-
Ujasnění
Tak píšu sem tohle a už Du nadbro pryč!!! Elis znamená pro mě všechno a vy že jí tu neognorujete jako Sorry ale furt tu píšete kde je Michal nebo se vám stýská po mě ale co Elis a Hanča a jiný ty sou vzduch?? Jako mě už tohle nebaví až se vrátí stará super Káťa a Michal tak dejte vědět protože já se loučím!!! Bez Elis tu prostě bejt nechci nedokážu být a lidmi který Elis ignorují a ona je kvůli nim smutná!! Jak sem řekla Elis je pro měvšechno a já o ní nechci nikdy přijít takže sbohem:-'(( Milovala jsem to tu i vás ale časy se mění a lidi jak se zdá taky :-( -
-
Re: Ujasnění
Prosím? Já asi špatně čtu! Jaká stará super Káťa a Michal? My jsme tu furt, ale zdá se mi, že tobě něco přplo v hlavě! :-/ Jako promin, ale tohle, co tu dneska píšeš se vážně míjí s realitou! a že si stýskáme po tobě ti vadí? Po mě si taky nikdo nesteskl a žila sem! ... A pokud bereš stest, za ignoraci, tak si pleteš pojmy! :-/ .... a projížděla sem si diskusi a na Elis se tu normálně reagovala! Nenašla sem jediný její příspěvek, který by zůstal bez odezvy! Dokonce se s ní Míša rozloučil na dobrou noc, takže! :-/// .... -
-
Re: Re: Ujasnění
Ano Míša a Elis mají pravdu!!Já jsem si to tu četla,ignorovali jste všechny co tu jen napsaly jo a Michale už mně prosímtebe nepomlouvej a ani mně neznáš realně ju tak prosím,nemám ráda když mně někdo pomlouvá a ani mně nezná a ELIS A MÍŠU NECHTE NAPOKOJI!♥♥Jsou to náhodou NEJLEPŠÍ KAMÍ MOJE!♥ -
-
Re: Re: Re: Ujasnění
No prosim, další rypák. *8*
Vy jste učiněná svatá trojice, *4* *4* *4* vy jste nikdy nic neudělali, se nechte prohlásit za svatý. Zase my jsme ti co Vám provádíme to nejhorší. *5*
Ale už mě ty vaše kecy opravdu nebaví *13*
Kajusko ty radši nic neřikej, protože sem nechodíš takže víš kulový. A když už sem něco naškrabeš tak je to mimo mísu. -
-
Re: Re: Re: Re: Ujasnění
Já že naškrábu??Ty hajzl* už mně nese* ju????!!Každý tě musí nenávidět a přestaň nevím kdo tu škrábe jako buzn* že??? *16* A nech nás napokoji a dávej si bacha na hubičku dítě ju??TADY TĚ NIKDO NEMÁ RÁDA JSEM SE PTALA VŠECH A KDYŽ MILUJEŠ AVRIL STEJNAK JÍ NEMÁŠ ANI RÁD TOHLE JE O NI DIZKUSE A HOLKY CHTĚLI ABY SI TU ONI PSAL A TY NEEE NEBUDU TRAPAS COOOOO SI BLBEJ! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ujasnění
Já už na tebe reagovat nebudu, nemá cenu se dohadovat s blbem. Ty hubo sprostá. -
Haha ale já mám víc kamarádů víš ty blbče a ignoruji tě! *15* Se ti musím smát:D -
Kajusko, toho hajzla sis mohla nechat od cesty. *8*
Já že si mám dávat pozor na hubu, a co uděláš? S tim že píšu jako buzna si to taky posrala. Nemyslíš holka, že si nějak moc vyskakuješ. *16* Starej se laskavě o sebe.
A pokud řikáš že ses mých kamarádů ptala, a oni ti říkali že mně nenávidí, tak to chci slyšet od nich! Nemusim sem chodit natož tady něco psát.
Tobě to nevěřím. Vyvoláváš tu akorát konflikty, a zhoršuješ tadytu už tak špatnou situaci.
-
-
-
-
-
-
Dobrou noc
Míšo, já už pofičím, měj se krásně, dobrou noc, ahoj! :-) -
a tyhle
http://www.avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1145&pos=64
--
http://www.avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1145&pos=32
Miluji tu značku ! Si kupuji teď jen od ní ! *14* *14* -
-
Jééé to je krásná fotka... *15*
Až na to, že na tom odkazu žádná neni. *15* -
-
to je divný *7* *15*
-
-
Kde se stala chyba? Že by u mě.
-
-
Né to ne .. zkusím jí dát znovu ..:)
-
-
To radši ne... *15*
-
ááá se zblázním !! *9* *15*
-
No tak te´d tam taky nic neni *15*
-
http://www.avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=random&cat=89&pos=-21709
--
http://www.avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1145&pos=64 -
někdo zase zaplatil aby jsme to nemohli vidět. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
avril
kdo chce fotky z konzertu tak at napise na e-mail Vybiral6@seznam.cz -
Avrilka is best!
Avril is best!Já jí žeru *14* ona je skvělá!!!Já ju miluju nwm co bych si bez ní počala tý jo *1* *1* ¨!!!Prostě avril je best!!! *15* -
-
Re: Avrilka is best!
joooo...♥mi víme....je super..já ji žerůů..ještě bych chtěla něco od Abbey Dawn...a byla bych nejštastnější šlovíšek na světě *15* -
-
Re: Re: Avrilka is best!
opět máš pravdu!!!! *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Avrilka is best!
já?...ooo děkujíí
-
-
-
-
životopis
ahoj lidičky tak už sem to nevydržela a přidala na životopis Avril něco o abbey dawn black star, rozvodu, a new Cd doufám že to tam brzo schválej protože tohleto je docela důležité ukazuje je na avriliny uspěchy i neúspěchy ( hlavně úspěchy i když jí ten rozvod nepřeju tak myslim si že ji najde někoho lepšího a hezčího :D hlavne aby byla šťastná a pohnula s tim CD :D) no každopádně sem nechtěla by to tam chybělo. *3* -
-
Re: životopis
Supér TAK těším Se až Si to přečtUU :-))
-
-
nová photka pro ABBEY DAWN
http://a-lavigne.blog.cz/0912/new-p hoto-for-abbey-dawn
Líbí se mi,má tam hezký brýle a prostě supééér! *14* -
-
Re: nová photka pro ABBEY DAWN
jj sluší ji to:D -
-
Re: Re: nová photka pro ABBEY DAWN
wow...tak to je upe nádhera... *14* -
Re: Re: nová photka pro ABBEY DAWN
SLUŠÍ? *7* JAK PSOVI UŠI. *15* *1* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: nová photka pro ABBEY DAWN
mno to si jí to tedko teda natřel, pokud vim tak psům uši sluší ty chudáčku *1* ....tvoje 16 letá fifinka,the end *5* -
Re: Re: Re: nová photka pro ABBEY DAWN
Krásaa !!! Hele ty Obojetníku , di se vycpat ty tvoje úchylný a naproste dementní názory nikoho nezajímají ! Ale díky že sem chodíš,přidávám Avril na náštěvnosti. *1*
-
-
-
-
bóže, bóže...xD
vy dvě, nechcete si náhodou tak třeba psát ty vaše slohovky třeba do vzkazů??? Jako né že bych to četla, ale strácí se mi mezi tím ostatní infa...xDDD -
-
Re: bóže, bóže...xD
kdyby si to četla a psala s náma tak ti na ty infa dáme prostor *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: bóže, bóže...xD
no sorry ale jako co sme mely delat? a neboj presli sme na icq *15* -
-
Re: Re: Re: bóže, bóže...xD
oh děkuji....díky bohu za ICQ...xDD
-
-
-
-
:o)
Našej maminke Míše sa nepáčí, že si s vámi váš otcko hrá.
Radim maminke ať radšej vymyslí dajaké téma a nehovorí nám do našej diskusie lebo drž sa radšej varešky v kuchni. *1* -
-
Re: :o)
Fajn .... Hrajte si já du ... -
-
Re: Re: :o)
Nechoď preč *13* -
-
Re: Re: Re: :o)
Nebo coo .. no co mi udělaáš??? -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Jenom nechci aby si šla pryč. To je všechno. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Já taky jít pryč nechci ... *9* Ale když já mám dneska blblou náladu a příde mi že Vám tu kazím zábavu ... ale když tak já nebudu otravovat ... dneska je to se mnou prostě na nic ... *9* Omlouvám se ... -
Když máš na to ještě připomínky, když nechci aby si šla pryč. Tak to si už klidně jdi. -
už začal psát i česky! :D -
No néé čeština ... Tday má najednou někdo strach ... Tak promiňte že sem Vám skazila náladu a tu vaší hru teda, ale mám rpostě blblou náladu ... kvůli mě s tím přestávat nemusíte ... Promiň ...
-
-
-
-
-
ooo no octo! tys ji to teraz nandal! :D:D:D .. lebo može pokračovat v príbehu! :D ako už je ďaleko? :D
-
-
:o)
Kačka mám tu tajila svoje datum narození. A teď zatajuje i svoji identitu, je to prostě Kačer Donald. Takže kluk, bylo mi to hned jasný. *15* *15* -
-
hele Méďo Béďo .... nemudruj!! :D:D:D -
-
Re: Re: :o)
Jak si přejete pane Ranger. Ale já sem vám ty piknikový koše neukradl. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Já mám dost ... *1* *1* *1* *1* ZABITÝÝÝ.... *1* *1* *1* *1*
-
-
-