-
prosím like na:http://www.facebook.com/pages/Avril-lavigne-forever/452102721507604?ref=hl díky :)
-
I LOVE YOU
milujutě avril si ta nejlepši spěvačka. maš vyborný hlas užas hudbu a spívaš čistě!moje fanyna byla i madonna ale tet bych tě prohlásila za lepší jak madonna. do tvé hudby se dá zaposlouchat. prý chceš mit děti, tak at ti to s deryckem víde. zatim paaaaaaaaaa *1* *1* *3* *14* *4* *14* *14* *3* *5* *4* *15* -
Koncert
to by asi nešlo zařídit protože nejsem dospělý -
Do hajzlu
Tak hele všichni mileynáci vypadněte si na její diskuzi sem můžete klidně napsat co si myslíte o avril ale ne tak aby ste tu všechny vyprovokovaly! *4* Prostě táhněte k miley a držte ty svý najivní tlamy *10* prostě myslím že všichni fanoušci by byli ráda abyste táhli jinak řeknu Daniele a ta vám všem něco udělá *15* holky propleskne a klukům ho vykousne *15* viděl sem to na vlastní oči *15* jinak vás všechny žeru aloha *3* *13* *15* -
-
Re: Do hajzlu
Máš pravdu ale že to říkáš zrovna ty *15* -
-
Re: Re: Do hajzlu
proč ne já fanidím avril *4*
-
-
-
2001 fotek
twl to je hustý už 2001 fotek *1* -
-
Re: 2001 fotek
ee už 2002 xD :D -
Re: 2001 fotek
taky sem si toho ted vsimla
-
-
Superstar
Všimli ste si že v reklamách na ČS Superstar teď furt běží písničky od Avril...- V reklamě na včerejší vyřazování běželo "When you're gone" a v relamě na nedělní finále teď běží "My happy ending"...Ty reklamy tak miluju...xD *14* *14* -
-
Re: Superstar
mno ale Avriliný písničky hráli už v mnoha reklamách a filmech *3* *4* *14* -
-
Re: Re: Superstar
jj to jo i v tich filmech je casto slysim -
-
Re: Re: Re: Superstar
jo ja taky i nekdy v upoutavkach na filmy
-
-
-
VšIMLA jseM si :)) -
jo ja taky doufam ze je daj ke kazdym reklamam k superstar -
-
jj tj n *4* -
asi ten co to ma nastarost ma avril rád:D -
-
Re: Re: Re: Superstar
jo,asi to tak vypadá!tím pádem to je můj člověk
*1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Superstar
Můj taky....xD
-
-
-
-
-
Elis
Elis, proč tam lítáš s tou gorilou po tý pasece ta už má dost, poď rači mi pomoct najít tu moju gorilu ta eště pohlazená nebyla !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Elis
no tak promin sem se chtela proletet *1* *1* a uz bezim *1* -
-
Re: Re: Elis
no tak to je dobry ja musela prestat litat a ty si tam stou gorilou zacnes tancovat tango!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Elis
uz sis zatancovala? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Elis
NO A CO JAKO !!! *1* *1* *1* *1*
můžu já za to náhodou je ten novinář hezkej !! teda ta gorila (do prdele sem se prořekla) sem s ním začala tanco vat mno když já sem se ho ptala jaký je jeho poslední přání a on tančit mno tk mu to plním mno !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
A NEZÁVIĎ !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Elis
*1* *1* no samozdrejme kde jinde *15* -
JO MEZI FAMFRPÁLOVÝMI KRUHAMA NA KOŠŤATECH NN??? *1* *1* *1* *1* -
ntjn a ja nezavidim ja si zas zatancovala s Harrym *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Elis
mu koupim novy nebo mu poslu od babicky *15* *15*
-
-
Re: Re: Elis
mno tj dobrý a co pak řekneš Harrymu až mu to koště zničíš, ježiš promiň já sem lítala s gorilama??? *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Hojky
Čauky,.... *4* ,....tak už sem zasejc nemocná *9* prskam tu a kdyby ste viděli jak sem se v noci dusila *9* *9* achjoooo,.....se na to vyseru !!!! s prominutím !!! *9* *4* *9* *14* -
??
tak kdy bude to CD sakriš:) -
-
Re: ??
Jo a CD nemá vyjít na začátku října nebo na konci Září??? Ono to bude až na konci října?? Já to měla posunutý ... *1* Škoda nooo ... o měsíc dřív by se šiklo ... *14*
Jo Kubo a už máš Forbidden Rose ??? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ??
zase odložili jo..ach jo no snad teda do toho noveho roku to bude no...a zavital sem častějš neni čas a ani nalada sry:/ -
-
Re: Re: Re: ??
No podle mě se ti spíš fakt nechce ... proč by sis taky povídal s 15 holkama že ... *9* *9*
No niccc... měj se čau ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
*9* tohle bych od tebe necekala ale co je to tvoje vec no *9* takze se mej a zase nekdy snad -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
*1* *1* *1* ...no to nám taky ne :D *1* -
*15* *15* *15* holky nechte se! a zabijeni je moje prace miso *15* to CD by mohlo vyjit uz ted a nebo 5. rijna to mam svatek *15* narozky mam az 8.3. a tak dlouho se mi cekat nechce *15* -
*1* ....já wím :)....ale já mam i jiný satrosti :)....navíc tady teď 3 dny stála konverzace a každej den z tech tří jsem tu byla :)....ale to už je jedno :)... -
Noo to říká ta pravá *1* Ty tu taky nejsi denně ... no a pokud de o to CD tak je hezký že máš narozky 21.11 ale já je mám 28.9. a mam jistotu že nevyjde tak máš smůlu a rači tě zabiju ... *15* *15* *15* *15* Jááá chci CD hned a těch pár dní věř že by mě zabiloo... -
lidi, já vím, že mě zabijete za to co těď řeknu, ale já bych si to moc přála...aby CD vyšlo 21. 11. to budu mít narozky :D....samozřejmě, že ho chci co nejdřív, ale chápejte mě :D *1* (čekám už rok a jestli má vyjít na přelomu října a listopadu, tak by mě tech pár dní už nezabilo :D )....jináč čumím, kdo se nám to tu taky ukázal :) *3* *4* -
No když to řekneš takhle, tak to už aspoň pochopím *1*
Já myslela že nemáš náladu na nás malý dětičky, ne že nemáš náladu po práci !!!! *4* -
si tu vystačite i beze mě když na to koukam mam plno jinech starosti a nalada pak neni sem chodit..počkejte až vam bude přes 20:D
-
-
-
-
-
No néééé ... ty máš čas semka taky zajít ... ??? *1* *1*
A nechceš své návštěvy udělat méně vyjímečnými a zavítat semka častěji? Třeba bys věděl víc věcí ... mi už se tu totiž nehádáme už píšeme jenom o Avrilce *14* *4* -
cau kubo to je dost ze ses ukazal *4* CD by melo vyjit na konci rijna nebo zacatku listopadu takze snad se konecne dockame
-
-
...
Pribeh je podle skutecne udalosti. Vsechny postavy a udalosti jsou vymyslene nepopisu ji realitu!
jednoho vecera stala se mi hrozna vec. ja krava prohlasila Michala a Míšu za manzele po 20letech. Michala to tak vzalo ze si ji chce vzit zejtra ve Vodnanech. a ja si jen rekla WHAT THE HELL?! od zejtriho dne budu prat a varit pro 3! misa se cela nadsena vydala za Avril pro svatebni saty.rekla ze se vrati o pul 10. jenze uz byla davno pulnoc a misa nikde. Michal si zacal delat starosti. a tak si z ni zacal delat srandu. ubehl tejden a misa stale nikde a tak Michal nestracel cas. 8 dni po Misine odletu MIchal predstavil sou novou nastavajici. Taylor Swift. zabouchl se do ni kdyz mu zaspivalo Love Story tato pisnicka se stala i jejich svatebni. ale pak 3.11. 2012 o pul 10 vecer klika cvakla Misa leti Michal ji teste pred rozmaznuti chyti. cela stestna ho obejme. ale michal ji od sebe odstrci a rekne "poznal sem Taylor zaspivala mi Love story a od ty doby sni prozivam horory. misa se naslala a ke me se vratila. ja cela nadsena ze uz nemusim varit a prat pro tolik lidi vyletela s zehlickou na runway ale co se nestalo srazil me ten pomalej vozik se zavazadly. no ale co mela sem krasnej pohreb sesla se na nem Prastena parta a dokonce pozvali Avril a Evana ktery mi na rozloucenou zaspivali Slipped away. a ted mi misa kazdodene okopava hrobecek.
P.S. Michal se z Taylor zblaznil a stravil zbytek zivota s Hancou v Opave a porad dokola si spival Mel Taylor plnou hlavu o jeje a na nic vic nemyslel o jeje a jednoho dne Taylor sezehl si aaaaaaaa kurva. a jaky z toho plyne ponauceni? nevim ale Michale a Miso hodne stesti!:D -
-
Re: ...
Už to čtu po 3. a mám pořád ten šílenej záchvat smíchu ... tohle nemá chybu ... *15* A já ti dám že skončím bez manžela, já taky chci někohoo ... tohle není fér ... *9* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ...
Neskončíš bez manžela *13* Máš přece mně. *15* -
-
Re: Re: Re: ...
No ... ty mi jaksi taksi zdrhneš s Taylor Swift ... *15*
Ale sem se na tebe nasrala... jakoo ... to sis nemohl vybrat Avril když už?? *15* Zrovna Taylor ... no to si to chytl ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Taylor Svišť *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: ...
smula zadnej nebude:P:P *15*