-
je super
Avril je opravdu skvělá a telentovaná zpěvačka!!!!!Moc sem si oblíbyla její písnikču Spleed Away a Of Those Girl ... má talent a nikdo se jí navyrovná,kdo souhlasí ? :-) -
-
Re: je super
jo pravda! má talent!!! ...rpostě je nejjjj zpěvačka v tutý galaxii :-) -
-
Re: Re: je super
Souhlasíím =))) avrilka is BESTT!!!! -
-
Re: Re: Re: je super
stačí že je na zemi nej ne?ufoni asi stejnak neuměj zpivat:D
-
-
-
-
Já nemám slov !!!
Já teda nemám slov dit chybím asi 2 dny a vy si tu beze mě napíšete takový slohy kdo to má pak stíhat číst??? *15* *15* *15*
Hej lidi jako kdo mi eště nenapsal číslo mobilní tk do vzkazů páč tu tejden nebudu a já chci bejt se svou nejky partičkou stále v kontaktu teda jestli chcete !!! =) *14*
I love so so much Avrilku !!! *14*
And you !!! *14* *14* *14* -
-
Re: Já nemám slov !!!
Jo a tenhle tejden asi s váma lidi do Ameriky nepojedu mno awe sna to ani nebude potřeba nwt někdo jak je na tom opička??? pořád zlobí nebo se už sklidnila??? *7* *15* -
-
Re: Re: Já nemám slov !!!
to je skoda *9* ja mam v planu jet za avril v nedely chtela sem uz v sobotu ale to nemam cas *1* a u opicky se asi taky stavim
*1* *1* -
-
Re: Re: Re: Já nemám slov !!!
no já sem slyšela že se opičku po nešem "pohlazení" trošilinku sklidnila, ale i tak ji půjdu rači skontrolovat...budu to mít po cestě jelikož jedu v sobotu za Av na návštěvu...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Já nemám slov !!!
kurva teda..=o) také plány tady,a já nic?..já nepojedu za opičkou,ale za lenochodem,páč toho máme tolik společnýho.. *1* ani si to nedovedete představit!!! *15* Jinak já si tedka s Av telefonovala,a je nasraná,a nechce bejt nikým rušená..=o)..páč ji prej nééni dobře..mno..ne kecám,je ji hrozně *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Já nemám slov !!!
Teda Angeli takej dlouhej rozhovor ju? *15* -
no já myslím že se registrovat nemusíš,už dřív mi to dalo tak 5 bodů..no ale tam nejde jenom o to pozvání lidí,to je mnohem víc ůkolů za který lze dostat body,ale tohle je nejednodušší..=o)
Pak tam třeba vyrábíš takový tapety,a když se dostaneš mezi 10 nejlepších,tak to bude jako hlavní stránka,když na tu stránku někdo vleze,tak to tam pstě ubidí,a za to máš nejvíc bodů a to je 15 bodů...kruci,těch ůkolů je hrozně moc,ale zrovna mi všechny nějak vypadli z hlavy.. *1*
Jdu se tam mrknout,jestli mi přibyli nějaký bodííky.. *14* -
no heleď...jak to je??, To se musí ti lidi registrovat nebo stačí jenom když na tu adresu klikneš??? -
tak sry:D..heled ja je to s tou soutěži o setkani s avril...to stači jen pozvat lidi a nebo se musej i reknout,aby to platilo ty body?:) -
Ale Angeli,ničíš mi plány.. *1* -
no ja sem volal Johnymu a ten mluvil s Lukasem,ten s Petterem,ten s Emou,ta s Susan,ta s Jamesem a ten s avril,že ma dost fofr,ale na fanoušky věrny si čas najde:D...taky bych se mohl podivat na opici..uvidime kam mě t zavede tentokrat:P:D
-
-
-
-
-
-
Hojky
Čauky lidičky moje, tak si představte (mno rači si to ani nepředstavujte *1* *9* ), že sem se v noci dusila a sem nemocná (už zase) normálně jsem v noci nemohla dejchat takže mám do konce tejdna volno *9* *10* a sem doma a příští týden celej páč třída jede na školu v přírodě a já sem zamozřejmě nemocná takže nemůžu a to jako FAKT NASERE (s prominutím) takže se budu nejspíš nudit *9* , je tu někdo? *7* *4* -
-
Re: Hojky
Chudáčku...nechtěla bych...to musí nasrat že onemocníš zrovna před ŠvP.... A jinak sem tady já...snad ti budu stačit...zrovna si upravuju tu fotku...xDD -
-
Re: Re: Hojky
mno já nwm, když ty nejsi moc na ty slohovky, a já zase jo *1* *1* *1* *1*
Jj tk už se těším co tam budeš mít dalších 400 dní bo kolik *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Hojky
tak se přihlaš ty krotitelko jedna *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Hojky
ok du se prihlasit
-
-
Re: Re: Re: Hojky
Chudacku ja te lituju a nezavidim ti. a ja tu sem tez -
-
Re: Re: Re: Re: Hojky
chudáčku *9* to je mi fakt líto
já tu sem taky! *14*
-
-
-
-
-
=) icq =)
Hej lidi napište mi pls znova všichni kromě Eliis=) do vzakzů bo sem (jak chcete) vaše ajsko *14* díky moc -
-
Re: =) icq =)
583951685 -
Re: =) icq =)
401060509
-
-
:mavani:
Už vám začaly prázdniny, nebo budete až do středy ve škole? *4* My jsme dostali vysvědčení už včera. -
-
Re: :mavani:
ja tam budu trcet bouzel az do stredy *9* -
-
Re: Re: :mavani:
Já taky, ale vůůůůůůbec mi to nevadí..., jelikož se už týden neučíme...:D A aspoň si užiju ještě ty svoje lidičky, než se mi rozletí o prazdninách po světě...xD -
-
Re: Re: Re: :mavani:
mě by to právě proto nebavilo být ve škole, protože bysme tam nic nedělali a nudila bych se tam *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :mavani:
No tak to my se tam nenudíme vůbec... máme absolutní volnost takže si můžem dělat co chcem... takže toho využíváme...xD Kdyby sme museli být zavření ve třídách, tak by mě to taky nebavilo, ale takhle..xD
-
-
-
-
-
...
Míšo když jsme u tý ZOO, jaký zvířata tam máš nejradši?? *14* Já asi automaticky zamířím k plazům ... *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Já mám nejradši slony, žirafy a potom lvy. Ty ale tady v hluboký těžko maji. *15* -
-
Re: Re: ...
Noo ... *15* Už tam vidím ty slony a žirafy všude ka se podíváš ... *15*
-
-
-
Je nová kolekce Abbey Dawn
http://www.avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1141&pos=16
tuhle mikinu si v praze koupím... yeah .. zamilowala jsem se do ní *14* -
-
Láska na první pohled, že? *15*
I ta mikina když tě viděla, tak se hned zamilovala. *15* *1* -
-
*15* *15* *15* lol
-
-
Teď udělá všechno co chceš. *1*
-
-
dobře ! *15*
-
-
jj *15*
-
Jak utéct? *15* Vem si na ní hrábě a bojuj *1*
-
to abych jí utekla *1*
-
To jsem psal tý mikině. Mikina tě prožene po dvoře *15*
-
-
-
-
-
-
avrilinka
kdo má prosím foto avril lavigne tak pošlete na e- mail vybiralova8@seznam.cz mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc ccccccccccccccc vás prosím mocccccccccccccccccccccccccccc denča malá avril -
bravo girl
dneska sem si koupila novy bravo girl je tam ´krasej rozvrh s avril *3* -
-
Re: bravo girl
jo ja ho mam taky *4* -
jo ja je mam ho taky *4* -
na kolik bodů vám vyšel ten test? mě ho dávala kámoška a měla sem 8...xD -
-
Re: Re: bravo girl
jaký test....xD? -
-
Re: Re: Re: bravo girl
z druhé strany toho rozvrhu xD
-
-
Re: Re: bravo girl
ja mela taky 8 bodu *1* -
-
Re: Re: Re: bravo girl
já taky 8 *1* a konečně mám rozvrh s Avril xD -
-
Re: Re: Re: Re: bravo girl
jj mě vyšlo 7 bodů
-
-
-
-
-
sdfg
Ahoj!Jak se vám líbí rok 2010?Mě se docela líbí..Až na něco.Škoda,že Avril-Nely odešla..Bude mi chybět,ale určitě si jí přidám..Teda jestli si na to vůbec vzpomenu.A potom bych chtěla pozdravit PusPusPusinku..Ahoj!Já jsem Alena..A jsem tady nejmladší! *1* -
-
Re: sdfg
čauky prcíčku jak já bych chtěla bejt malinká =) je mi 15 a měřím 160 cm děsný =) já sem Míša Hronková *3* *3* *14* *14* si tě du přidat !!!!!! *3* *14* *14* -
-
Re: Re: sdfg
POZOR, POZOR...k oslovování- prcek a mrňousek musíš mít povolení...xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: sdfg
jejdaaaaa... *3* *15* tk jj až se trochu otrkám a dostanu povolenííí tk až ppak ho budu použžívat ano ?! *3* *14* *7* *15* děkuji za upozornění !!! *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: sdfg
Stačí mrňouskovy o to povolení napsat tady...xDD
-
-
-
-
Re: sdfg
jo,to je náš pr prc prcek!! *1* *15* -
-
Re: Re: sdfg
náš mrňousek...xDDD -