-
:o)
Míša už udělala skoro velkou potopu světa. Naštěstí sem včera dostavěl archu, takže se zachráníme. Hanka s Kačkou ostrouhají, nekoupily si totiž lístky. Takže je to pořádně propláchne.
Sodoma (Frýdek-Místek a Gomora (Havířov) budou srovnáni se zemí. *15* *15* -
-
Re: :o)
Hele nedělejte tu ze mě nějakou mýtickou brečící pannu na útese ... já sem fakt nešťastnáá ... ste tady všichni tak bezcitní a bezpáteřní šmudlové ... to je děsný ... -
-
Re: Re: :o)
Míšo, to neni pravda! nikdo tu bezcitnej neni *13* To že tu někdo napíše něco nepěknýho o to bě, to je jenom v zápalu diskuze. Nikdo to nemyslí vážně.
Tak to tak neber. *3* *14* -
-
Re: Re: Re: :o)
Jo a kdo říká, že já to beru vážně ... já to taky myslím ... jak ty říkáš v "zápalu diskuze" ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Kdybych si myslela, že je Míša blbka, která si to bere vážně, tak bych o ní nic hnusného nenapsala, ale znám ji už trochu, tak si to můžu dovolit..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Noo joo to je pravda ... ale já ho zase až ak dobře jako on ěm neznám ... že on je to Edward a hraje si tu na lidksou osobu a čte mi myšlenky ... *15* *15* *15* -
Tak dyť je to tvůj manža, ne..:D Vy se přece máte znát nejdůvěrněji..:D -
Ty mě znáš no nekecej ... *15* *15* *15* Ale znáš mě dýl než Michal a víš o mě míň jak je to možnééé *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Citlivá ale jseš a může se tě to dotknout, to nezapřeš. Takže kdo má potom vědět jak to bereš. *15* *15* -
-
No možná sem citlivá když céítím že mě někdo podved ... jako ty zlatko *15* Jinak sem naprsto normální člověk a navíc když mám tak dobrou náladu jako dneska tak mě fakt těmhale řečima nerozhodíte když vím že je to ve srandě ... a ty se hned bojíš abych fakt z toho letadla neskočila *15* *15* *15* *15* v pohodě ... *3* *14*
-
-
-
-
-
-
21:30
Dneska zdrhnu už v půl 10 ... *9* *9* Byla bych tu nejradši do půlnoci, ale musím, už v půl 10, rači ... -
-
Re: 21:30
To je škoda *9* nebo vlastně ani neni já bych tu dneska možná ani dýl nevydržel.
Sem dneska totiž byl venku,15 kilometrů to bylo, taková trasa na Vysokou. Takže se mi stejně nějak chce spát, stačí jít na pár hodin ven a už se spí jako špalek. *15* -
-
Re: Re: 21:30
Jo, já si dneska šla zaběhat a trochu sem to přehnala, vzala sem to na 4-5 km ... jenže já miluju ty zdejší lesy a musela sem si je prostě proběhnout s Avrilkou v uších, ale měla jsem zase nějaký dýchací potíže, takže sem setjně skoro půlku šla ... *15* *9* Možná to ještě netušíš, ale já jsem asmatik ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: 21:30
Že jsi astmatik to vím, to už si psala. *3*
Já kdybych běhal takovýhle dlouhý trasy, tak to nevydejchám. Mně stačí se projít. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 21:30
Jenže, ty neslyším od učitele v jednom kuse, jak seš dobrá ale nepřepínej se a normálně běhej a já už chci konečně dokázat že nejsem postiýená nebo nějak nemocná mám prostě jenom porblémy s průduškami noo ... tak běhám aby ty sovje plíce nějak vytrénovala, a dokázala že ten svůj čas zmáknu mnohme líp ... *4* A já běhám ráda ... *4* vyrazím do přírody ... a mám pohyb ... *4* A hlavně se trénuju o což mi jde nejvíc ... *4*
-
-
-
-
-
FAJN!!!!!!!!!!
Fajn seruna to seru na celej posranej den ... Já už seru na všechno ... Já už si fakt něco udělám ... DOBROU NOC !!! :-(((( -
-
Re: FAJN!!!!!!!!!!
Ahoj Míšo, dobrou noc *14* *3* -
Re: FAJN!!!!!!!!!!
Ale notak, Míši .... Nic si neuděláš! Jestli tě něco trápí, tak se nás svěř, vždyt víš, že my ti velmi rádi pomůžem! ;-)
-
-
Avril rozhovor
Lidi četla sem na jednom blogu, že si Avril dává pauzu se zpěvem já osobně si myslím, že by mohla být těhotná.už by bylo na čase *4* .to byste ten rozhovor první museli vidět. -
-
Re: Avril rozhovor
Jo já sem taky dneska na jednom blogu četla to samý, no!!! -
-
Re: Re: Avril rozhovor
A kde jste to četli ?? JA na wild-girl.blog.cz..tak jestli je to na víc strankách,tak na tom asi něco bude *9* a ještě jsem slyšela,že má vyjít její 4 CD ještě tento rok..ale nedává mi to vubec smysl..jsem z toho uplně blbá -
-
Re: Re: Re: Avril rozhovor
to 4CD už ji vyšlo a na tom sou všechny písničky co se nevešly na ty 3CD co zatim vydala.a nemusi to bejt pravda,vždyt to znáte napíšeto jeden blog a hned to opíšou dalsí z toho a je to nakonec všude *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Avril rozhovor
No to sic ev9m,6e vzdala to CD All You Will Never Know...ale to sou stary songy..tak at maka raci na novym albu *15*
-
-
-
-
-
nene
proč už není ta stara avril :'-( *9* -
-
Re: nene
mě se av líbí všude...jak hnědovláska tak blondýna..pořád je to "ta"AVRIL LAVIGNE...je to naní co bude hrát a jak se bude oblíkat...a věřte že mi s tím nic neuděláme...bohužel *4* -
Re: nene
Taky se mi po ní stýská... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: nene
hah jo hold každej vyroste a stanese z něj dospělej... *3* a to že Avril se neoblíká a nemá písničky joka měla ty prvni..neznamena,že to neni ta stara avril *14*
-
-
-
hh
Já fandím všem osobnostem(nejvíc miley)ale vím každý mám rád jinou osobnost a nechápu jak všichni navzájem nadávají na nějakou osobnos pořád někdo chodí na miley a nadává už mě to štve *9* -
-
Re: hh
miley11cyrus..ale Avril evidentně nefandiš a nevim proč to píšeš sem..tady je to už delši dobu v pohodě a sme rádi a jestli tohle je nějaka narážka,že zase nějakej fanoušek co fandi Avril za všechno zas muže,tak to doufam nemysliš! -
-
Re: Re: hh
http://profil.osobnosti.cz/shellby
-
-
Re: hh
My to tady měli podobný... *9*
-
-
BRAVO
Lidi v novém bravu je plakát Avril(Black star) a taky ještě hned na první stránce takovej malej rozhovor!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: BRAVO
Jupí:-(
-
-
:)
Ale ne je opravdu!!!!!!http://www.youtube.com /watch?v=dDN2OeGi0kg Ty vůbec nepochopíš *10* -
-
Re: :)
hm jen škoda,že si ten polštář pak zase dala pryč:D
-
-
Cd...
Tak tak poslouchám album Let go a říkám si kdyby takový bylo i to nové CD...Let go se mi asi líbí nejvíc...The best damn thing už mi nesedí moc na ten Avrilin styl co měla když zpívala Let go..Under my skin je ale taky božíí... -
-
Re: Cd...
*9* taky se mi líbí víc ty první dvě předchozí alba, hrozně mi štve jak moc se avril změnila, měla sem jí mnohem radši jako nespotanou rebelskou skejtgirl........ale pořád je the best *3* *14* -
-
Re: Re: Cd...
já mám nejrdaši under my skin =)) thge best damnt thing mi taky moc nesedí,let go je taky supééér =)) -
-
Re: Re: Re: Cd...
jj, podle me je taky nej under my skin... jsou na nem ty nejlepši pisnicky za celou karieru avril
-
-
-
-
jůů
jůůů ste se tu zas rozjely *15* mi trvalo 10 minut než sem přečetla a pochytila všecky novinky a nejni jich zrovna málo *4* -
-
Re: jůů
*1* *1* *1*
-