-
Avril v nemocnici
Včera byla zachycena Avril Lavigne v nemocnici Ronalda Reagana v Los Angeles. Zpěvačka šla pro informace o zdraví svého partnera Brodyho. Avril údajně brečela, komentoval nejistý zdroj.
No tak kdo ví... co zase Brodymu je.., ale teda kdo ví, jestli je to vůbec pravda..:D :D *1* *1* -
-
Re: Avril v nemocnici
Brody za zošmikol a zrútil sa po schodoch, po schodoch, čo som to za blba... Takmer si zprelámal chrbáť.
Lebo ho pohryzal Avrilin škrečok. Who Knows? *1* -
-
Re: Re: Avril v nemocnici
vtipný ako zvyčajne *15* *15* *15* -
Re: Re: Avril v nemocnici
*1* *1* *1*
-
-
Re: Avril v nemocnici
hmm.. zajímavé *1*
-
-
:o)
Věčnej odpůrce Facebooku, tedy já. Si ho jde založit. *15* *15* -
-
Re: :o)
Ano... na tuhle chvíly jsem tak dlouho čekala..!!!! :D -
-
Re: Re: :o)
Asi sem vlezla na blbou diskuzi cože deš??? Jako fakt??? Počkat asi sem trochu mimo du si přečíst další 4 stránky dozadu *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
no jdi, jdi...:D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Hotovo, už sem zase v obraze ... *15* Hančo proč chceš tolik abych šla pryč ... že ty něco na tatínka kuješ a proto s ním chceš bejt o samotě ... *15* *15* *15* Stačí říct ... *15* *15* A já ti s radostí odpovím máš smůlu ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Ale, Hanka jenom dělá chytrou, ohání se taky s cizýma slovama. *15* *15* -
konspi cože??? co to je za slovo porboha *15* -
Ale... zase ty tvoje konspiračná teorie..:D
-
-
-
-
-
-
:(
Míšo, tobě dneska opravdu s prominutím hráblo. Tohle co si tu zase vymyslela vůbec neodpovídá skutečnosti, tak to nikdy nebylo. *13*
Nepíše se tu jenom o mně že se vám po mně stýská. Mnohokrát jsme tu probírali kde je Hanka a Elis. Proč sem nechodí. Též neni pravda že tu Elis někdo ignoroval nebo že si tu s ní nikdo nepsal. Stará super Káťa a Michal, co to jako je? My dva jsme pořád stejní, nikdo se nezměnil. *13* -
-
Re: :(
No asi tak! :-((( ..... Vidím, že ta diskuse, kterou jsem tu dnes rozjela byla chybným krokem. :-/ .... Míšo ml. teda fakt mě mrzí ty tvé dnešní názory. :-( ... Doufám, že to byl chvilkový zkrat! :-/ .... Spíše chceme starou Míšu! :-(
-
-
Hallo Kitty je blbá píseň, to není hudba -_________________-
-
-
Nezbývá mi nic než souhlasit. Má o hodně lepší a tohle se pro mě nedá poslouchat.
-
Mně se třeba líbí;)
Souhlasím, že tam nepředvedla nějak úctyhodnej výkon, ale ta písnička je super:) -
přesně!!
-
-
jeste neco ..
ted sem koukala na net a takovi keci jako ze je avril tehotna tam jsou uz nekdy v roce 2006 a tam pisou jak se ji zakulacuje brisko xD pak je tady z ledna 2008 dalsi drb ze je avril tehotna a pak jeste z dubna 2008 to uz by byla 3nasobna matka xD ja nevim ale myslim si ze neni tehotna xD -
asi budete ŘVÁT!
No asi budete rozčílení,ale já už ten blog založila..je na adrese best-tem-avril.blog.cz,nastavila jsem tam desing,a udělám rubriky..pak už to přenechám vám ju?..NEZLOBÍTE SE? -
-
Re: asi budete ŘVÁT!
mno mi ne ! *4*
ale znám někoho komu to bude wadit a hódně! *16* *7* -
-
Re: Re: asi budete ŘVÁT!
tak ,Tak...my se nezlobíme ba naopak je super že už je založený ale komu by to mohlo vatit..to víme asi všichni, žhe... -
-
Re: Re: Re: asi budete ŘVÁT!
rači už to tu nebudem rozmazáwat at se vzteká jak chce blog už je a doufám že tím i konec HÁDKY !!! *3* *13* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: asi budete ŘVÁT!
Taky doufám...
-
-
-
Re: Re: asi budete ŘVÁT!
to je supéér *3* *3*
-
-
-
DOBROU NOC !!! :(
Tak manžílko a vy ostatní (duši) co tu jste s námi a Avrilko a Ewánku ... musím vám zdělit příšernou informaci ... musím spát ... lucifer burácí a žene mě do postele ... má zase luciferskou náladu ... takže papa ... manžílko, duši a Avrilko a Ewánku ... *9* *14* *1* -
-
Re: DOBROU NOC !!! :(
Vídíš to jak sme tu sami dvě, tak mě z toho pak už hrabe a povídám si i s duchama ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: DOBROU NOC !!! :(
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee proc rikam lucifer je to hrozny!!!!!!!!!!!! ty si proste andel! no koukam ale bud klidna me hrabe celej tejden!:D takze dobrou noc MT! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: DOBROU NOC !!! :(
Ááááááách můj bože ... *1* Tak už to pochop nwm jak jinak ti to vysvětlit ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: DOBROU NOC !!! :(
*15* *15* *15* *15* boze a co my musis vysvetlit? co sem zas nepobrala? vzdit vis ze sem nechapava
-
-
-
-
-
Ahojky
ahojky plsky lidi nevíte kdy bude mít avrilka koncert u nás v Čechách?? -
-
Re: Ahojky
Jo tak to fakt newim ... *9*
Ale doufám že u nás udělá Koncert až jí vyjde to new CD,... tak by měla mít TURNÉ po celém světě tak doufam že zamíří i k nám do Prahy ... moooc bych chtěla jít ... *14* *4* *14*
-
-
:)
A kdyby náhodou z toho vyrostla i Kačka, tak z ní bude česká Godzilla. *15* -
-
Re: :)
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :)
Budou muset povolat národní gardu, kvůli ní.
Bude skákat panáka po České republice. Kam šlápne tam deset let nic neporoste. *15* -
-
Re: Re: Re: :)
Když na mně Kačka šlápne tak budu vypadat jako papír od sekaný. *15* Strašlivý osud. -
-
Re: Re: Re: Re: :)
nemáš ze mě dělat godzilu, dobře ti tak :P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
no to nevím *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
To si snad nezasloužím? *15* Snad bude mít Godzilla slitování. *1*
-
-
-
Re: Re: Re: :)
bacha abych nešlápla na tebe a nebyl by z tebe průsvitný papír! *15*
-
-
-
-
cena GL
teda, co to má znamenat new CD jen za ani ne 250? no tak to je nějaký moc levný ne?....Av je přece celosvětově známá a velmi oblíbená a absolutně nechápu, že nové CD např. Gwen Stefani je za 470 a Av jen za tak málo :/ *9* *5* -
-
Re: cena GL
Chtěl bych mít svoje starosti. *15* *15*
Neřikej že ti to vadí, že je to levnější. Avril je to totiž taky jedno, za kolik se to prodává. Protože má nakapsováno takový hafo peněz že už to neřeší. *1* -
-
Re: Re: cena GL
Hej přesně! :D:D:D .. Jako já počítala, že to bude stát 250. :D A navíc je to možná i taktika. Které cd nebo jakýkoliv jiný výrobek si koupíš? Ten co tě stojí 250 nebo ten co tě stojí 450??? .. Já osobně jsem pro 250 .... a tak je to ve všem. Věci, které jsou levnější se prodávají mnohem víc než ty, co jsou drahší! ;-)
-
-