-
Nazdár... xD
No dneska je peckááá den *15* *15* *15*
Dneska už vadná, hnusná a náládová nebudu slibuju ... *15* *15* -
-
Re: Nazdár... xD
Sliby, chyby..:) :D *1* -
-
Re: Re: Nazdár... xD
Neee... fakt slibuju jako že Avril miluju ... a to už mi musíš věřit když přísahám na naše zlatíčko na náš společný život na naše sluníčko *14* -
-
Re: Re: Re: Nazdár... xD
No... když už se ti to tak pěkně rýmuje tak ti věřím no..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Nazdár... xD
Že jo rýmuje ... *1* *1* *1* Sem holt borec ... *1* *1*
-
-
-
-
-
Můžu se zeptat jaká byla Avril 1. písnička byla To Sk8ter boy?
-
-
myslim ze Complicated
-
-
Jj complicated!!!..... *3* *3*
-
-
-
Omlouvám se za chybu co jsem tam dole napsala .
-
pro PUNKROCKERKU
mnoo za1:pochybuju že si to přečte a za2:avril umí česky ???jo a Green day fakt hustý punk zkus něco co je opravdu punk když už si tak říkáš(gc je v poho ale za vrchol punku to nepovažuji) -
Domčulikasenka♥♠↓→Avrilka9 *-*-*♠♠
*14* Já mám o avril blog je tam všeeeecko *14* Jukněe a dejte komnetář a tady stranka www.avrilka9.blog.cz ja mám plakaty alevšude po stěnáách *14* Obrázku mám plnou várku a tapety moc ne *1* Když tak pisněte na icg 425-066-105
*3* *3* Avril mááám moc rádaa lafujuu tě avrill víet ja se tedka avril jmenuje
Avril Ramona Lavigne Whibley protože se vdali ale už dávno avril s dryckem a avril si dala jméno teda i příjmeni whibley *4* To ale hvězdy nemuusííí -
Avril
Ja mám rada od jej začiatkov, no, mňa osobne dáko sklamala. Nemyslím tým výzor, pesničky, ale ako sa správa. A aj to, že vyhlasovala, že si píše všetky pesničky sama. Ani jednu si doposiaľ nenapísala sama, vždy jej niekto pomáhal, či už s hudbou alebo textom..... -
-
Re: Avril
Tak to s tebou nesouhŁasím!!!!Já taky Avril posŁouchám od začátku a kĐe si wůbec sŁyšeŁa to zhe si písničky nikĐy nepsaŁa sama???heŁe byŁa si u toho?určitě zhe ne....tak co taĐy pŁanĐáš nesmysŁi?Dobře s nějakými písničkami ji někdo pomáhaŁ,aŁe větši si napsaŁa sama.....asik Avril neznáš moc dobře..... *9*
Jinak je Avril je the best a wžĐycky buĐe!!!!!!!!4ever!!! *14* *15* *1* -
-
Re: Re: Avril
A řekni mi jak ty můžeš vědět, že si ty písničky avril píše sama? to protože to někde napsali v časopise, tak to nemusí být pravda, ale to ti asi etě nikdo neřekl, že? mohla si je napsat sama, to ano, ale stejně si myslím, že s většinou jí někdo pomohl, ani ti nejlepší zpěváci nemají všechny písničky svoje..... *13* -
Heled,..Ja se tu nechci nějak hádat jo..Ale že ty jí znáš co?´=O) taj wykládáš jak si hodně písniček napsala sama a osočuješ se tady na tu druhou že o tom nic neví,když tam nebyla.Tys tam snad byla? =D trochu přemejšlej než něco napíšeš holka.. -
-
Re: Re: Re: Avril
To mělo byt "fanynce" lelikk -
-
Re: Re: Re: Re: Avril
neches semnou kamosit *7* *1* *4* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Avril
kliĐně *15*
-
-
Sorráč,sem nenapsala komu to je - užiwatelce >>>Avrilie<<<:
Heled,..Ja se tu nechci nějak hádat jo..Ale že ty jí znáš co?´=O) taj wykládáš jak si hodně písniček napsala sama a osočuješ se tady na tu druhou že o tom nic neví,když tam nebyla.Tys tam snad byla? =D trochu přemejšlej než něco napíšeš holka.. -
-
wěřím tomu zhe Avril má pravĐu....kĐyž to byŁo napsaný v časopise....Avril nemá zapotřebí krást písničky *1* -
asik máš pravĐu,jen jsem si to četla(já tomu i wěřím),aŁe řeknu ti zhe si se nemusela srát do rozhovoru,kĐyž jsme se baviŁi jen mi 2 a nawíc jsme to ĐořešiŁi....ty se asi Đo wšeho cpeš zhe? *8* *7* *1*
-
-
-
-
V poriadku, nemusíš so mnou súhlsiť. Ale stačí si kúpiť jej albumy a pozrieť sa, čo napísala. Ani jednu nenapísala sama! Predtým na začiatku kariéry o tom hovorila. Na druhom albume jej pomáha nejaká kanadská speváčka a jej bývalá kamarátka Chantal Kreviazuk a jej meno stojí u väčšine piesní, a po vydaní albumu Avril verejne vyhlásila, že spolu nedokázali napísať ani jeden hit a musela ešte niečo nepekné na ňu povedať, keď hneď na to Chantal reagovala a povedala, že Avril si nie je schopná ani napísať poriadne text, ani melódiu. Avril to naštvalo a hneď to chcela riešiť cez súd. A už sa ani nestretávajú. To je super, ona jej pomôže s albumom a potom ju Avril zhodí pred médiami. Asi musí byť niečo na tom. Ja netvrdím, že Avril poznám. Osobne. -
-
Ahoj sorry,ale zadnej Zpěvák bo Zpšvačka nepíše hudbu a texty sám:(boužel!!Každej má někoho na pomoc...A důležitý je že pomáha pri psani a hudbě...Jsou zpěváci co se ani nepodílí *3* -
Já mám všechny její albumy,jako už dávno jsem si všimŁa zhe tam na kažĐé písničce ji někdo pomáhaŁ,aŁe ona přece na tym hŁavně taky makaŁa... *4* S tou Chantal opravdu nwm,možná se ji chce jen ChanteŁ pomstít a zveřejnit se v médiích,to fakt nwm....aŁe když se kouknu na ostatní celebrity,třeba např.Britney Spears tak ta si ani jeĐnu píničku neĐokázaŁa napsat a skoro wšuĐe použíwá jen playback.....Tak to bych řekŁa zhe Avril jako hoĐně maká a ĐěŁá něco pro to!! *15* -
-
Tak to áno, súhlasím s tebou, tiež sa mi páči, že Avril aj na koncertoch hrá na gitare a klavíri. Sem-tam niekto povie, že spieva falošne, ale to podľa mňa nie je pravda. Naživo je najlepšia. Ale ma nahnevala tá kauza s tou Chantal. Dúfam, že je sláva nestúpla do hlavy. -
-
né já mysŁeŁa zhe Chantal se chce zveřejnit.....aŁe je fajn zhe si už rozumíme,zhe sme uĐěŁaŁi kompromis... *15*
-
-
-
-
-
-
Me je to jedno
me je to jedno tak si sem piste ze je avril nejhorsi ale pro me bude furt nejlepsi *13* -
-
Re: Me je to jedno
naprosto s tebou souhlasím
-
-
Black Star cz
http://www.facebook.com/home.php?re f=logo#/video/video.php?v=119420394 1863&ref=mf
tohle je reklama na Black star pro Českou republiku. -
-
Re: Black Star cz
Tady je odkaz kratsi: http://www.facebook.com/video/video .php?v=1194203941863 *4*
A tady nejkratsi: http://jdem.cz/bw486 *4*
Bude to i na YouTube, az si nekdo vzpomene heslo *3* -
Re: Black Star cz
nejde mi to pustit!:-( -
-
Re: Re: Black Star cz
mě taky nee :( -
-
Re: Re: Re: Black Star cz
asi k tomu musíte mít nainstalovaný install flash player.... -
-
Re: Re: Re: Re: Black Star cz
já ho mám naistalovaný,ale když si to otevýrám,žádný video tam není!!Pstě jenom Facebook!! *9* asi blbý adresa...a není to na youtube? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Black Star cz
Angeli to máš teda pravdu...on to tam říká úplně blbě....a jo na Očko to je teď hodně k vidění! -
to už sem viěla čtyrykrát na očku ae tady mi to tak nefachčí -
hele mě to de ta stránka načist i spustit videjko:)...a jsem nasranej:D...ten co tam mluvi česky do toho řekl Avril Lavin...:D -
mě to thaky nejde :( -
Skus teda ty adresy které tady napsal segovesus( hned pod tímhle příspěvkem!), a na YouTube sem to skoušela hledat, ale nenašla sem to....!x(
-
-
-
-
-
-
American Idol
http://www.facebook.com/profile.php ?id=100000011825313&ref=name#/photo .php?pid=4043349&id=132215698848
ČTĚTE...! nebo se spíš podívejte...xD -
-
Re: American Idol
Tak to je opravdu krásné!!! -
-
Re: Re: American Idol
Hej.... já bych strašně chtěla vidět jak Avril třeba někoho krityzuje a tak...třeba jako Martička Jandová....xD
-
-
-
Pierre odepsal!!!!§ (simple plan)8
áááááá já se z toho snad zbláznímmm....víte ne jak sem psala simple plan na youtube jestli nechtějí nahrát song s avrilkou...oni odepsali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ tohle odepsali : Hello,Im Pierre. Avril Lavigne is good....She is great..Thank you. Bye -
-
Re: Pierre odepsal!!!!§ (simple plan)8
Jo,ja,tak to je ale super.Sorry,ale byla jsem v práci,tak jsem nemohla odepsat.
Čauki. *4* -
Re: Pierre odepsal!!!!§ (simple plan)8
Wooooow...... -
-
Re: Re: Pierre odepsal!!!!§ (simple plan)8
SUpééR :-)
-
-