-
Avril je prostě best!!!
Podle mě můžeme Avril jen závidět... Už jenom to, že se proslavila bez pomoci rodičů a peněz, to já považuju za megaúspěch... ne jako nějaká Paris... je sice pravda, že se mi v poslední době moc nelíbí jak se s ní kamarádí ale upřímě doufám, že jí to přejde... *3* -
angel15
http://tn.nova.cz/red/hudba/muslimo ve-chteji-zakazat-koncert-avril-lav igne-je-prilis-sexy.html
to jen k tomu,jak jsi tady psal,že Britney,Pink atd. jsou na svých koncertech ''skoro nahatý'' *3* -
-
Re: angel15
Ten článek je více jak rok starý...no ale...pro mustimy má slovo sexy trochu jiný význam než pro čechy...věřmi já to znám...mám tam příbuzné...! -
-
Re: Re: angel15
jo,já vím,že je to starý..ale to je jedno *1* -
-
Re: Re: Re: angel15
no jo,ale když si vezmeš,že unich ženy choděj zahaleny,tak pro ně je sexy jen to,že jim je vidět pusa nebo vlasy:D -
-
Re: Re: Re: Re: angel15
Nóóó tak nějak...!!xD
-
-
-
-
-
SOUTĚŽ
http://parketa.blog.cz/0909/nejhezc i-zpevacka-8-kolo
Hlasujte pro Avril -
Už mě to štve!!!
Sem do fotek přidávám tolik nových fotek!!!!! A nezobrazý se !!! Už sem asi 2 měsíce přidávám fotky a pořád se nezobrazili!!!! -
-
Re: Už mě to štve!!!
Tak to je dost blbý.... -
-
Re: Re: Už mě to štve!!!
no konečně alespoň jedna fotka se zobrazila..omg..je to hrůůza
-
-
-
mááám to!
Tak sem Vám rozeslala ty pozvánky,tak pls klikněte na tu adresu.Pokud nekecají,tak by se mi mělo přičíst dcl hoodně bodů.Děkujííí *14* -
newinka!!!
Hej lidičky já se úplně totálně nudím a tak si du založit nějakej new účet na Avrilku jo? tk zatím MucQ MucQ MucQ lidičky *14* -
JOO
Hančo když tu pánev najdu tak joo pokud si bude přivlastňovat mojí manžu ... !!!
Bacha na měě... na Elis mi tu nikdo hrabat nebude ... to je moojee ZLATOO ... !!! *8* *15* -
-
Re: JOO
No a co nám jako uděláš? Opálíš námu hlavu letlampou, ksicht přežehlíš žehličkou? *15* -
-
Re: Re: JOO
Jo ale nejdřív ti začnou moji křečci okusovat ty tvoje hnusný a plesnivý prsty ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: JOO
Já tě zase přetáhnu hrablem. Sůl udělá z tvého těla mumii. -
-
Re: Re: Re: Re: JOO
Mu-mu-mumumiíí??? Ááááááááááááááá...
-
-
-
-
-
GRRR...
Michale teď si to zabil ... tsss ... tohle ti nikdy neodpustím ... *15* Já ti dám, že si najdeš jinou až budu na víkend u Avrilky ... *8* *8* *8* Nikdy ti to neodpustím ... NIKDY ... *9* *13* *15* -
-
Re: GRRR...
Míša už zase vyšiluje. Ta její žárlivost je úplná nemoc. *15* *15* -
-
Re: Re: GRRR...
Heleee... neříkej že ty vůbec nežárlíš ... já žárlím, protože tě přece nechci ztratit ... *14* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: GRRR...
Každý žárlí, když mu na druhém záleží. *3* *1*
-
-
-
Re: GRRR...
dyt říkal, že by ti to nikdy neudělal, páč by jel s tebou, tak nestresuj. xD -
-
Re: Re: GRRR...
Jo už to čtu už vidím ... tak dobře... odpouštím ... *15* *15* *15* překvapivě ... *14* Já to stejně nevydržím se na tebe zlobit ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: GRRR...
No to já se na tebe taky nedokážu dlouho zlobit. *3* Pokud sem se na tebe vůbec někdy zlobil, myslim že ne. *15* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: GRRR...
Njn to prostě dlouho nejdee... *14*
-
-
-
-
-
26 ?
Avril je 26 ??????????????????????
Díky za odpoved! (a kde sem to sebrala? tady na osobnostech... se koukněte) -
-
Re: 26 ?
Jo, Avril je 26... -
-
Re: Re: 26 ?
Uživatelko sharpay1995, komu je 26? Jaká Avril? Kdo to je? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: 26 ?
Tatínku... nepleť se laskavě do cizích diskuzí..! :D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: 26 ?
Ticho tam na hnoji. *15* -
Re: Re: Re: Re: 26 ?
ah a je to doma! Míša, coby fort má doma teror! :D:D:D
-
-
Re: Re: Re: 26 ?
Sem mimo, o kom že je řeč? xDDDDDDDDD
-
-
-
-
Ahoooj :))
Lidičky,... konečně sem tu ... sem pekla ... to to dopadne ... snad se na nic nezapoměla ... *15* *15* *15*
A že je new CD za 250,- no a coo ... vždyť je to krásnéé ... aspoň moc neutratíš ... a přesně Avril je to úplně jedno ona si ceny nestanovuje ona dostane zaplaceno od své společnosti a ostatní jí myslím, už je fuk ... *15* *14*