-
No super
Koukám, že se náš kritik dostavil, musím si dělat reklamu, tvoje pohádky sou dokonalé a mě se koenčně nějaká trochu povedla, tak chci aby jí četli všichni ... *15* *14*
Víš ... víš ... víš ... nevíš ... *15* -
RD
RD znamená RosemaiD ... myslím ... *1* Ale nejsem si tím jistá ... ale tak Kačko ty si jako ymslíš že Mira Čmajdu mi nedáme??? No to ses spletla... ten pude na kůl jako první *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: RD
Promin, píšu příběh :D ... ano, RD je Rosemaid .. a myslím si, že Mira, Mira, Romiho, Jariho a Tomiho nedáte :D -
-
Re: Re: RD
Píšeš příběh. A můžeš nám prozradit o čem to bude? :D -
-
Re: Re: Re: RD
Tak je pro mou nej kámošku, takže je o ní, o mě ( na její přání) a překvapivě o RD *15* *15* *15* *15* Aspoň to potom zas můžu střelit do Fan fiction na ofiko fanklubu *1*
-
-
-
-
:o)
Míšo, vidim že máš zase po "dlouhý době" novou profilovku. Pěkná *3* Ale mám dotaz co je to ta závorka s trojkou. <3 *7* Píšeš to tady pořád, ale nevim co to je. A dneska se to objevilo i u mýho jména. Z toho sem teda jelen. *15* -
-
Re: :o)
Tak se dělá srdíčko *15* *14* *15* -
-
Re: Re: :o)
Ale jako srdíčko to moc nevypadá. No nevadí, záhada rozluštěna. *1* Ale sem rád že tam to srdíčko máš. *14* -
-
Re: Re: Re: :o)
musíš mít představivost :D:D:D:D ... já to taky nechápala, ale sestřenka mi to řekla xDD -
Re: Re: Re: :o)
Njn ... *15* To je ležatý srdíčko no ... *15* Prostě je to jak smajlík *4*
-
-
-
-
What The Hell – část čtvrtá – Když jsem já sloužil….
Lucifer drží osobní kartu Kačky. „To jste vy na tý fotce?“ „Že se ptáš rohatče, to jsem já, jsem hezká co?“ Říká Kačka. „Ano jste hezká, ale jak záchodová deska.“ Povídá rohatej. „No vidim že jste se činila. Máte na kontě 754842 prohřešků. To vidim na takovejch pár stovek let u nás. Teď s Váma vyplnim přihlášku do pekla.“ „Na to ti sere pes ty kojote ušmudlanej.“ Povídá Kačka, která právě ostře pustila to doho pekelníka.
Nakonec ale vzala Luciferovo péro, a psala:
Titul: Přebornice prvního stupně v lektvarech a hubení skunků Brodyho trenkama.
Jméno: Kačka Blátotlačka
Příjmení: Hovnotlačka Fišerová
Celoživotní úspěch: Zlikvidování Brodyho paličkou na maso.
Poslední neúspěch: Způsobení výbuchu ve školní laboratoři.
Nejvíce emotivní zážitek: Brodyho pohřeb (obrovská radost)
„Jo a ještě mi tam připiště, že ten výbuch v laboratoři jsem udělala úmyslně. A že ten letící kahan měl urazit učiteli kebuli. Se nedivte, chtěl mi dát pětku na výzo.“ Lucifer nic neřiká, jenom nevěřícně kroutí hlavou.
„Za chvilku si pro tebe přijde hlídač Míša st., Kterej s tebou zatočí…..
….. chodbou doleva do dílen. Tam budeš 210 let makat jak šroub. Budeš šít na zlatém kolovratu svatební košile. Ale neboj se nebudeš tam sama, budou tam s tebou šít všichni čerti. Ve volném čase můžeš spísat Čert a Káča, druhý díl. Ha ha ha háááá.“ -
Stránky
Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!! Díky!!! -
Avriiil
*14* Avril Lavigne poslouchám už hodně dlouho !!! je best *3* Ale skuste si poslechnout Nightwish - Amaranth není to přece jen lepší ? -
s
no no no miley je lepšíí je mladší avril neumí zpívat a je stará *3* -
-
Avril a stará?
Avril a stará?To tak Miley se proslavila Hannou Montanou a né zpěvem!Avril je když to tak řeknu logicky lepší než Miley! *4* *3* *4* *3* A myslím že skoro všichni tady semnou souhlasí! *4* -
-
Miley a špatná?
A to je Miley horší jen proto,že se proslavila něčím jiným než Avril? Jako je sice pravda,že se proslavila Hannah Montanou,ale to neznamená,že nemá talent na zpěv! A kdyby roli v Hannah Montaně odmítla,to by byla docela blbá,nemyslíš? -
-
Re: Miley a špatná?
blbá by byla,ale ona tu nabydku dostala,ale avril nic nedostala musela čekat až si ji všimnou....ale Miley to měla už od narození nařádkovany,že bude slavná...chápeš!!!
-
-
-
Re: s
Co si říkal??Avril neumí zpívat?ta tvoje skurevná zpíčená vypatlaná Miley neumí zpívat!ona taky brzo skončí *1* di radši někam s tou Miley!Já Avril žeru!je to můj vzor!A tu Miley kvůli takovým krávám jako jste vy začínám nenášet!A co sme vůbec leze když enmáš ráda Avril!!!!!! *16* PíčO!!!!Miley měla jenom štestí a spoutu lidí co znám říkaj že ona neumí moc zívat!!!A to že má Mily hezčí vlasy a tak!LoL to mě bere nemá!Maj je stejný!Každej bude říkat ale ona j má hezčí a tak!A proč máš jí ráda a já zas Avril!Nelez sem kdžy Avril nemáš ráda!Twe já tě znát tak bych tě zabila!!!!!Krávo!Avril je stará jo??Ne není!ty se i léčit krávo postižená!Miley je namyšlená píča a brzo skončí zásím na to za 3 roky ani nebudou vědět kdo to byl *1* Takovej talent zas nemá!Udržet kariéru zpěvačky není lehká věc! -
-
Re: Re: s
No tak to ne!!!!! Jako ne,že bych dvakrát souhlasila s tím,co napsal/a s,Avril zpívá dobře,ale neurážela jí nijak sprostě,ale ty hned o Miley píšeš,že je spíčená,vypatlaná a namyšlená!!!!!! To spíš ty by ses měla léčit! A jak můžeš vědět,že za 3 roky o ní nikdo nebude vědět,to o Avril se taky mohlo v roce 2002 říkat,že brzo zapadne a nezapadla,tak proč by Miley měla? Jako je sice pravda,že to s tím proslavením měla jednodušší než ona,ale na mě působí míň trapně než Avril! Mil si nikdy nehrála na žádnou rockerku a prostě! A zpívat umí!
Ale tohle je můj názor,hádat se nechci,jo? -
-
Re: Re: Re: s
Ono by tě taky naštvalo kdyby si Avril milovala a od Miley by se ti líbili nějaký písničky a ted se mrknu sme a co nevidim!prost mě to nasralo!Pochop tebe by to nenasralo!A souhlaism se všema co říkjaj že Avril je super a každej bude hájit to co má rád! -
Re: Re: Re: s
nevim jak ty ale mě se Mileyin zpěv nijak zvlášť nelíbí a kdyby neměla slavnýho tátu tak o ní nikdo teď neví !!!! Avril se alespoň proslavila díky sobě tak se klidni laskavě !!! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: s
já se tady do toho radši nebudu zapojovat, ale musím jen říct....Avril se opravdu prosadila sama a tu slávu kterou teď má si podstivě vydřela!!!miley to podle mě měla až moc snadný....prostě měla jen štěstí že dostala hlavní roli v Hannah Montaně....a to se píše všude.... Ale aby to nevypadalo že miley nějak nesnáším...myslím že je dobrá, ale Avril je PRO MĚ 100x lepší...!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: s
mam stejnej názor na Meley.......měla to zadarmo a na to muže doplatit....jelikož nikdo to snad nikam daleko nedotahl co znam z těch zpěváku a zpěvaček..co měli snadnou cestu k tomu..ten co přitom spadne na hubu a musí se tam vyškrábat..ten tam vydrží..jako například třeba Madona,jak tu o ni dianna114 mluvila čim si prošla a dalši nebo britney čim si prošla a zase je na vysluní a je jich víc...aby si Meley při prvni takovym náznaku nesložila nebo s tim nesekla..... *3*
-
-
-
-
-
-
..
nevite nahodou jestli avril nebude vydavat zase naky novy CD? *4* -
-
Re: ..
podle informací by se nové (už 4.album) mělo vydat někdy v tomto roce...ale není stále jisté,jestli to je pravda *4* *3*
-
-
Co je pravda??
Ahoj lidi všude se řikaj drby o tom new cd ale pokaždý to má jinej název třeba na netu byl rozhovor (myslim že ho daly tady i do diskuse) že cd bude Livigng in the stars a vbravu tvrdily že to bude the dark princesse já bych teda vsadila na to první ale nevim plsky napiště *14* -
-
Re: Co je pravda??
taky bych řekla že to bude ten první název.........podle mě je o dost hezčí *4*
-
-
Hezu foto
a tohle foto je upa hezuu :-) Avrilce to tam slušíí :
http://svjetavril.blog.cz/0908/ad-new-photo -
-
Re: Hezu foto
jO A já na jedný stránce americký..newm jak to bylo myslim že www.usa-celebrrit.com
nebo něak tak .mno a tam byli fotky Avril z Telethonu v Mexicu..mno mam je na mim blogu , koukněte sou to fakt hezu fotky ! .- www.nelinkaavril.blog.cz -
-
Re: Re: Hezu foto
mno na youtube už jsou videjka.....Av zpívala myslim jen Girlfriend a Complicated -
-
Re: Re: Re: Hezu foto
http://www.youtube.com/watch?v=pB_8 QhoEeYg tady je to videjko...je to upe nádherný hlavně teen girlfriend...miluju tio video...xD
-
-
-