Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Hmmmm....

Několik slov jako,...pro Avrilku,...!!! *14*
    Avril, děkuju ti za to že jsi, protože jsi úžasná a já jsem hrozně ráda, že miluju zrovna tebe !!! *14* *14*
    A chtěla bych, abys věděla, že tvoje písničky, parfémy, oblečení, doplňky´miluju taky !!! a nic jinýho!!! *14* *14* *14* *14* !!!

P.S. Jsem se nudila *1* *1* *1* , ale je to pravda *3* ,...je nejlepší !!! *14* *14* *14*
  • sharpay1995

1. live videa

http://www.youtube.com/watch?v=Lzr7 rSlOVcE&feature=player_embedded --> Smile

http://www.youtube.com/wat ch?v=q1whyPrJTLQ&feature=player_emb edded --> Wish you were here
    • vterinka

Re: 1. live videa

to je super!! ♥♥♥♥♥
    • Re: 1. live videa

Jééééé ... to je úžasný ... zpívá fakt božsky ... jako vždy ... a jak tam ty lidi prej Avril, I love you! A Avrilka takovej smích ... yeahhh yeahh yeahh ... *14* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: 1. live videa

Jó.. to se mi taky líbilo..! :)
  • puspuspusinka

Ájooo

Rozběhla se naše stará tradice... fotka se jmény ... *15* Už ani netuším jak to vzniklo *15* *15* *15*
  • http://www.osobnosti.cz/carrie-unde rwood.php

Staňte se členem fanklubu!!!!Dík *3*
  • CO?

Jejda tu se to rozjíždí, sem se sem po dlouhé době podívalal už to tu tak žije *1* no jako zajímavý názory, ale tak každý má svůj názor.zdarec *14*
    • Re: CO?

mas pravdu *1* myslim si ze kazdy ma jinej nazor *8* pa *5*
  • fifinka7

???dotaz???

lidi newíte jak a nebo podle čeho se hodností to že je třeba Michael Jakson 1. a Avril 9. v žebříčku nej osobností?......a podle čeho se berou ty šedý malí čísílka?
    • sharpay1995

Re: ???dotaz???

tak hodnotí se to podle toho jakou měla ta osobnost za nějakou dobu(newm jestli 14 dní, měsíc nebo kolik) návštěvnost na svém protfilu! A ty čísilka označují právě to olik měl těch návštěv...
      • fifinka7

Re: Re: ???dotaz???

aha tak to jo a děkuji za odpověď......jo a ještě mam jeden dotazík určitě vydá avril to CD v listopadu? *1*
      • jana291995

Re: Re: ???dotaz???

No já myslela,že to číslo označuje počet fanoušků na tomhle serveru!!!!já myslím že to není návštěvnost!! *7*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ???dotaz???

počet fanoušků ti označuje to číslo které máš u osobnosti napsané když rozklikneš svůj profil(Avril má teď třeba 4600 fans, a je na 4.místě) ! Ale my se tady bavíme o žebříčku Top osobností(co máš ne hlavní stránce osobnosti.cz) a tam je to podle té návštěvnosti!
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: ???dotaz???

JJ máš pravdu!Je to kolik fanoušku tam je.
    • avrilka-aja

Re: ???dotaz???

To fakt nevím!
  • sharpay1995

jejjjjj

http://www.super.cz/svet-celebrit/s tan-celebritou/33766-avril-lavigne- ma-v-cesku-velkou-konkurentku-ta-na m-jeste-ukaze.html

Už vám to asi nepude spustit, ale hej to ste měli vidět....přečtěte si komentáře a budete litovat že ste to neviděli...
    • angel15

Re: jejjjjj

já to viděl a řeknu vám...to bylo vystoupeni:D....ja jsem z ní nemohl,ale teda je odvážná,že to vubec dala na internet:)
      • sharpay1995

Re: Re: jejjjjj

To jo....já sem u toho měla úplně buchec...
    • cara

Re: jejjjjj

:((to je škoda že mi to nejde spusti!! a jak zpívala?
    • Re: jejjjjj

škoda už jsem to neviděla....ale po těch komentech se nedivim že to smázla xD
  • puspuspusinka

Díky až do alelůůůja,....

Díky moc Elis, díky díky díky díky díky díky díky díky a zase díky,...od toho seriálu Sladký život Zacka a Codyho mě už nic neodtrhne !!! *14* *14* *14*
    Ashleynkááá *14*
    Mno možná jedině new album Avrilky,... *14*
    • xkostex

Re: Díky až do alelůůůja,....

*15* nemas zac *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Díky až do alelůůůja,....

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Díky až do alelůůůja,....

A Míša objevila Sladký život Zaca a Codyho??? No ale přiznám se že se nato taky dívám, ale jenom na YouTube....xDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Díky až do alelůůůja,....

Mno právě já nemám Disney Chanl víš? *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Díky až do alelůůůja,....

Já právě už teďka taky né...a tak se na to na všechno musím dívat na Youtubíčku...xDDD
  • puspuspusinka

Pohádka xD

O Upírovi Fialáčkovi a upírce Trupce
    Byl prosinec a všude byla zima, sníh, na rybnících led, a nikde nebylo ani živáčka, jak venku mrzlo. Jedné noci, byla pořádná tma, a Upír Fialáček a upírka Trupka se rozhodli, že uspořádají Párty. Pozvaly tedy všechny čarodějnice a upíry a bytosti, které znaly na Bochníkovou párty. Celý den, proto upírka Trupka pekla a pekla chléb, housky, rohlíky a bagety. Upír Fialáček zatím připravoval pomazánky, dal do ní vše co našel doma, takže trávu (aby byla legrace), nějaké ty ohryzky, potom našel slánku pepře a papriku, tak to tam dal celý. Když byly s tím vším hotoví, zazvonil zvonek, šli proto otevřít, a hosti se nahrnuly do domu. Všichni šli do jídelny a ke sklence jablečného džusu si daly i nějaké ty chlebíčky a rohlíčky s pomazánkou, a jak byla ta pomazánka nadopovaná pepřem a trávou, tak se všichni nejdřív málem udusily a potom smály. Za okny byl ten večer slyšet smích a vypadalo, to že se všichni skvěle baví a jsou šťastní. Když se ráno Fialáček a Trupka probudily, bylo už světlo. Rozhodly se uklidit ten nepořádek. Na střeše našli svou milovanou rozmáznutou kočku, byly z toho nešťastní, ale už se to nedá vrátit, potom viděli, že jim někdo ukradl jejich krásné 1350 let staré autíčko. Ale co bylo úplně nejhorší, že všude po baráku nacházely spousta a spousta peněz. To bylo pro ně hrozné měly 2 000 000 dolarů, a nevěděly co s nimi. Nakonec usoudily, že si s nimi zatopí, aby jim bylo aspoň teplo. The END xDD

Jako sorry Elis, ale na tak debilní slova, se fakt nedá nic nomrálního vymyslet, jakoo mě nic nenapadlo ... *15*
    Ale Michal na ěnco příde ... známe hoo ... *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: Pohádka xD

*15* *15* *15* *15* dobre miso *15* a dik doufam ze Michal taky neco vymysli
      • kvatro

Re: Re: Pohádka xD

*15* *15* *15* *15* *15*
        Úplně jsem z toho explodoval smíchy.
        *14*
        No tak to zase ne, ale je to oprvadu dobrý. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Pohádka xD

*15* *15* *15* *15* *15* Chtěla bych tě vidět explodovat smíchy ... z toho bych sama explodovala smíchy, pokud ty exploduješ smíchy... *15* *15* *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Pohádka xD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*twl tohle me rozesmalo snad jeste vic neez ta pohadka *15* *15* nic ve zlim
  • kvatro

:)

Tak jsem zpátky.
    Myslel sem že tady budou popsány aspoň 3 stránky. Samýma lepšíma hláškama na můj účet. :D
    A ono nic. *15*
    • vterinka

Re: :)

chudáčku, my tě tak ochudily o zábavu *9* *9* *1* *1*
      • kvatro

Re: Re: :)

Mám o zábavu postaráno i když sem sám, stači si vzpomenout tady na vás.

Potom vypadám jak debil když se směju sám pro sebe. *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: :)

*15* *15* to se mi taky stava kdyz si spomenu na tvoje pohadky *15* jo a jakej byl vejlet?
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :)

vejlet byl dobrej. Akorát sem trochu vymrznul na zastávce *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :)

ne, to fakt ne *15* *15* *15*
            • xkostex

aha tak to jo! *15* a nespala si nahodou v mrazakku deneska ze ti to ani neprislo?
            • vterinka

xDDDDD Ted sem se zasmála :D:D:D .. no ráno, když sem šla do školy ( v pět hodin :D ) tak sme měli -4 no a pak bylo podle mě nad nulou, bo v Ově bylo fakt teplo, hlavně odpoledne.
            • kvatro

Vy jste tam měli horko.
              Horko tam budete mít až Vám tam shodim z letadla bombu. To se panečku ohřejete.
            • xkostex

to se neda na vas nemyslet *15* a kde to bydlis v Africe? my tu meli nakych 10 pod nulou
            • vterinka

tak na nás nemáš myslet *1* *1* *1* *1* ... vy ste divní, my tu dneska měli horko a vy mrznete. *1* *1* *1*
            • xkostex

tak to nezavidim ja malem zmrzla kdyz sem sla tech 200m do skoly *15*
    • xkostex

Re: :)

to vis bez tebe je tu mrtvo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit