Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty Krásooo

Lidi tak kdo tohle newí tak koukejte číst, sem našla a pracně si přeložila a musim vám říct to je ale něco ... *14*
    Koukla sem se na stránku kde je něco o Napanee, rodném městě Avrilky a mam to všecko i s fotkama kde Avrilka vyrůstala na svým blogu tak se tam jukněte, je to fakt bomba ... www.avrilka-the-best-star.blog.cz *14* *14*
    • Re: Ty Krásooo

dala sem tam jenom tohle protože mě týží čas ale jestly chcete něco víc tak tady sem to našla http://www.niemegker.de/napanee.htm *14*
  • rozhovor

Rozhovor pro Maxim....nejvíc potěšující je že CD se už blíží!!!!!!!!Mohlo by to být nadějné...

http://avril-lavign e-daysy.blog.cz/1010/maxim-magazine -november-2010-interwiev
    • sharpay1995

Re: rozhovor

Skvělýýýýýýýýýýýý článek...:)
      • vterinka

Re: Re: rozhovor

Perfektní článek! *3*
  • puspuspusinka

...

No hele mě tu nebaví na tebe čekat tak já letím svýmtryskáčem od Obamy, tak čááo ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

WOW

Káťo, to je jako úžasný song, ale souglasím s Míšou, ta první byla hezčí ... *3* *1*
    • kvatro

Re: WOW

Ta první byla lepší protoože mám radši písničky s inteligentním textem. *15*
      • vterinka

Re: Re: WOW

Co ti na tomhle textu přijde neinteligentního?! :D
        • kvatro

Re: Re: Re: WOW

Já nepsal že je to neinteligentní, ale když si to myslíš.
          Já nevim prostě, prostě je to jiný. Takový typicky tvoje. *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: WOW

Tak tys totiž napsal, že ta první byla lepší, prootže máš rád písně s inteligentním textem, tak to tak vyznělo ... Jak typicky moje? :D Já tu nikdy nic nepsala! Ani příběh ani nic! :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: WOW

Cože?? :D Ty si ze mě děláš prdel ne?! :D:D:D ... fuha :D a mám tam 3! :P :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: WOW

Já sem ty tvoje dva příběhy skoro romány na Šmajdovi četl, takže vim o čem mluvim. *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: WOW

Jn, a pokud jde o rap, tak ten taky nemusím, pokud nejde o Eminema, ten má písničky ze života ...
        Ale tahle písnička Nemůžeš se mnou je prostě úžasná ... *14* *4*
        • kvatro

Re: Re: Re: WOW

Tu písničku sem slyšel vůbec poprvý. Ale je úžasná. *3*
          A Eminem je právě asi jedinej rapper kterej mi nevadí. *1*
  • vterinka

Dobrou noc

Lidičky už musím, mějte se krásně, doboru noc! :-***
    • kvatro

Re: Dobrou noc

Ahoj Kačko, měj se hezky a dobrou noc.
  • vterinka

Zdravíčko

Zdravíčko ve spolek, nevím jak často tu budu, viz Míša st., ale budu se snažit :-*
    • kvatro

Re: Zdravíčko

Oukej, snaha se cení. :D
      • vterinka

Re: Re: Zdravíčko

děkuji! :D
  • kvatro

What The Hell – část třetí – Highway To Hell

Odříkávání modliteb nějak nepomáhá. Vyzkoušela už Ježíše Krista, Buddhu, Alláha i Mira Šmajdu. Všichni čtyři se na ní s pomocí vykašlali, slušně řečeno.
    Skála před vlakem se otevírá jako použitím potterovské hůlky, vlak zajíždí do útrob té pekelné hory. Sjíždí z prudkého kopce, trvá to celou věčnost, až se nakonec zastaví. Na Kačku už tady v pekle čeká horda rohatejch. „Tak už nám přivezli dalšího hříšníka“, povídají si mezi sebou. Dva čerti nastoupili za Kačkou do vagónu. Rohatí na Kačku: „Ta likvidace tý starý škatule, pardon naší Věštkyně. To byl tvůj poslední hřích. Všechny svoje prohřešky si tady budeš muset opracovat!“
    „Tak jdeme holoubku!“Povídají rohatí strážníci Kačce. „Proč? Já jsem ráda že sedim.“ Protestuje Kačka. „To se ještě nasedíš“, povídá rohatej.
    Kačka se teď bude zpovídat ze svých hříchů, přímo u nejvyššího Lucifera. Právě teď čeká v čekárně před jeho kanceláří. „Další“ ozývá se z kanceláře. Kačka je konečně na řadě. „Ták paní Fišerová, tak mladá a už v pekle?“ „Já sem nic neprovedla, ta babizna smradlavá si o to vyloženě řikala, tak jsem jí vyslala pod vlak, no a co?“ „Jdu si pro Vaši složku a pro seznam hříchů.“Povídá Lucifer. „Mám Vás tu víc. Hronková, Kumarová, Koštialová, Františka Koudelková a Fišerová.“ Á tady, až na konci, to bude tim že jste chodila pravidelně do kostela, měla jste tam ale chodit víc.
  • kajuska4
    http://www.bravo.cz/news/4299-avril-lavigne-a-brody-jenner-se-rozesli
    • kvatro
      Je toho plnej internet.
      Snad si Avril najde časem někoho pořádného, někoho přímo pro ní. Vždy někdo takový existuje. *3*
      • kajuska4
        pravda *4*
        • kvatro
          Dneska jsem někde četl, že to prý zase neni pravda, že by se rozešli. *15*
          • kvatro
            Já vim, zrovna včera jsme to řešili. Jsem velice škodolibé stvoření *15*
            • kvatro
              Ty jsi zase nevinné stvoření. *15*
            • vterinka
              no to teda jsi škodolibé stvoření! :D
          • *15* *15* omg tohle je moc *1*
            • vterinka
              Ty jsi teda přející! :D
            • kvatro
              No jako, já bych byl radši kdyby to pravda byla. *5*
  • lhaři

jak mužeš takhle lhat moonspell. co si vubec mysliš. avril nahodou spíva čistě. vždyt ty nevíš jaka to je dřina! ja už jsem to zažila a to nelžu!!!. a kdyš si taky chytrý skus jeji pisničky zaspivat sam žarlivče. jo a nakoncertě naživo to logicky ujede každemu *16* *5* *13* *8*
  • kiki

je doopravy těhotna?? pls odpovezte mi! pls pls *3* *14* *13* *15*
    • Re: kiki

Já to teda nevim přesně, ale doufám že NE! Mám totiž lístky na její koncert v Sazka Areně a jestli ho zruší, tak se asi ZBLÁZNIM!!!!! *16*
      • Re: Re: kiki

Kdy a kde je konzert Avril Lavigne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit