-
Děckááá
Já sem ale strašně Happyyy... mamka mi dneska ráno šla zanést přihlášky na střední a asi po půl hodině mi volala, že mě přijali...♥ :D Takže BÁÁÁJ BÁÁÁÁJ všechny starosti...! :D -
-
Re: Děckááá
jé já až příští rok -
tak to ti mocgratuluju!! ♥ *14* -
-
Re: Re: Děckááá
Díky, díky, díky...♥ :) Poslední dobou se mi až nějak podezdřele daří...:) -
-
Re: Re: Re: Děckááá
nemáš zač! :-**** .. tak to si užívej, protože takové chvíle v životě, jako by našel ... ♥
-
-
-
Kdo by takovýho šprta jako seš ty nepřijal ... ale žerty stranou ... GRATULUJU ... !!! *14* *14* *14*
-
-
:o)
Takže se s vámi teď rozloučím, díky všem za dnešek. Bylo to tu fajn.
Ahoj Kačko, Elis, Ahoj Míšo, Miluju tě *14* *14*
Uvidíme se zítra. *3* -
-
Re: :o)
Achjoo ... *9* Tak já se du hezky zabalit do pelíšku ... všichni jste mi zdrhli a nechaly mě tu samotnou ... *9* *9* ... A já musím zase čekat na zítřek než s vámi zase budu ... *9* Dobrou noc všem ... *4* Míšo, Miluju Tě ... *14* *14*
-
-
Mmnt !!!
Za 15 minut se vrátím !!! xDD -
Já Avril Lavigne taky nesnásím je to hrozná zpevacka
-
-
jsme 3 *1* *1*
-
-
to jsem 4 :) *2*
-
-
Jo,to jsme dva! :)
-
-
Avrilka je božíí =)))
-
MÍR?
Hele..zase navrhuju mír,vím že to dlouho nevydrží,ale zkusme to..já nebudu nadávat na Madonnu ani na nikoho jinýho,a vy zase nebudete nadávat na Avril OK?... -
-
Re: MÍR?
Hej jdi do háje s mírem...víš,že je to k ničemu... pokud nechcete hádky tady,tak navrhuju se přesunout do diskuse ,,osobnosti'' The Dance Connection,tam nic neni,tak se budem hádat tam! Co vy na to???? -
-
Re: Re: MÍR?
Já vím že je to k ničemu,ale snažím se,aby jsme se tady nehádaly..jenže když už to tu vypadalo dobře,tak se to zase rozjelo..a všř mi,že já úž se hádat nechci... -
-
Re: Re: Re: MÍR?
Já jo,ale ne tady...
-
-
-
-
jio
jo máš pravdu nadávají jí tak ty té avril *9* -
shrnutí
Co všechno už víme??
xAlbum by se mělo jmenovat Honesty In Control, tracklist k němu - viz dole!
xPrvní singl by měl vyjít už za měsíc!
xAlbum oficiálně výjde 17. listopadu, skladeb je zatím nahráno 9, jednou z nich je Black Star, další dvě mají název Everybody hurts a Darlin. Se svým novým albem se Avie údajně vrací do stylu emo-heavy (první dvě alba).
↓↓↓Click na c.č.
xAvril ještě nemá pro CD žádný název, ze srandy plácla dva a to Work Hard, Play Hard...Bitch.
xNa Avriliném novém albu se bude možná podílet Evan Taubenfeld (její bývalý kytarista).
x Na obalu k albu se údajně začíná pracovat. Avril se nemůže dočkat až půjde nová deska na trh.
xÚdajně by mohlo nové turné začít už koncem tohoto roku!
xProducentem čtvrté desky se oficiálně stává Deryck Whibley (manžel Avril), také se spekuluje o dalším producentovi jménem Max Martin.
xAvril na tiskové konferenci potvrdila, že by nové album mělo vyjít již tento rok. // Později: Oficiálně by mělo vyjít v listopadu 2009!
Takhle by měl zatím vypadat TRACKLIST k novému albu, určitě se ještě hodněkrát změní.
01. Lose Control
02. Cry
03. Everybody Hurts
04. Without You
05. Heal My Broken Heart
06. Darlin
07. Black Star
08. Oh La La La
09. Let`s Fly Away
10. Again
11. Only You
12. True Love
13. I`m Alive
PS:No,vypadá to nadějně žhe? *7* *1* -
-
Re: shrnutí
awojky =D tak já jsem tu naspátek a mno ty skladby se mi líbí(ty názvy) jinak už mám blog dám sem link byla jsem na táboře :D -
Re: shrnutí
No super...nadějně to vypadá..... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: shrnutí
to je super ale uz mam v tech nazvech trochu zmatek *1* ale to je jesno -
-
Re: Re: Re: shrnutí
nejsi sama...já už v tom mám taky trochu zmatek...no nic...necháme se překvapit...xd -
-
Re: Re: Re: Re: shrnutí
jo to bude asi nejlepsiuz se nemuzu dockat *3*
-
-
-
-
-
Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
1.jana291995
2.Cara
3.sharpay1995 -
-
Re: Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
jéé díky..to sem slavnější než Avrilka.. *1* -
-
Re: Re: Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
ještě byhc přidala Angela...xD -
-
Re: Re: Re: Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
jo,angelík tady chybí!!aby mu to nebylo líto!! *1*
-
-
děkuJůů =))) -
:)
-
-
Re: Moje podle mě nejznámější osoby na diskuzi Avril
jj, to bych docela řekla
-
-
jak to bude se společným domem?
Na jedné zahraniční stránce jsem pro Vás zjistila, jak je to s domem Avril a Derycka.
Minulý týden Avril podepsala dokument, že přenechává mnohamilionový dům v Sherman Oaks Deryckovi.
Deryck se tedy stal novým vlastníkem.
Pouze 4 dny poté Avril vyplnila žádost o rozvod.
Rozhodně bych mu dům nenechala!!deryck ji ten dům věnoval!! *9* -
-
Re: jak to bude se společným domem?
Že jo...podvádí jí a ještě si nechává dům.-...no sem zvědavíá kde bude te´d Avril bydlet...teda kde si pořídí nový dům...?! -
-
Re: Re: jak to bude se společným domem?
Podle mě se chtěla od deryka odpotat a tak mu ten dům vrátila myslím že nechtěla v tom domě žít když už spolu nejsou a sice by ho mohla prodat ale stejně peníže by z toho měla ale myslim že ona jich má dost a oně jí ani tak mmco nejde -
-
Re: Re: Re: jak to bude se společným domem?
taky pravda....xD -
-
Re: Re: Re: Re: jak to bude se společným domem?
stejnak ho neutahne:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jak to bude se společným domem?
*1* *1* *1* pravda, pravda... *1* *1* *1*
-
-
-
-
-