Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevite nekdo jak se jmenuje ten kluk z videoklipu.. : Avril Lavigne - Girlfriend...
    • thenilly96
      Bryan McMullin *3*
      • kajuska4
        *14*
    • kvatro
      Jmenuje se Šimák, a bydlí kousek od Mikulova. *15* *15*
      • kajuska4
        Omg ! *15* *15* *15* hele .. furt mě jako :D
        • kvatro
          Auu... Nebij mě za to *15* Ty no.. *1* Musel jsem vybrat někoho, jako oběť mých příspěvků. *15* A taky jsi jedna z těch, co trochu chápou, co tu píšu.
          • kajuska4
            jo však v pohodě *15* jen když jsem to viděla,tak říkám: cooo a začala jsem se smát *15*
            • kajuska4
              no přesně ták *15* *15*
            • kvatro
              OK *3*
              Taková blbost, že se jmenuje po tobě může napadnout jenom mě. *15* Anebo že by se opravdu tak jmenoval? A byl to tvůj bratr? *15* Přiznej to.. *1*
  • Je nej

avril je ta nej zpěvačka na světě. *15*
  • Avril je těhotná

Hey lidičky!!!!Avrilka je fakt těhotná!!!!vyděla jsem fotky a četla jsem si že si koupila několik oblečků,dudlík a plínky!!!ach jo!!!!přeju jí to,ale zklamalo mě to že asi zruší tady ten koncert v Praze na který sem se úplně nejvíc těšila!!! *9*
    • Re: Avril je těhotná

nezruší koncert !!!v nejhoršim ho přeloží ale nezruší

but v pohoi neni těhotná..prý to kupovala pro kámoše.. *4*
      • Re: Re: Avril je těhotná

*7* fááákt????snad teda není,ale na www.avril-l.org a včude na seznamu když zadáš avril - těhotná,tak je toho tam hodně!!!!nevím,nevím....ale snad není...moooc se těším na její koncík!!!!!!!úpa nejvíc,bude to nej den na světě!!! *1* *15*
        • Re: Re: Re: Avril je těhotná

ale myslím že není,viděla jsem autobuse na koncert Avril....takže asi bude koncík!!! *15*

a kde sto cetla *9*
  • kladik

AVRIl v Česku

CHtěli byste aby měla koncert opět v česku??
    • sharpay1995

Re: AVRIl v Česku

Kdi tady z nás by nechtěl, že???? Óóó prosím ať přijede!!!
    • jana291995

Re: AVRIl v Česku

jo..já chci a moc...ještě jsi ji neviděla live...PROČ SE PTÁŠ?TY TO MŮŽEŠ ZAŘÍDIT?...pls...at přijede.. *9*
  • jana291995

Juhuu!

No,včera mě chytl takovej rapl ty jo.Já si pořád říkala "Tak Janči,bude z tebe kadeřnice,a budeš tak skvělá,že budeš česat avril,miley,mitchela,zaca,vanessu ježišimarjá"..já sem byla upe vedle,my hrabalo!!!dočista načisto!! *15* *1*
    • puspuspusinka

Re: Juhuu!

Jůůů Jani vidíš co tu vzniklo z toho tvýho hrabání? *15* *15* *15* Přešlo to až na Piráty z Karibiku bože No Coment *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: Juhuu!

souhlas bez jonnyho by to stalo za hovno a je skoda ze tam nebude orlando a keira
    • puspuspusinka

Ježišky *15* jupííí nejsem sama mě poslední dobou ták hrabe *15* *15* *15* !!! Hele komu by se z vás líbílo dvojice
      Avril and Orlando Bloom když sou tedka sousedi mohlo by i něco vzniknout když si ták rozumí *4* a ta jeho holka je pěkně vychrtlá hnuska teda me se fakt nelíbí awe on je hezkej *4* *14* *15*

Tak co mě docela i jj awe umíte si představit Av jako Elizabeth Swan *15* ? já ne!!! neříkám že tam bude hrát nebude jen se tak ptám? *15*
      Prej tam bude možná tedka jako Elizabeth Vanessa Hudgens mluvilo se o tom *4* a díváte se vůbec na Piráti z Karibiku sou fakt luxusní *4* !!!
      • fifinka7

já nechápu co s tim pořád všicí maj....Vanessa tam NEBUDE!!!.....mluví se o tom, že by tam měl hrát Zac Efron....četla jsem to v Cinemě (což myslim, že je celkej důvěryhodnej zdroj) a pak taky myslim v Popkornu nebo v Bravu, newim tedka přesně a údajně by tam měl hrát bráchu Jacka.....mno a taky se koukněte dyžtak na tu ftipnou diskuzi na pirátech z karibiku 4 tady na osobnostech, se pobavíte jak se tam hádaj jestli tam Zac bude, nebo ne, ale opakuju Vanessa tam nebude....a estli jo tak asi ... newim ale něco si udělám *1*....(udelám si kij a zabiju režiséra *1* )
        • angel15

Re: Re: Re: Juhuu!

no heledte jedno je jasny bude tam hrát Johnny Depp a to je hlavni:D se nezačalo ještě ani točit,takže všechno muže bejt upně jinak:) a ta jeho holka Orlanda je modelka,takže se nedivte,že je vychrtla:D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Juhuu!

Tjn awe ona je až moc taková krůta prostě *15* !!!
            Jó Zac? to by mi to zkazilo to bych rači Nessynku *15* *15* *15* !!!
            Awe podle mě je blbost cpát tam někoho jako sou Zac A Nessy pre by to úplně zakzilo prijoritu toho filmu !!! *15* chápete jak to myslím? *7* *15*
            JJ máš pravdu Kubo = Johnny Depp je z nich BEST A NEMŮŽU S TĚCH JEHO POHYBŮ JE TAM ZKRÁTKA ÚŽASNEJ A BEZ NĚHO BY TO STÁLO ZA PRT KDYŽ ODEŠLI oRLANDO I kEIRA TAK TO EŠTĚ VYDEJCHÁM AWE JOHNNYHO NIKDY !!! TEN JE PROSTĚ SUPÉÉÉÉR !!! *15* *15* *15* *15* *15*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Juhuu!

jj no je to mrtě dobrej herec:)..a prej dostane za ten film 51 melounu:D..ach jo asi začnu taky hrat ve filmech:D
            • puspuspusinka

vono se to k němu Fakt dost hodííí *15* *15* *15* mě se téda takle líbí *15* *15*
            • fifinka7

tjn Johny je squjelej v každý roli :D....to je pravej Pan herec :D...ale jak dycky hraje ty šílence :D *1*
      • xkostex

*1* jo to by bylo dobry avril a orlando *1*
      • puspuspusinka

ježiš marjá co to tu melu? sorry sem byla asi zase mimo? jak jako Av a Elizabeth ty woe = No Coment nwt někdo jak sem na to přišla *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Jáááááj.....xDDDDD
  • jana291995

hihi

Hejky..tedka sjem narazila na písničku TEMPLE OF LIVE..předtím jsem ji vůbec nikdy neslyšela..ae dcl se mi líbí..ae normálně to je country styl..a 100% to zpívá AVRILKA!!Najděte si ji na youtube!!
    • acdz24

Re: hihi

To taky neznám. A znáte od Avril Two rivers ? To je taky country. *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: hihi

jo znám ta je moc hezoučká *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: hihi

pekna pisnicka *14* a two rivers znam ale moc se mi nelibi
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: hihi

Tééééda,...Elis,...mno počkej si budeš muset Avrilku zase uprosit,...aby ti něco zazpívala na dobrou noc !!! *1* *13*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: hihi

tak sorry ale ja country nemusim a neboj zavolam ji a omluvim se *15*
    • puspuspusinka

jejeéj promiň opravdu to zpívá Av a je fakt hezká *14*
    • puspuspusinka

ae tuhle písničku má přece Taylor Swift ne? *7* ta má country a Avrilce má dcl podobný hlas, i když Avrilka ho má 100x hezoučský !!! *14*
  • puspuspusinka

=(

Lidi ... copak to musíte chcípnout všichni ... vždyť odešla jenom jedna drzá Kačka ... *15*
    • kvatro

Re: =(

Jedna drzá Kačka, jedna drzá Hanka a jedna debilně drzá Elis.
      Kačka je asi velitel smečky drzých, takže Elis a Hanka jí asi choděj za prdelí. *15*
      • sharpay1995

Re: Re: =(

Ale já jsem stále zde... jen jsem te´d trošku nevnímala, jelikož byly na FB konečně přidáne naše včerejší medailové fotky, tak sem se na ně musela podívat..! :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: =(

Jenom nekecej se nechceš přiznat ... *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: =(

Já..? já nikdy nekecám..:D
  • puspuspusinka

Haničkooo xD

Hanýsku ... pamatuješ si ještě jak sme byly obě dvě nemocný a tys mi hledala videa abych ti tu neumřela nudou??? No a já se teďka děsně nudím, nechceš mi zase najít nějaká videa... já jich neviděla hafo já sem takovej ten člověk, kterej toho neviděl ty určitě něco vyštracháš ... *15* *15* *15* Prosím prosím prosím ... *15* *15* *15*
  • kvatro

:o)

Dneska odpoledne jsem vymyslel svoji vlstní písničku. Je to úplná konkurence Avril *15* Neměl sem to ale kde zapisovat, tak to snad dám dohromady i teď. *3*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Bože ... *14* Tak to mi jí napíšeš že? *14*
      • vterinka

Re: Re: :o)

jůů tak to už se těším! :-)
      • kvatro

Re: Re: :o)

No samozřejmě *3* Že jí sem dám.
        Ale je to anglicky, tekže tam budou možná chyby, ale to neřešim protže sem sám se sebou spokojenej. *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

*15* Tak to už se těším ... *14* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Ale určitě nevíš o čem to je.
  • puspuspusinka

Ahoj :((

Čau :):(
    • kvatro

Re: Ahoj :((

Ahoj Míšo, jsem byl na Facebooku, po dlouhý době. Jak já to tam ale nemám rád :o) Ještě mě tam chytla Kačka. :D
      • vterinka

Re: Re: Ahoj :((

Jako, ještě si stěžuj!! :D No to se mi snad zdá!! :D
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahoj :((

Ha ha. Ba ne, já jsem rád že si tam se mnou občas píšeš, ale nemám to tam prostě rád. Jsem apřísáhnej antifacebukář. :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit