-
...
Klid ... s Jíťou je to v pohodě ... je jim jasný že to bude do večera a že nebudeme zavřený doma a dyžtak mám u sebe mobil ne ... nemůžu jim říct ani poloviční pravdu i kdybych chtěla jet jenom s Jíťou tak mam smůlu ... to rpostě nejde... ale když jim řeknu že budu s kámošema ve městě tak je to v pohodě ... mě se taky nelíbí lhaní ... ale když já s tebou chci být a chci se stebou pořádně poznat *14* *14* ... -
-
Re: ...
Nepřídou na to Kačko ... já sem sice malinká ale šikovná ... *15* Já už to zmáknu s nima. .. přece se nepřipravím o krásný výlet ... *14* *14* -
-
Re: Re: ...
Jooo výlet je to krásný! :-)))) .. tak ti budu držet pěsti! a domluv se i s Jítou kdbyy něco! tak at o tom taky ví ;-) přeju vám hodně štěstí! :-) -
-
Re: Re: Re: ...
No to by mě asi nenapadlo ... nejsem blbá ... *15* *15* *15* To je jasný že jí všechno řeknu ... i když jediný co já bude zajímat bude Michal ... to bude a uvidím ho a uvidím hoo ... *15* *15* *15* *15* jak slepice ... *15* ale jinak je super *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
To slepice, platilo na koho?! *5* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Až ted sem na to přišel. *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
tak to jo ... no u mě by to bylo to samé, kdyby to řekla kámošce!:D dyt já měla blbé rande a ona mi do toho hodí sms "tak co?? jaké to je? jste spolu??" :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Jo asi tak ... *15* *15* Přijedu a ona bude celá napjatá čekat na nádraží a vůbec bych se nedivila kdyby čekala na čičenickém jenom aby všechno věděla... *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: ...
No jak myslíš. *3*
Zeptají se Jíti jak jste se spolu měli a seš nahraná. *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Tohle by mi Jíťa nikdy neudělala ... *13* *14* Ona je moje terapejitka ... musí dbát na moje duševní zdraví .. *15*
-
-
-
-
Míšoo ...
Míšo, promiň, my tu vzpomínáme a mě nedošlo, že tys tu s námi ještě nebyl a nemáš k tomu co říct ... *9* Už nebudeme vzpomínat jenom nechoď pryč a poď si s námi povídat ... *14* *3* -
-
Re: Míšoo ...
No, už sem to tu chtěl zabalit. *15* -
-
Re: Re: Míšoo ...
A já jen dodávám smajla. *15* -
Nee... prosém nezdrhe mi ... prosíím ... *14* -
-
Re: Re: Re: Míšoo ...
Já teď pryč nejdu, to až tak za půl hodiny. -
-
Re: Re: Re: Re: Míšoo ...
Dobře ... *14*
-
-
-
-
Re: Míšoo ...
no já už se tu taky ztratila! :D a nemám co říct :D -
-
No vidíš tys tu taky vlastně nechodila ... -
-
Re: Re: Re: Míšoo ...
no, nechodila .... já tu začla chodit na podzim nebo na začátku zimy, nevím .... -
-
Já sem se taky přidal někdy nedávno, myslim že na konci listopadu. *15*
Takže jsme tu s Kačkou trochu "nováčci" *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Míšoo ...
tak to bylo krásné! :-**** *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Míšoo ...
No a nikdo lepší nás nemohl ani potkat ... *14* *14* *14*
-
-
jj ... *14* *3*
-
-
-
-
-
:o)
Jak se máš Míšo? -
-
Re: :o)
Blbě :(( -
-
Re: Re: :o)
To je mi líto, co zas? :o) To se spraví...
-
-
-
What The Hell – část pátá – I’m just a dreamer
Za chvilu klepe kdosi na dveře. „Cojéééééééééééé?“ Zařve Lucifer. Byl to Míša st., „Tak už jí máte hotovou?“ Povídá. „Jo, už si ju zober.“
„Ty si tu nová?“ ptá se Kačky trol Míša st. „Jo“ Povídá Kačka sklesle. Zrovna když jdou po chodbě procházejí kolem jednoho monstra. Tim monstrem je Lady Gaga, která tu zrovna drhne podlahu rejžákem. „Tempo, drhneme, drhneme, neflákat se nebo to vytřu s tebou.“ Komanduje Míša st. Lochnesku.
„Tohle co ti teď povim, je jen mezi námi, pokud se chceš odsud dostat, počkej přesně o půlnoci před prádelnou, přiváží tam ve vozíku posraný pleny čertovských batolat, který vozí potom na povrch. Budeš se tam muset schovat, to je jediná možnost jak odsud zmizet.“ „Díky moc za pomoc.“ Povídá Kačka Míšovi st. „Rádo se stalo.“ Přesně o půlnoci vyčkává Kačka příjezdu té smradlavé káry. Už je tady. „Kurwa to je tak nehoráznej puch, ti čerti snad žerou hadry na podlahu.“ „No co naplat, Brodyho trenky jsem taky přežila, a nic už horšího být nemůže.“
V tom okamžiku se Kačka probudí zpátky ve vlaku domů, veze dárky pro rodinu a kamarády. Všechno to byl jenom sen. Nebo snad ne……?
THE END -
zpívá dobře ,ale jinak je hnusná a blbá a jak si oholila tu hlavu je to prostě trapka.
-
-
To mluvíš o sobě? *15*
-
-
Michale: taky si to myslím :D
-
-
Kájuš. No jasný psala to o sobě, o Avril to určitě nebylo. *15* A taky platí. Kdo to říká, ten to je. *1*
Kritizovat umí každý (i já :D), ale někkoho pochválit, to už je těžší. *3* Přitom každá i sebemenší pochvala potěší. *3* -
-
přesně *4* *14*
-
-
-
-
-
AVRIL je :-)
Avril má super,mega písničky... Lidičky máte někdo nové album?????UNDER MI SKIN???jestli jo tak se ozvěte na e-mail,nebo na moje ICQ:255-553-657..DÍK -
hey
Avril is best...4ever *3* Avril has splendid songs .... and texts be truly a good *4* *4* sings already since 2002 and always is at the top glory ... mistakenly, that the it speak for everything... so fact misunderstand how about her is able to somebody talk bad things! *13* *13* -
čauky!
Bambusanko pod na vzkazy !!! *4* *14* *3* -
-
Re: čauky!
ahojKý..už jsem tam byla :)) -
-
Re: Re: čauky!
ale pod tam kecat !!! Barunko *15* -
Re: Re: čauky!
jo jinak říkejte mi Barča *1*
-
-
-
a taky se budu muset podívat do krámečku, až bude otevřený. *3* *3* *15*
-
-
Krámeček je otevřený, jen tam toho zatim moc nemaj. Ale už si tam něco vybrat můžeš *3* Jenom ne kasu....:D
-
-
že prý kasu *1* *1* *1*
-
-
Nebo šrajtofli ochrance u východu. *15*
-
-
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Sem tůůů
Míšo, sem tady...xDDDD -
-
Re: Sem tůůů
Míšo, jako kde si???? Já sem ve škole a sem tu a ty...no nic rači...xDDD -
-
Re: Re: Sem tůůů
Jako jinak ti mozek slouží? *7*
Jak sem asi mohla na kompy při němčině... ten blbeček by tam s náma nikdy nešel a pak dvouhodinovka obv tak to sem si myslela že budu spát !!! A to mám dneska eště kytaru !!! Asi sebou šlehnu takže sorry holky teda pardon sorry Elis a zlobivá holčičko !!! *1* *1* *1* *1*
Dneska tu možno večer budu ale nwm nwm ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Sem tůůů
A co si jako myslíš...když sem to psala tak sem taky měla dvouhodinovku něminy zrovna...díky bohu že máme 4 učebny informatiky a sme na počítačích skoro furt....xDDDDD Zlobivý CHLAPEČKU!!!!xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Sem tůůů
twl vy ste svine me mame 1 a jeste k tomu v rozkladu *9* a zlobiva holcicko nech mi moji misu na pokoju! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sem tůůů
*15* *15* twl ja stihla propsat 4kila s kamoskoz za 6 hodin *15* a sem dneska behala za kazdym jestli nema kredit a nakonec mi dovolila kolarova abych si od ni napsala sms a tys neodepsala *9* jo a nechces mi nabit? -
Mno já mám sice už jenom stovku ale stačí na měsíc ne? *1* Sem se dneska děsně nudila mno, a potřebovala sem vydržet na živu a tak sem psala až sem stovku vypsala !!! *1* *1* *1* -
me taky psala vo cestine se divim ze ma jeste kredit *15* -
Já ji mám nechat na pokoji...to ona mi psala esemesku v hodině!!! Ještě v chemii...díky bohu že si dávám tichý režim...xDDD
-
-
-
-
-