Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piskot256

Hlasujte pro Avril

Ahoj pls hlasujte pro Avril:http://papirek256.blog.cz/090 9/nejkrasnejsi-zpevacka-herecka-2-k olo
    díík mocc ;-)
  • nickeysunset

:D

na radiu kontakt je Alice v novinkach, ted to posloucham tady u toho brecim :D
    • jana291995

Re: :D

jj,tedka sem si to přečetla na netu.Škoda že sem to neslyšela..=o(..proto sem si tedka zapla E2 na netu,zrovna dávaj red hot chilli papers..nebo tak nějak se to píše..=o)
    • nickeysunset

Re: :D

jakoze v hitparade
  • Teda Hančo

Mno teda Hančo jak jako za všechno můžu já??? *7* *8* *1*
    Jako to za všechno může Elis ta mě nepustila spinkat awe furt tu byla a něco psala tak se taky psala *1* *1* !!!
    Tak co jak se vá líbí můj new účet??? Eště potřebuje malou kostrukci a bude OK !!! *14*
    • erca.n

Re: Teda Hančo

hezkéé *14*
    • xkostex

Re: Teda Hančo

fajn za vsechno muzu ja ok. a ty si prastena *15* k cemu potrebujes 2 ucty?
      • Re: Re: Teda Hančo

kdo říká 2 jich mam 6 *1* *1* *1* to víš když se někdo nudí tk je to hned, a může za to Hanča, páč kdyby se mnou psala slohovky tak se nenudím a účtů bych neměla tolik !!! *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Teda Hančo

tak 6 no *15* a proc ji nepremluvis aby psala slohovky?
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Teda Hančo

JÁ PÍŠU SLOHOVKY, ALE VE ŠKOLE...TO MI DE NÁRAMĚ...Xdd ALE TADY JE PSÁT NEBUDU, PÁČ NECHCI ABY SE PAK OSTATNÍ TRÁPILI S JEJICH ČTENÍM...xDDDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Teda Hančo

to je fuk aspon bude co cist *15*
  • andrea3518

avril válí!!

avril si sedla lady gaga na záda !! http://celebrity-of-world.blog.cz/1 006/avril-sedi-na-zadech-ledy-gaga
    • puspuspusinka

Re: avril válí!!

tvl hezky Avrilkoooo... *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: avril válí!!

to si na ni opravdu sekla nebo si myslim spravne ze to je fotomontaz?
        • sharpay1995

Re: Re: Re: avril válí!!

Tak tohle je jasná fotomontáž...! *3*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: avril válí!!

ja to vedela!!!!!!
  • kladik

Bravo

Dnes se mi dostalo do ruky noé Bravo a tam je AVril a moc jí to sekne dokonce je to tam i napsané že jí to sluší *4*
    • vterinka

Re: Bravo

to Bravo se překonává! *1* Prvně čtu u Kikeho, že tak o něm píšou a ted čtu tady, že píší o Avril. *1* *14*
      • xkostex

Re: Re: Bravo

bravo me zacina pekne srat! v minulim cisle psali ze bude clanek a byla tam jen tahle fotka sice je krasna ale byla uz popcornu a mala tam byt placka Avril a nemohla sem ji sehnat cos me nasralo
        • vterinka

Re: Re: Re: Bravo

aha tak to je blbé no.... *9*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Bravo

jo mela ale ja projela skoro vsechny trafiky v prelouci a nikde nebyla:(
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Bravo

U nás jí měli, akorát že sem jí už nestihla...
            • xkostex

jo to nasralo!
            • vterinka

tak to kura nasere! (s prominutím) *9*
        • kladik

Re: Re: Re: Bravo

Tam mela byt placka Avril ??? sakra *9*
  • acdz24

foka

Hej, na tom novým obrázku ve fotkách není Avril!!!

http://a-lavigne.blog.c z/1012/what-the-hell-single-cover-i s-fake
    • kvatro

Re: foka

Nemůžete věřit všemu, co se na internetu píše
      Jistá je pouze stránka Avril, ta je realitě blíže
      Sežrali jsme jim to i s navijákem
      Splést si originál s timhle fakem
      Setnout hlavu !
    • vterinka

to je bordel toto!!!! Jsem nas*aná!! *10* *10* *10*
    • puspuspusinka

No hele teď když sem to viděla tu na oso, tak sem si říkala, jestli buď blbě vidím anebo to není Avril, protože se kouknetě na ty zuby a tu tvář prostě to není naše Avril !!!!
  • puspuspusinka

Áááááááááááá

Tve kopňete mi někdo nebo já asi spím ... tve tohle je nádhernéééé ... tak nádhernééé ... bože ááách ... tohle je táák krásnéé ... yeahhh ... wow ... yeahhh ... a Avril je tam totálně sladká a praštěná ... a jak tam má BS a FR ... yeahhh ... je to prostě boží klip ... woooow ... já sem HAPPY ... yeahhh ... *15* *14*
    • vterinka

Re: Áááááááááááá

se divím, že tě neklepla pepka! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Jinak ty její parfémy se mi tam taky moc líbí i Abby dawn *14*
      • kvatro

Re: Re: Áááááááááááá

Dovolim si říct, že je to jeden z nejpovedenějších klipů. *14* Narozdíl třeba od Hot nebo Best Damn Thing.
        • vterinka

Re: Re: Re: Áááááááááááá

Hot mám ráda, tam se mi hodně líbí, ale v TBDT se mi nelíbí jak je namalovaná, to je až moc, ale tenhle klip má úžasný příběh. *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Áááááááááááá

Náhodou Hot a TBDT jsou super klipy mě se tam Avrilka líbí hlavně jak hraje na ty bubny... v TBDT ...
            Ale tenhle je jako vážně ... ten s ejí moc povedl jen mě zklamaly v tom že tam Evánek nejni skoro vůbec vidět ... *9* *9* *9* Ale děsně se mi líbí jak Avril furt zdrháá ... *15* *15* *15*
  • sharpay1995

Bravo

Tak už jsem četla to Bravo... no jakože, spletli tam jméno přítele.. místo Brodyho tam napsali jakésiho Justina Mudrocka... a nic extra nového jsem se teda nedočetla..:D To že Avril obdivuje Keshu už vím taky dávno..:D :D No ale kromě toho velkého článku jsou tam ještě její fotky z Havaije a na jedné z těch samolepek je taky Avril..:)
    • vterinka

Re: Bravo

trapaaas :D splést jméno xD co oni ještě nezkoní :D .... jinak já dneska na něj nměla čas, si ho koupit xD tak dík za info :D:D:D
  • zpev

marki:jde videt,ze zpevu moc nerozumis.nezazlivam ti to,jsi laik.ja ale studuju na konzervatoři,zpěv sice neni muj hlavní obor,ale znam spoustu zpevaku a zpevacek,kteri umi zpivat na koncertech ciste (kdyby ne,vyrazi je ze skoly).takze tvrdit,ze "nakoncertě naživo to logicky ujede každemu",je argument docela od veci.
  • cindy013

avil:-*

jaj nechapu komu se muze libit madona taka stara devka ma snad 70 let a vypada jak cuza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15*
    • dianna114

Avril je trapka,Madonna je úžasná

No,chtěla bych vidět,jak vypadáš ty a aby bylo jasno:Madonně je 50,ne žádných 70! *13* A vypadá skvěle,o hodně líp,než ta vaše zmalovaná blond'atá nicka a pokud se nepletu,tohle je přece diskuse o Avril Lavigne,tak nevím,proč už konečně nenecháte Madonnu být,zbytečně si akorát koledujete o další hádku,kdyby si to(co tady píšete) přečetl nějaký Madonnin fanoušek. *1* Já Madonnu moc nemusím,ale aspon se na ní dá koukat, její písně jsou poslouchatelné a klipy k nim nejsou nudné,což se o těch Avriliných říct moc nedá! *1**1**1**1**1**1*
      • helenkaaa

Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

ale uu Avrilčinejch klipů se člověk zasměje!!! U madoninejch sice taky ale tam se člověk může smát ledatak tomu, jak je blbá.. Dyť je to stará bába a furt si vo sobě myslí že jí je 30 bo co... A nevím proč se tady vlastně hádáme... Jak můžeme porovnávat starou bábu s 24 letou avril? A jestli se chce stejně někdo hádat, tak ať se de hádat do diskuze k madoně *10*
        • dianna114

Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

Tak když jsi tak chytrá,tak jdi sama do diskuse o Madonně tam se s náma hádej! Jo a Madonna má daleko lepší klipy než Avril,která tam v naprosto nevkusných hadrech poskakuje a zpívá Hey! Hey! You! You! I don't like your girlfriend! Hey! Hey! You! You! I want to be your girlfriend!!!!!!!!! A máš pravdu,člověk se má čemu smát,ale akorát tomu,jak je trapná *1* *13*
          • Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

Pro dianna114 : Něco Ti povím, když se Ti Avril nelíbí , tak sem nelez!!! a jdi si to psát někam jinam!!!!!
            *16*protože už takhle si o tobě hodně lidí myslí , že jsi blbá! *1*
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

Hele ty už mě neser!!!! Se laskavě dívej na data příspěvků,ve kterých jsem Avril ještě urážela,ted' už asponˇ týden na tuto diskusi nechodím a nic sem nepíšu,tak se uklidni!!!!!!! Blbej je akorát ten,kdo se zapojuje do hádky,která ale už dávno skončila! *1* A proč jsem tu psala tolik příspěvků? Jakmile jsem napsala 1,tak hned mně všichni nadávali,tak jsem se přece musela nějak bránit a bránit taky Madonnu,do který se pořád naváželi a jestli se ti moje příspěvky nelíbí,tak si je nečti!!! A podle tebe je blbej každej,kdo si stojí za svým názorem? *8* A je mi jedno,co si o mně myslíš,to já si o tobě taky můžu myslet,že jseš blbá. *1**1**1**1**1**1**1*
            • Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

pro jejda : No tak vidíš , že to je názor. Předtim si psala , že to je pravda , jenže názory pravdivý nejsou.
              dianna114 sem ale píše pořád jak je Avril hnusná! Stačilo , že to napsala jadnou a nemusí to sem psát pořád , myslím , že si toho všichni všimli! Ona chce jenom ukázat jak je blbá , ale to ani nemusí , všichni to totiž ví *1* !!!!!!!
            • dianna114

pro avrilka235587:Každej má jinej názor! A kam má dianna114 asi napsat svůj názor na Avril? Do diskuse Heatha Ledgera? To asi ne,vid'?? *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

pro jejda : Ne blbej není , jenže tohle není pravda!! *13* *1*
            • dianna114

Kdo dá najevo pravdu,ten je blbej? *7*
          • avrilka99

Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

hmmm , ale jak je možný , že znáš slova , když se Ti nelíbí??? *7* *1*
            • dianna114

Poslouchám Madonnu

Já jí neposlouchám,ale chtěla jsem se podívat na celý klip(Girlfriend),který je prý nejsledovanější na YouTube. A fakt jsem se tlemila,kdo mohl vymyslet takovou trapárnu. *1**1**1**1* A jedna její písnička se mi líbí-My Happy Ending. Jiná ne.
            • avrilka99

No to jo ,ale proč ji teda posloucháš??? *7*
            • dianna114

pro avrilku99:Jak znám slova? Ono je to podle mě docela zřetelně slyšet z tý písně a navíc v jednom časáku jsem si četla kousek tý písně,ale pamatuju si jen tuto část refrénu. Překlad si pamatuju líp.
      • Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

oh můj bože kolik ti je??? 40?? pač jen tak stará generace si může myslet že Madonna je něco víc než Avril....taková stará trapka na Avril nemá a nikdy mít nebude *8*
      • Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

ahojky mno nahodou evril ma hezke klipi a hezky spiva rozhodne lip nez madona hm pp *3* *15*
        • Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

avril dotoho dotoho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit