Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ujasnění

Tak píšu sem tohle a už Du nadbro pryč!!! Elis znamená pro mě všechno a vy že jí tu neognorujete jako Sorry ale furt tu píšete kde je Michal nebo se vám stýská po mě ale co Elis a Hanča a jiný ty sou vzduch?? Jako mě už tohle nebaví až se vrátí stará super Káťa a Michal tak dejte vědět protože já se loučím!!! Bez Elis tu prostě bejt nechci nedokážu být a lidmi který Elis ignorují a ona je kvůli nim smutná!! Jak sem řekla Elis je pro měvšechno a já o ní nechci nikdy přijít takže sbohem:-'(( Milovala jsem to tu i vás ale časy se mění a lidi jak se zdá taky :-(
    • vterinka

Re: Ujasnění

Prosím? Já asi špatně čtu! Jaká stará super Káťa a Michal? My jsme tu furt, ale zdá se mi, že tobě něco přplo v hlavě! :-/ Jako promin, ale tohle, co tu dneska píšeš se vážně míjí s realitou! a že si stýskáme po tobě ti vadí? Po mě si taky nikdo nesteskl a žila sem! ... A pokud bereš stest, za ignoraci, tak si pleteš pojmy! :-/ .... a projížděla sem si diskusi a na Elis se tu normálně reagovala! Nenašla sem jediný její příspěvek, který by zůstal bez odezvy! Dokonce se s ní Míša rozloučil na dobrou noc, takže! :-/// ....
      • kajuska4

Re: Re: Ujasnění

Ano Míša a Elis mají pravdu!!Já jsem si to tu četla,ignorovali jste všechny co tu jen napsaly jo a Michale už mně prosímtebe nepomlouvej a ani mně neznáš realně ju tak prosím,nemám ráda když mně někdo pomlouvá a ani mně nezná a ELIS A MÍŠU NECHTE NAPOKOJI!♥♥Jsou to náhodou NEJLEPŠÍ KAMÍ MOJE!♥
        • kvatro

Re: Re: Re: Ujasnění

No prosim, další rypák. *8*
          Vy jste učiněná svatá trojice, *4* *4* *4* vy jste nikdy nic neudělali, se nechte prohlásit za svatý. Zase my jsme ti co Vám provádíme to nejhorší. *5*
          Ale už mě ty vaše kecy opravdu nebaví *13*
          Kajusko ty radši nic neřikej, protože sem nechodíš takže víš kulový. A když už sem něco naškrabeš tak je to mimo mísu.
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ujasnění

Já že naškrábu??Ty hajzl* už mně nese* ju????!!Každý tě musí nenávidět a přestaň nevím kdo tu škrábe jako buzn* že??? *16* A nech nás napokoji a dávej si bacha na hubičku dítě ju??TADY TĚ NIKDO NEMÁ RÁDA JSEM SE PTALA VŠECH A KDYŽ MILUJEŠ AVRIL STEJNAK JÍ NEMÁŠ ANI RÁD TOHLE JE O NI DIZKUSE A HOLKY CHTĚLI ABY SI TU ONI PSAL A TY NEEE NEBUDU TRAPAS COOOOO SI BLBEJ! *13*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Ujasnění

Já už na tebe reagovat nebudu, nemá cenu se dohadovat s blbem. Ty hubo sprostá.
            • kajuska4

Haha ale já mám víc kamarádů víš ty blbče a ignoruji tě! *15* Se ti musím smát:D
            • kvatro

Kajusko, toho hajzla sis mohla nechat od cesty. *8*
              Já že si mám dávat pozor na hubu, a co uděláš? S tim že píšu jako buzna si to taky posrala. Nemyslíš holka, že si nějak moc vyskakuješ. *16* Starej se laskavě o sebe.

A pokud řikáš že ses mých kamarádů ptala, a oni ti říkali že mně nenávidí, tak to chci slyšet od nich! Nemusim sem chodit natož tady něco psát.
              Tobě to nevěřím. Vyvoláváš tu akorát konflikty, a zhoršuješ tadytu už tak špatnou situaci.
  • vterinka

Dobrou noc

Míšo, já už pofičím, měj se krásně, dobrou noc, ahoj! :-)
  • kajuska4
    a tyhle
    http://www.avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1145&pos=64
    --
    http://www.avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1145&pos=32
    Miluji tu značku ! Si kupuji teď jen od ní ! *14* *14*
    • kvatro
      Jééé to je krásná fotka... *15*
      Až na to, že na tom odkazu žádná neni. *15*
      • kajuska4
        to je divný *7* *15*
        • kvatro
          Kde se stala chyba? Že by u mě.
          • kajuska4
            Né to ne .. zkusím jí dát znovu ..:)
            • kvatro
              To radši ne... *15*
            • kajuska4
              ááá se zblázním !! *9* *15*
            • kvatro
              No tak te´d tam taky nic neni *15*
            • kajuska4
              http://www.avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=random&cat=89&pos=-21709
              --
              http://www.avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1145&pos=64
            • kvatro
              někdo zase zaplatil aby jsme to nemohli vidět. *15* *15*
  • avril

kdo chce fotky z konzertu tak at napise na e-mail Vybiral6@seznam.cz
  • elis..

Avrilka is best!

Avril is best!Já jí žeru *14* ona je skvělá!!!Já ju miluju nwm co bych si bez ní počala tý jo *1* *1* ¨!!!Prostě avril je best!!! *15*
    • jana291995

Re: Avrilka is best!

joooo...♥mi víme....je super..já ji žerůů..ještě bych chtěla něco od Abbey Dawn...a byla bych nejštastnější šlovíšek na světě *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Avrilka is best!

opět máš pravdu!!!! *1* *14*
        • jana291995

Re: Re: Re: Avrilka is best!

já?...ooo děkujíí
  • andrea3518

životopis

ahoj lidičky tak už sem to nevydržela a přidala na životopis Avril něco o abbey dawn black star, rozvodu, a new Cd doufám že to tam brzo schválej protože tohleto je docela důležité ukazuje je na avriliny uspěchy i neúspěchy ( hlavně úspěchy i když jí ten rozvod nepřeju tak myslim si že ji najde někoho lepšího a hezčího :D hlavne aby byla šťastná a pohnula s tim CD :D) no každopádně sem nechtěla by to tam chybělo. *3*
    • cara

Re: životopis

Supér TAK těším Se až Si to přečtUU :-))
  • jana291995

nová photka pro ABBEY DAWN

http://a-lavigne.blog.cz/0912/new-p hoto-for-abbey-dawn

Líbí se mi,má tam hezký brýle a prostě supééér! *14*
    • angel15

Re: nová photka pro ABBEY DAWN

jj sluší ji to:D
      • sharpay1995

Re: Re: nová photka pro ABBEY DAWN

wow...tak to je upe nádhera... *14*
      • britney-selena

Re: Re: nová photka pro ABBEY DAWN

SLUŠÍ? *7* JAK PSOVI UŠI. *15* *1* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • fifinka7

Re: Re: Re: nová photka pro ABBEY DAWN

mno to si jí to tedko teda natřel, pokud vim tak psům uši sluší ty chudáčku *1* ....tvoje 16 letá fifinka,the end *5*
        • avril-nely

Re: Re: Re: nová photka pro ABBEY DAWN

Krásaa !!! Hele ty Obojetníku , di se vycpat ty tvoje úchylný a naproste dementní názory nikoho nezajímají ! Ale díky že sem chodíš,přidávám Avril na náštěvnosti. *1*
  • sharpay1995

bóže, bóže...xD

vy dvě, nechcete si náhodou tak třeba psát ty vaše slohovky třeba do vzkazů??? Jako né že bych to četla, ale strácí se mi mezi tím ostatní infa...xDDD
    • puspuspusinka

Re: bóže, bóže...xD

kdyby si to četla a psala s náma tak ti na ty infa dáme prostor *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: bóže, bóže...xD

no sorry ale jako co sme mely delat? a neboj presli sme na icq *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: bóže, bóže...xD

oh děkuji....díky bohu za ICQ...xDD
  • kvatro

:o)

Našej maminke Míše sa nepáčí, že si s vámi váš otcko hrá.
    Radim maminke ať radšej vymyslí dajaké téma a nehovorí nám do našej diskusie lebo drž sa radšej varešky v kuchni. *1*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Fajn .... Hrajte si já du ...
      • kvatro

Re: Re: :o)

Nechoď preč *13*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Nebo coo .. no co mi udělaáš???
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Jenom nechci aby si šla pryč. To je všechno.
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Já taky jít pryč nechci ... *9* Ale když já mám dneska blblou náladu a příde mi že Vám tu kazím zábavu ... ale když tak já nebudu otravovat ... dneska je to se mnou prostě na nic ... *9* Omlouvám se ...
            • kvatro

Když máš na to ještě připomínky, když nechci aby si šla pryč. Tak to si už klidně jdi.
            • vterinka

už začal psát i česky! :D
            • puspuspusinka

No néé čeština ... Tday má najednou někdo strach ... Tak promiňte že sem Vám skazila náladu a tu vaší hru teda, ale mám rpostě blblou náladu ... kvůli mě s tím přestávat nemusíte ... Promiň ...
    • vterinka

ooo no octo! tys ji to teraz nandal! :D:D:D .. lebo može pokračovat v príbehu! :D ako už je ďaleko? :D
  • kvatro

:o)

Kačka mám tu tajila svoje datum narození. A teď zatajuje i svoji identitu, je to prostě Kačer Donald. Takže kluk, bylo mi to hned jasný. *15* *15*
    • vterinka

hele Méďo Béďo .... nemudruj!! :D:D:D
      • kvatro

Re: Re: :o)

Jak si přejete pane Ranger. Ale já sem vám ty piknikový koše neukradl. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Já mám dost ... *1* *1* *1* *1* ZABITÝÝÝ.... *1* *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Takže úchyl ... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit