku ... *1* -
jo jasne takze misu jo? no ta ma co rikat ta si vzala sviho syna -
Ale já nemyslela ducha, já myslela svojí maminku a ne tu naši maminku ale svojí maminku ... *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* tak sem si ji uz ¨znmenila snad se tu brzo obevi a bude se vam libi *14* manzo ja sem hodna vzdicky! no to mas stesti nikdy neposlouchej bilou pani! *15*
-
-
-
-
-
-
:\
No... tak je to pravda... jak už psal Michal tak v březnu kromě Av vydává desku i Lady GaGa(i Britney ale ta Av ani neohrozí) a kromě toho pilotní singl jde "ven" chvíly po WTH...:\ Bude to krutý no... tak co si o tom myslíte... jak tenhle "boj" dopadne? -
-
Re: :\
do prdele!!!!!!!!! krava Gaga si nemohla vybrat treba prosinec 2012? jako mrcha jedna divna! a Britney ta by nemohla ohrozit ani novy CD Evy a Šaška natos Avril! takze lidi nesbyva nes se modlit aby si se vsem libilo Avrilino CD vic nez Gagy -
-
Re: Re: :\
No... myslím že modlení v tuhle chvíly moc nepomůže... nechcu být pesimista nebo tak... ale přiznejme si prostě že Gaga je momentálně číslo 1..., ale Avril má zase více těch opravdových fanoušků... tak uvidíme...:\ -
-
Re: Re: Re: :\
no tak je to v pytli, ale myslím, že Avril je dobrá konkurence a že aspon trochu by se ji mohla vyrovnat, snad .. pevně tomu věřím! -
-
Re: Re: Re: Re: :\
Ona to smazala, jo? Tak to zase jedeme směr Přelouč. Zpřelámeme jí tam kostix. A vememe s sebou Pražmo, Elis jednu vražmo. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :\
*15* *15* dik za radu ale nemusim to 100% potvrdit ze mam iq jabka:D -
co není může být, stačí koupit barvu na vlasy a máš to *15* *15* *15* -
jn ja mela byt blondyna tohle neni mozny! -
Elis, hlavní je, že ti to došlo *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* trosku delsi dobu mi trvalo nez mi to doslo -
Jo no, jsi silná konkurence LG! *15* *15* *15* *15* -
miso nech toho jako uz ses fakt nechutnej. *15* -
Taková dodatečná štedrovečerní večeře. Se tam u Vás cpete akorát perníkama, tak budeš mít aspoň změnu. -
twl ty ses nechutnej! -
hej to už je moc toto!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Až přijedeme. Pokud budeš mít u zadku pytel hnědých koblih, tak ti nic neuděláme. Jenom je budeš muset sníst. -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* twl ja uz nemuzu!!!!!!!tohle je moc. jo a mam se bat? moc bat? -
:D :D
-
-
Ale, brambory jsou v pytli. Gaga si totiž myslí že má nejlepší písničky, nejlepší klipy, prostě že celkově je ona sama nejlepší. Avril Lochnesce.. Pardon, chtěl sem říct Lady Gaga ukáže dveře. A kdyby náhodou ne, tak ji aspoň spadne hřebínek. *13* *8* *16* -
-
hej to mi nedělejte!!! Já tu z vás brečím smíchy!!! Ted mš kvůli vám štípou oči!!! *15* *15* *15* *15* Take výtlemy!! *15* *15* *15* -
ja nevim ja sem dneska naka zblbla -
Ty seš ale kokos..:D Proč si to mazala?? :D :D -
A Michale..:D já neřekla že jí mám ráda, ale je to prostě přesně tak jak tady řekla vterinka... poslouchat se dá, ale dívat se na ni se nedá...:D :D -
fajn ja to smazala spokojena? *15* -
Dostlala takový výtlem, že to hned musela dát na Facebook..! :D :D :D -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* twl mišo tohle mi nedelej! ja tu dostala takovej vytlem ze mi zaskocila susenka -
To je telefonní ústředna?
Ano, ano. U telefonu Hanuš Koomar de Rádio.
Jedeme tam na Vás. Vzali jsme s sebou Čarodějnici z Kdyby byl Bavorov co jsou Vodňany, ta ti dá přes držku na obě strany.
Nebo tě tam promění v kojota než by si řekla švec. -
jo tak ty masovy hadry byli nejhorsi ja sem vegetarian a uz jen z pohledu na maso je mi zle a kdyz sem vydela v InTouch fotku kde to mela na sobe uz sem sla obymat misu. a vysvetleni pro míšu myslim hajzl *15* -
fakt? no vidíš, já na něj nekoukám vůbec *15* *15* *15* *15* já viděla Just dance, Poker face a Paparazzi ... ale jak přišla na ty ceny MTV to myslím bylo, v mase, tak z toho mi je zle do ted! a to sem ji ani neviděla, lae Mareš mi stačil a ta představa ...... Hani tak s LG to máme podobné, ne že bych je měla ža tak ráda, lae jednu dobu jsem pár oblíbených měla a říkám: "Lady Gaga se dá poslouchat, ale nedá se na ni koukat" ... a Avril, tak to je jasná srdcovka! Jak písněma, tak stylem oblečení a prostě vším! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
michale ja se pridam jedem ji rozbit radio! -
Telefonistka má ráda Lady Gaga... *16*
Si asi uděláme výlet do Havířova. *9* -
Ty její klipy taky nemusím, ale přiznávám(nebijte mě prosím *1* ) že její písničky-některé- mám dost ráda..., ale Avril to prostě není... Avril to je srdcová zaležitost... Avril je prostě někdo, kdo má (a to si myslím, že je opravdu jedna z mála zpěvaček)více těch opravdových skalních fanoušků než těch co si ji oblíbí třeba jenom na měsíc(ikdyž to nechápu, když jednou Av poznáš už nikdy ji nemůžeš opustit)... :D :D :D :D :D -
vis proc mi je jen trochu blbe? protoze ja na celej nikdy nekoukala me stacilo kdyz sem vydela ty rakve v Bad romance a vypla to a pritom to je docela dobra pisnicka a ona k tomu natoci takovej desnej klip pip jedna!" -
tolik lásky najednou *1* *1* *1* ale já ji taky nemám ráda, její styl oblečení nesnáším! Nevím, co si o sobě myslí! Ostuda jedna! .. Pokud ti je z jejich klipů jen trochu blbě, tak to seš na tom ještě dobře, já mám u sebe kýbyl! -
vzdit je Gaga trapna jak snehulak v lete! nmosi priserny hadry ktery vypadaj jak kdyby je slohla martanum a u tech jejich klipu mi je nekdy fakt trochu blbe
-
-
-
Re: Re: Re: :\
Myslím, že je duležitější když má zpěvačka víc tech skalních fanoušků (viz. my :D) než těch, který kromě ní poslouchaj ještě padesát jiných a nebo tech, kteří se do ní zblázní na měsíc a pak je to zas pustí....ale fakt mi Gaga štve *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8* -
-
Přesně tak! To už sem říkala i holkám od Kikeho, myslím, že Avril má spoustu opravdových fanoušků, kteří ji nikdy nezavrhnou a budou ji podporovat! Už se na to CD fakt těším a hlavně, až ho budu držet v ruce! *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Ty seš pakoň *15* *15* *15* *15* Já sem napsala, že se na to CD moc těším a že se těším, až ho čili to cd budu držet v ruce xDDDDDDDDDDD *15* *15* -
O těch opravdocých fanoušcích, to je svatá pravda.
Ale to poslední jsem přeslech. Komu budeš držet v ruce? *8*
-
-
-
-
-
-
EHMM... xD
Michale, Elis pro nás vymyslela soutěž ... Kdo napíše lepší příběh/pohádku na tyhle slova
smich stesti penize houska svetlo tma bochnik kocka trupka trava upir fialacek noc paprika ohrizek snih auto zima led
Deš do toho?? *15*
Bude sranda... *15*
Elis ale blbější slova si neměla coo?? *15* *15* -
-
Re: EHMM... xD
ja za to nemuzu to rikej nekomu jinimu *15* -
-
Re: Re: EHMM... xD
No fajn, tak ta tvoje nejlepší kámoška úplně nejvíc jí miluješ ... *15* ta za ty slova může že??? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: EHMM... xD
no taky ne *15* -
-
Re: Re: Re: Re: EHMM... xD
Jakej chytrák vymyslel takový slova? To asi Elis mluvila ze spaní a kámoška zapisovala. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: EHMM... xD
*15* *15* *15* *15* ne to nastesti ne sme dneska o dramataku kazdej meli rict jedno slovo no a dopadlo to takle *15*
-
-
-
-
-
Re: EHMM... xD
Můžou se připojit i ostatní samozřejmě. *15*
-
-
Jako já už taky chtěl jít. Takže zatim... *3*
-
.......
Bože, mě už z toho videa asi hrábne. *15* *15* *15* Už na to koukám po 6. *15* *15* Jak tam Avrilka tancuje na začátku ... *15* *15* *15* -
-
Re: .......
Tak sem to teď viděl taky, a ještě předtim na začátku ta fotka, takovej prcek ta Avril. *15*
Ale tohle video sem určitě už viděl dřív. A taky mi došlo že už máme za sebou to nekonečný čekání na GL. *1* -
-
Re: Re: .......
Jo RCA Gorily se smilovaly ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: .......
RCA byly nasraný že si tolik nenakapsujou. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: .......
Gorily zkurwený ... *15*
-
-
-
-
-
Někdo mě napráskal adminovi za sprostý slova. *1* *1* *1*
-
-
kdy zas? :D admin ti něco psal, nebo co? :D
-
-
Nojo admin se ohání s tim, že mi zablokuje sem přístup.
Ale to mu strach nedovolí. :D
-
-
-
Chci být Avril!!!!!