-
Je skvělá
AVRIL JE SKVĚLÁ!! -
já
už 16 listopaduuu! cd..žejo? -
-
Re: já
tady je někdo trošičku opožděnej co? *15* *15* (navíc mělo vyjít až 17 a ne 16 *1* )------->takže pro tebe ještě jednou->vyjde až začátkem příštího roku! -
Re: já
ne....
-
-
jako lidi
jako lidi ta telefonistky škola počká musíte se hlavně pořádně připravit páč zejtra vyrážíme, někdo teda už dávno vyrazil, mno vit Kubo?! *15* *15* *15* -
-
Re: jako lidi
jo a ten meč je v pořádku, ale je na něm eště trochu mojí krve awe to snad moc newadí nn??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: jako lidi
a co ruka uz ji mas prisitou? lidi den D se blizi *15* -
-
Re: Re: Re: jako lidi
mno ani se jako neptej zalepila sem si jí izolepou tou průhlednou aby to nebylo vidět awe e to naprd budu jí reklamovat vůbec to nepomáhá vidět to je a k tomu mi ta ruka ani pořádně nedrží trochu odpadává !! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jako lidi
*1* *1* *1* *1* ty si tele v dobrym slovasmyslu a koukej stim neco udelat abych mohla poradne pohladit goryly *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jako lidi
pak dej vedet jak to stou rukou dopadlo jasny? *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: jako lidi
mno budu se snažit *15*
-
-
-
-
-
-
...
Příští rok prý bude nejen to nový CD ale i parfém....
◦První singl jménem What The Hell bude mít celosvětový debut na Silvestra na akci jménem New Years Eve Show (více info zde)
◦Avril na něm spolupracovala s Deryckem Whibleym, Evanem Taubenfeldem a Butchem Walkerem. Dalším skladatelem a zároveň producentem je Max Martin.
◦Avril i nadále sdílí svoje osobní zkušenosti pomocí svojí hudby a Goodbye Lullaby bude v tomto ohledu další vývoj. Plus bude poháněný ještě více drsným a organickým zvukem.
◦Mezi pozitivní písně na albu patří kromě písně What The Hell i song jménem Stop Standing There.
◦Na albu je škála emocí: Avril vyjadřuje svou vděčnost všem neobyčejným lidem ve svém životě v rockovém songu Smile. V songu jménem Push zkoumá dynamiku vztahů. Svou citlivou stránku ukazuje v písni Wish You Were Here. Avril najde sílu k uzavření jedné kapitoly svého života a přesunutí se do další v písni nazvané Goodbye.
◦Po vydání úspěšných parfémů Black Star a Forbidden Rose se Avril rozhodla vydat další parfém - ten budete mít možnost spatřit už příští rok.
Vypadá to moc skvěle!! Škoda, že ho nemohla vydat dřív. Ale aspoň jediná věc na kterou se můžu v příštím roce těšit. -
-
Re: ...
jůůů tak to je skvělé!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
A ještě něco dalšího skvělejšího *14* *1*
What the Hell* (Avril Lavigne, Max Martin, Karl Schuster) je první singl. Stop Standing There* je pozitivní song. 4 Real* (Avril Lavigne) Avril sama napsala a produkovala. Goodbye* je o nalezení síly uzavřít jednu kapitolu jejího života a přesunout se na další. Avril říká: "Procházíme tím a rosteme." Nikde nejsou tyto pocity tak dobře vyjádřeny jako v "Goodbye". Písnička je jemná balada hraná na piáno. "Je to nejvíc zranitelná píseň, kterou jsem kdy ve své kariéře napsala a nahrála. Je to velmi speciální song, protože jsem ho sama napsala a produkovala. Je tak skutečná a pravdivá, je tam toho napsáno nejvíc. Nemůžete to ošidit." Smile* (Avril Lavigne, Max Martin, Karl Schuster) je vyjádření Avriliny vděčnosti pro jedinečné lidi. Push* zkoumá dynamiku vztahu. Remember When* (Avril Lavigne) vypráví jak je těžké prosadit se v těžkých časech a jak to potom člověka posílí. Wish You Were Here* (Avril Lavigne, Max Martin, Karl Schuster) ukazuje Avrilinu zranitelnou stránku. Stejně jako "Remember When" vypráví jak je těžké prosadit se v těžkých časech a jak to potom člověka posílí. -
-
Re: Re: Re: ...
pokračování..
Darlin* (Avril Lavigne) je jasná, bohatě strukturovaná akustickou kytarou a piánem stejně jako orchestr. Avril říká: "Kdykoliv slyším "Darlin", vzpomenu si na rodinný pokoj kde jsem tuhle píseň napsala a jak jsem ji pak hrála mamce. Tahle písnička je pro mě opravdu speciální, vždycky jsem ji měla ráda, ale nikdy jsem ji nenahrála." Avril ji napsala, když jí bylo 15, byla to její druhá písnička vůbec. Je velmi chytlavá a obsahuje text v refrénu "není nic co bych mohla udělat, ale milovat tě je to co umím nejlíp". Everybody Hurts* začíná akusticky, ale pak exploduje do hlasitého refrénu. Má těžké kytarové riffy, působivé vokály a uklidňující slova. Refrén obsahuje text "každý jednou zraní" a "je v pořádku bát se". Avril říká: "Jiné.. Ale neliší se to od toho kdo jsem a co jsem." Stejně jako "Remember When" a "Wish You Were Here" vypráví jak je těžké prosadit se v těžkých časech a jak to potom člověka posílí. Alice je soundtrack z filmu Alenka v říši divů. Black Star byl původně napsán pro reklamu na Black Star. Byla to první nahraná písnička pro tohle album a Avril ji napsala rychle v přestávkách mezi tour v Malajském hotelu. Avril říká: "Mnoho lidí ji má rádo. Je to něco jako ukolébavka." Evan říká: "Deryck udělal skvělou práci, když ji produkoval." Fine obsahuje text "když budu mít špatnej účes, řekneš, že se ti to tak líbí?" Gone je Evanův nejoblíbenější song z alba. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
uíííííp....já se tak těšíííím :) *1* *14* ....dík za info *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
není zač *4* kdo by se nepodělil o takové zprávy *14* mám radost že i vy máte radost *1*
-
-
wow tak to je bomba!! To je krásné až mě to dojalo! Už se na to cd těším!!! *14* *14* *14* -
*14* To je skvělé, díky za poslání *14* -
No woooow.... tolik informací... no toje skvělý...!!! já už se tak toho cedéčka nemohla dočkat, ale po tom co sem si to přečetla, už to asi do toho dobilního 8 března(nic prroto Elis..:D :D ) nevydržím...!!! :D :D Miluju to CD už teď...:) :D *14* *14*
-
-
-
-
-
???
Michale, když dneska pěníš těma přezdívkama, nechceš taky napsat nějakou hezkou pohádku o Bance, Elliotovy a Donaldce??? *15* *15* *15*
Já se chci taky zasmát ... *15* *15* -
-
Re: ???
Ted mně už nic nenepadne. Zítra večer tady bude. *3* *3* -
-
Re: Re: ???
OK *15*
-
-
-
youtube
Pokud někdo najde funkční odkaz na youtube pls dejte ho sem nechce se mi to hledat *15* *15* -
-
Re: youtube
Stáhněte si to přímo v AVI z avrilonline.org *3* -
-
Re: Re: youtube
Čauky, jdu na ten klip sem natěšená jak pakooo *15* -
-
Re: Re: Re: youtube
Natěšená jak pako, to je zajímavý přirovnání. *15*
To bude nějaká fráze z puspuspusinkovštiny. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: youtube
No to si piš ... sorry to bylo první slovo co mě napadloo ... ale zní to zaujímavě *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: youtube
Ona není natěšená jako pako ale jako pakooo a to je rozdíl *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: youtube
Kadík, jako odborník přes jazyk český, právě promluvil. *15*
-
-
-
-
-
-
Bacha !!!
Lidi dávám sem příběh, kterej sem dneska vymejšlela a téma mi zadala Elis ... *15* *15* Cirkus ... snad se budete dobře bavit ... *15* *15* Snažila jsem se o vitpnost kdyby Vám to nedošlo *15* -
-
Re: Bacha !!!
Elis ať radši nemyslí. Cirkus nebylo dobře zvolený téma. *13* *15*
Mimochodem ty jména vůbec nebyly vtipný. *1* -
-
Re: Re: Bacha !!!
No a coo ... já nemůžu za to, že neumím vymýšlet jména jen sem to chtěla nějak změnit ... noo ... a nech Elis Elis ... Náhodou Cirkus je dobrý téma ... chyba je ve mě to já na něj nedokážu nic pořádnýho vymyslet noo ... *15* *9*
-
-
-
Stránka s Avril
Neváhejte a zavítejte na největší česko-slovenskou stránku s Avril Lavigne, momentálně u nás probíhá i soutěž o 3x Goodbye Lullaby. *14* http://AvrilOnline.org/
Předem děkujeme za každou návštěvu! -
-
Re: Stránka s Avril
Jestli tě to potěší... tak na tuhle stránku vítám několikkrát deně..:) Kdo by taky tuhle stránku neznal, že..:D -
-
Re: Re: Stránka s Avril
Já tam chodim taky každej den. *15*
Hlavně když se mi nechce překládat novinky z avrilbandaids. *1*
-
-
-
:o)
avrilko-ajo, jsem rád že ses tu znovu objevila. Podle toho jak sem se díval na diskuzi z dob, když sem tu ještě nebyl, tak to tu s tebou muselo být fajn. *15* -
-
Re: :o)
Alenka je úplně úžasný človíček *14* *14* Mám jí ráda, ale warning ... někdy se dokáže pořádně urazit ... *15* Ale to sme snášely ... *14* Byl to rpostě náš malinkej prcek ... *14* *15* a tys za toho prcka dala Kubovi přezdívku dědek nebo jak to bylo ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
:D Teda s váma je sranda. :D A jinak si piš,že to tu bylo fajn. :D Akorát si už úplně nepamatuju co všechno jsem tu napáchala za zločiny. :D -
-
Re: Re: Re: :o)
Hele úplně nejlepší bylo jak si seřvala Karolínu *15* (Kajuško to nejsi ty, ale ta koza co se nás snažila rozdělit)
Jak ty s Kubou takový úplně brutální nadávky ... to nemělo chybu *15* *15* Ale zasloužila si to neměla tady nadávat na Avril *8* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Ta je blbá vám nadávat *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Ještě aby ne. :D Tak jsme parta a ať se stane cokoliv,ať už kdokoliv odejde,tak důkazem je,že se musí vrátit. :) Objevila se Karolína někdy potom ještě ? -
njn *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Proboha a co jsem jí napsala ? :D Nebo jedná se o mne,ne ? :D Já jsem teď úplně šokovaná z minulosti. Jinak mám takovej comeback den,protože se vracím i k mýmu úplně prvnímu blogu o Avril ! :D -
-
Karolína?? Noo nejdřív nám tu všem lhala, že miluje Avril a pak jí totálně hnusně pomlouvala a vás taky a já se do toho vložila a seřvala jí v tom smyslu jako že jestli na moje nejmilejší lidičky ještě jednou řekne křiví slovo tak jí fakt něco udělám a ty ses mě pak zastala a Kuba se přidal a pak sem na chvíli zmizla a vy ste tu na ní totálně prostě úplně totálně hnusně řvaly ... *15* -
To jediný si taky pamatuju. :D My jsme si,ale pěkně zalhali. Ona mi řekla,že jí umřel brácha a potom jsem na to přišla až tak o 3 měsíce později. Já jí zase lhala o mých plánech .. Mimo to .. Proč to potřebovala ? :D Co provedla ? -
Hey to mi připomělo nás společný blog o Avril ... jak jsem si ho spolu založily a založila ho Janča a ty ses s ní krutě pohádala, že to udělala a nic nám neřekla a že si ho chtěla založit ... no ot byloo ... jžš to já už nevím co si jí řekla, ale byla si super hnusná ... ale ona to potřebovala ....
-
-
-
-
-
-
Avril je fakt úžasná *14* *14* *14*
-
-
ánoooooooo *14* *14* *14*
-