-
Avril....
Výborná zpěvačka!!!!! *1* Moc se mi od ní líbí WHEN YOUR GONE a NOBODY´S HOME. *3* -
-
Re: Avril....
Souhlasím, nobody´s home je nej písnička, prostě na každý kalbě si ju nezapomenem zazpívat...a samozřejmě etě runaway...prostě avril je nej!!!! *14*
-
-
ú
jo pravda avril fůj milej je jepší -
-
Re: ú
jak mužeš vubec tohle říct????vy asi nechápete,že oni nemaj nic společnyho,tak jak mužete říct,že jedna je lepší než druhá?....neřeknu když řekneš,že je Cristiano Ronaldo lepší než Milan Baroš....ale to co si napsal je prostě nesmysl!!..ty seš odborník na hudbu?nebo snad skládání musiky nebo další věci čim s vydělávaj?tak prosim pomlč -
-
Re: Re: ú
já už k tomu radši nic neříkám,nemá to cenu.sem v poho..at si píšou co chcou...ptž takový lidi nemají rozum.. *15* -
Re: Re: ú
Ale kdyby napsal,že avril je lepší než miley,tak bys s ním souhlasil,že? -
-
Re: Re: Re: ú
proč bych s nim souhlasil?mě to nezajíma!tady se bavíme o avril a ne o miley,tak proč to sem vubec píše.takhle akorat rozpouta hadku *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ú
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
-
To není pravda,obě jsou stejně ubohý. -
*15*
-
-
fotky z rodného města!!
Našla jsem fotky z napanee,tam kde av vyrůstala..pěkný město!!
http://a-lavigne.blog.c z/0910/fotky-napanee-1-cast -
-
Re: fotky z rodného města!!
V tý pizzerii Avril můžeš nechat vzkaz -
-
Re: Re: fotky z rodného města!!
opravdu?..tam pojedu a nechám tam vzkaz:D...ahoj Avril stav se něco podniknem:D -
-
Re: Re: Re: fotky z rodného města!!
je ti doufám jasný že nás musíš vzít sebou...xD -
-
Re: Re: Re: Re: fotky z rodného města!!
jo vem nas.jestli nas nevemes budeme smutni -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotky z rodného města!!
super ted jeste sehnat prachy na ty letenky a hura do kanady *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: fotky z rodného města!!
no vzit vás mužu,ale tak na letiště:D...budu rád když budu mit alspon na letenku tam:D
-
-
-
-
-
-
hahalala= už mi hrabe !
čauky je tu někdo Avrilky ?! =) *3* -
-
Re: hahalala= už mi hrabe !
ja:D
-
-
new člen
New člen, budeme mít dalšího cvoka do party *15* je to erca.n tk si jí přidejte =) *14* -
Yeahhhhhhhhhh
Jak sme si myslely ten new photoshoot ... je ale úplně nádhernej ... yeahhhh .... ty fotky jsou prostě úpa yeahhhh ... Já nemám slov ... fakt tohle je úžasnej photoshoot ... *14* -
Když už sme tak tady u toho..:D
Vaše nejoblíbenějsí album? (samozdřejmě od Avril) :D
(Let Go, Under my skin, The best damn thing, All you will never know)
Moje: Under my skin..!! :) -
-
Re: Když už sme tak tady u toho..:D
me se nejvic libi The Best Damn Thing *14* *14* -
Vidím, že tady celkem vyhrává UMS... po něm LG a až pak TBDT...:) -
-
Re: Re: Když už sme tak tady u toho..:D
No ale přiznám se že nwm co na UMS máte ... pro mě je to
1) Let Go
2) TBDT
3) Under My Skin
mě se na UMS líbí asi jen 5 songů a ty ostatní jsou divný ... takový už divný ... hezký ale divný ... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Když už sme tak tady u toho..:D
ccc mi se líbí všechny, a tak celkově všechny ze všech, ale v UMS jich mám nejvíc těch nej, a jen dvě nej na Let go
-
-
-
Under my skin. *14* -
-
Re: Re: Když už sme tak tady u toho..:D
Lets go a The Best damn thing -
-
Re: Re: Re: Když už sme tak tady u toho..:D
UMS *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Když už sme tak tady u toho..:D
přesně tak...UMS *14* *14*
-
-
-
-
Under My Skin -
Let Go ... *14*
-
-
WTH
už jen pár hodin a Av - největší hvězda, bohyně a poproková princezna se zas vrátí na vrchol :D *1* .....NATEŠENOOOOOST :D <3 *14* -
-
Re: WTH
nevite kde bylo to odpocitavadlo si ho tu pustim a budu u toho sedet celou noc! teda dokud neusnu *15* -
-
Re: Re: WTH
Tady je to odpočítávadlo: :D
http://www.odpocitej.cz/odpoc itej.php?a=What-The-Hell-2011&id=12 487
http://www.odpocitej.cz/odpo citej.php?a=Goodbye-Lullaby-2011&id =11892 -
-
Re: Re: Re: WTH
jo uz sem je nasla a diky michale zes je sem dal jeste jednou *4* -
-
Re: Re: Re: Re: WTH
Kdo hledá, najde. *1*
Elis, ty na ty výtlemy jednou dojedeš! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WTH
to jo a jen a jen kvuli tobe! *15*
-
-
-
-
Re: Re: WTH
Někdo tady dával odkaz... zkus projet starší příspěvky a možná to najdeš..:)
-
-
-
I'm sorry
Elis, jestli se tě to nějak dotklo, tak se omlouvám. Znáš mně přece, rejpu do všeho *15* -
-
Re: I'm sorry
fajn omluva se prima ale fakt si me nastval ale kvuli mise ti to odpoustim *4* -
-
Re: Re: I'm sorry
No, takže nebýt Míši, tak nevim. *15*
Pravda, naštvalo by mně to taky, protože takový podobný narážky sem na základce taky dostkrát vyslechl. -
-
Re: Re: Re: I'm sorry
nebejt misi tak se stebou asi dlouho nebavila a nevim jestli ti jeste nekdy neco o sobe reknu protoze to je jak u soudu cokliv reknete muze a bude pouzito proti vam -
-
Re: Re: Re: Re: I'm sorry
Tak mi to promiň. slibuju že sem už nic podobnýho nenapíšu. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I'm sorry
to doufam jinak vyhlasim stavku trvalou
-
-
To mě dostalo *15*
-
-
Óooo děkujii ... *14*
Joonoo ... taky sem si to prošla... šikana ... ubližování na zdraví ... pomluvy ... vším sem si prošla... (Elis ví) ... a není to nic příjemnéhooo *9* *13*
-
-
Re: Re: I'm sorry
Kvůli měě?? Sakra já sem ale čarodějka *14* *15* -
-
Kouzla a čáry. I mně dokonce okouzlila. *15* -
-
Anooo ... *14* Láááskou magickoou *1*
-
-
-
-
Re: I'm sorry
Jooo nic si z toho nedělej on jenom hloupě žvanííí ... *15* S prominutím ... ale někdy je supeerr... *14*
-
-
3. část
Další na programu byla Hančelína s Kájou, vešly tedy na pódium a Hančelína začala dirigovat a Kája začal zpívat kdepak ty Hančelíno Káju máš, a Hančelína zazpívala před sebou tu zrůdu mám, a Kája kdepak ty Kájo Hančelínku máš a Hančelína zazpívala před sebou tu krásku máš! A pak odešly a na řadě byla Elisína s Evelínem, Evelín měl zazpívat Boy meets Girl a Elis měla strefovat šipky do stěny s balónky, které byly naplněny barvou, jenže co se nestalo v tu dobu vrazil do stanu Benzelín Jägermeister se svým maskotem Alíhem Aslanem a se svým stříbrným meďákem rozstřískaly všechno co se dá, když vylezl Benzelín z auta měl na tváři blažený úsměv a zakřičel, tak sme tady, nemohl sem najít vchod a tak sem ho vyrobil, můžete pokračovat ve vystoupení. Chudáka Mitčílku z toho málem trefilo, ale stejně jako Benzelín propukla v hlasitý smích, z jeho super hlášky xD.
Takhle dopadlo první a zároveň poslední vystoupení v Německu pro Mitchalítův cirkus, od téhle doby, se dal rači k dálniční políchčiji a vzal si za ženu Kim Krüzglovou. xD THE END xD -
-
Re: 3. část
Míšo, já mám dost!! xDDDD *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Povedlo se ti to! :D *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: 3. část
Míšo, tohle se mi líbilo. *3* *14* *15* Ale ta třetí, poslední část to zachránila. Jinak by to nebylo nic moc. Brody a jeho trenky s hovnama už začíná být ohraný vtip. *15* -
-
Re: Re: Re: 3. část
Jo taky bych řekla, jenže já už nevím co použít Brody a jeho trencle se hodí všude jak vidíš *15* *15* *15* Ale co místo toho už nevím ... *9*
-
-
-