Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

ˇadiee <3

Musím se s vámi rozloučit a netuším jestli se vrátím zatím pááá *14*
    • xkostex

Re: ˇadiee <3

pa
  • karoinka

BLOOOG

*3* http://karoinka.blog.cz/ *3*

KOUKNĚTE A BAVTE SEEE *15*
    • kvatro

Re: BLOOOG

Panáčku! Reklamy na svůj blog si vylepuj laskavě jinam. *13* *1*
  • puspuspusinka

...

Tak já si jdu jenom upíct bábovku ... a vy mi zdrhnete joo??? No to teda nee... *15* *15* Celej den tu čekám jak mořská panna na útesu natěšená až se mi vrátíte ... takže sem koukejte všichni hezku rychle blezku rychle naklusat jasný??? *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: ...

Míši, tebe raz z těch mnění profilek odvezou! :D a jak né tebe, tka mě určitě! xDDD .. víš co jsi? :D druhý Roman Birkuš! Ten si tež furt mění profilovky! :D Ale ted nemá čas, tak už to omezil ... :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Hele nech mi moje profilovky *15* *15* Náhodou na tom ještě nejsem tak zle ... holky od Ashley a Vanessy si mění za den třeba i 4 profilovky ... *15* *15* *15* *15* *15* Takže zase tak blbě na tom ještě nejsem ... *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

Kristova noho!! Já nehcápu, ale proč to děláte! :D ... já tady měla profilovku přes rok, aniž bych si ji změnila! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

No a já zase nechápu jak můžeš vydržet s jednou profilovkou mě z toho odvezly to je děsný ... nezměnit si profilovku ... brrr ... noční můra ... bez nový profilovky .... *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

bojíím :D
            • puspuspusinka

Noo mě vůbec neřeš ... kdybys koukala na mě tak se zježíš ... AVRILKU !! *15* *15*
            • vterinka

ale ty tam taky míváš Ash nebo Van ... občas! :D
            • puspuspusinka

Nee... *9* Avrilkuuu...
            • vterinka

jak pro koho :D:D:D ... jen od té doby, co sem si změnila profilovku z Romiho na Avril to ve mě stále cuká ji vrátit zpět! :D
  • sharpay1995

..

Acustic concert- WTH, girlfriend, i'm with you...
    http://soundcheck.walmart.c om/avril-lavigne
    • puspuspusinka

Re: ..

Roztomilý jak tam zazpívá to poslední what v tom refrénu ... *14*
    • puspuspusinka

Re: ..

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Hančooo ... to se sem hodí jak prdel na hrnec že ty si usnula .. *15* *15*
  • kvatro

What The Hell – část první – Vánoce, vánoce přicházejí

Je 24. prosince roku 2011, Štědrý den. Je velmi chladná a mrazivá noc. Kačka ještě na poslední chvíli byla nakoupit dárky pro rodinu a svoje přátele. Kačka koupila pro Brodyho k Vánocům desatero nových trenclí, ale protože Brody neměl rád, když mu někdo dává k Vánocům oblečení, přikoupila mu ještě Kačka pár rachejtlí. Má v plánu do nich nacpat dynamit. Brody bude mít na Silvestra leteckej den až mu to bouchne a bude mu hořet koudel u prdele. „Brody ty můj poklade, jak hluboko tě zakopat.“ „Dynamit ti dává křídla“, směje se Kačka pod vousy, na nádraží v Kunčicích, z kterého jí za pár minut odjíždí vlak do Frýdku-Místku.
    „Vážení cestující, ke druhému nástupišti přijíždí vlak číslo 3154 společnosti ČD = Čistota-Dochvilnost. Ve směru Frýdek-Místek, dál už vlak nepokračuje, protože pan strojvedoucí nasával. Děkujeme za pochopení.“ Ozývá se z rozhlasu na nádraží.
    Jen co Kačka nastoupila do vlaku, obula se do ní jedna stará škatule. „Děvenko, proč za sebou nezavíráš dveře?! Máš snad v prdeli voj? To máte doma místo dveří korálky, že tě nikdo nenaučil zavírat? „
    „Pakuj do píííííče“, povídá Kačka babce. „Tyhle starý lidi, to je pakáž, to je strašný. Jejich jejich revírem je Kaufland, jejich tempo je vražedné, smrdí 24 hodin denně – důchodci.“ Pomlouvá Kačka.
  • leila00

Avril vs Miley... hmm

Ježiš co se tady všichni hádáte *15* Prostě někdo má rád Miley a někdo Avril. Nechápu proč ty co nemaj rádi Avril lezou do její diskuse, to je pak jasný, že fan se začnou hádat a budou chtít Avril obhájit a zastat se jí. To že někdo napsal k Miley, že Avril je lepší hned neznamená, že vy musíte líst do diskuse o Avril a hned to napravit, aby náhodou Miley neměla víc negativních příspěvků *9* OMG! Lidi, to že někdo napíše, že nesnáší Miley ale má rád Avril neznamená, že vy okamžitě začnete nenávidět Avril! Miley je prozatim jen taková vlna, která je u nás jen chvilku (já do ní taky spadla a neustále sleduju novinky o Miley a její úžasný videa s Mandy ale necejtim se, že jsem její velká fan.. ale u Avie to vim jistě) a polovina z vás začnete po čase obdivovat někoho jiného. Avril už je tady strašně dlouho a má stálé fanoušky a opravdu málo těch co jí mají rádi jen rok a konec. Když se podíváte na žebříček top tak tam jsou převážně jen nové nebo rok..dva známé celebs. Je naprosto úžasný, že Avril se drží takovou dobu v top 10. Jestli nechcete, aby fan Av začli psát k Miley každej den hnusný příspěvky tak nám nelezte do diskuse o Avril! NIKOHO VÁŠ NÁZOR NA AVRIL NEZAJÍMÁ! TADY JE TO POUZE PRO FAN TAK SE DĚTE ZAHRABAT! *16*
    • jana291995

Re: Avril vs Miley... hmm

jo..máš pravdu..to oni si začali..a ted to hodily na nás..jak trapný,nevadí..ale máš pravdu..ve všem s tebou souhlasím *14*
  • dianna114

top smajlíci

1. *15*
    2. *3*
    3. *1*
    4. *8*
    5. *14*
  • avrilka-aja

TAKY

Taky si vás tady přidává tolik lidi do přátel?Jako je to přehnaný,ne?Co si to vůbec dovolujou!
    • dianna114

Re: TAKY

*1*
    • angel15

Re: TAKY

*1*
  • bambusanka

Supééééééér

Janči tééda..!! Ten design je upa úžasnej *14*
    • sharpay1995

Re: Supééééééér

wooow...good design....ale k tomu ještě jednou chci upozornit že v blozích se moc nevyznám, takže bych chtěla poprosit o malinkou instruktáž...xDDDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Supééééééér

asi tk já mam i s Baru a Hani články ?! *4*
        • bambusanka

Re: Re: Re: Supééééééér

taky se přidávám k těm,kteří se moc v blozích nevyznaj xDD
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Supééééééér

to sem ráda že nejsem sama...xDDD
  • puspuspusinka

327 příspěvků

teda lidi máme tu 327 stránek příspěvků a já se tak nudila že jsem je normálně všecky přelouskala,....a sem mrtvá !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Ale někde mi bylo dcl líto, že sou tu nebo byli taký krávy, že tam psali tak příšerný humustnosti !!! mno fuj !!! *9* *13*
    Avril je BEST !!!
    Mno a já si du dát čaj a lehnout si a minimálně 100 let nechci nic číst !!! *1* *1* *1* *1* *1* Jako byla to fakt fuška fuj !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* Jo a četla jsem to jako skoro 3 hodiny *1*
    • puspuspusinka

Re: 327 příspěvků

Elis nejsme my ségry? *1* *1* *1* Obě sme pěkný cvoci !!! *1* *1* ale ty větší ty si totiž eště vypisovala kdo a kdy se tu objevil poprvý !!! *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: 327 příspěvků

hele je to mozny:D normalne se divim zes to vsechno precetla *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: 327 příspěvků

mno dobře se ti přiznám, sem ty nejdelší vynechávala na to sem neměla, ale nikomu to neříkej jo? Je to jenom mezi náma *1* *1* *1* *1* tady se to nikdo nedozví !!! *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: 327 příspěvků

*15* *15* ja ty dlouhy taky necetla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit