-
otázka
Hele jak to je vůbec s avril a vzděláním má vůbec střední školu a docela by mě zajímalo co by dělala kdy bi ji neproslavil ten chlap v kanadě... ? *7* -
-
Re: otázka
střední školu nedokončila - kvůli hudbě ...... -
-
Re: Re: otázka
aha a co dělala za střední ? -
-
Re: Re: Re: otázka
tak se zkus mrknout do životopisu,tam by to mělo být.. *15* ...jestli ses teda už nedíval :)
-
-
-
-
InTouch (2009)
Kupte si novej InTouch,je tam mega článek o rozvodu avril a derycka..ale jsou tam takový keci..že prej ho vyhodila z domu,že už ho měla plný zuby..no hrůza,ale fakt kupte si to!!kdyžtak to mám vyfocený na blogu www.sweet-fruit-color.blog.cz
*1* -
-
Re: InTouch (2009)
vyhodila jo:D...no tak napsat mužou co chtěj...a je pravda,že jsem moc neviděl toho D. zpívat...že už dlouho neudělali novou desku ne?:)....třeba žil z peněz avril:D -
-
Re: Re: InTouch (2009)
Sum41 mají naplánovaný nahrávání novýho céda na začátek listopadu ;) -
Re: Re: InTouch (2009)
TAKY si To KUpíM!
-
-
-
!!!
Jako už mě to štve!Přestanňte si mě přidávat do přátel...! -
-
Re: !!!
ježiš co šílíš...
-
-
xDDDD
Ahojky, tak jsem si proletěla vaši diskusi a hezky jsem se pobavila :D:D:D Semir a Ben a turecký paša xDDDDDDDD Mám dost. *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xDDDD
No to víš nooo ... *15* *15* *15*
-
-
:o)
Míšo, prosimtě, jak to vychováváš ty naše děti? Dneska si mě pozvali do školy kvůli naší Haničce. *5* Prej krade spolužákům svačiny, a vyhrožuje jim že je zabije. *1* Víš jak mi tam bylo trapně. Příště ji radši nějakou udělej. *15* -
-
Re: :o)
to né... to mi si ty svačiny vždycky jen tak vyměňujeme... Fakt..:D -
-
Re: Re: :o)
Tak se tu občas ukaž a pomahej mu xD Jinak jakoo do reditelny to je slabý to neres az Hancu vyhodí tak jo ale ted to neres Hanicka si jenom sama loví potravu na tom není nic zlyho xD
-
-
-
Ahoj ;-)
Ahoj. Jak je? :-). Lidi u Ash máme zvláštní diskuzi. Chcete někdy rodinu? A věříte v manželství?? Je to asi divná klást takový otázky, ale jako zajímá mě Vaše názory?! :-))) -
-
Re: Ahoj ;-)
Ahoj Míšo.
Já teda rodinu chci, už jenom proot že mám rád prostě klid domova. Takovej trochu domácí typ jsem. *1* A to s tim jestli věřim v manželství s tim i dost souvisí, takže ano, věřim v plnohodnotné manželství. *3* -
-
Re: Re: Ahoj ;-)
Kurwa zase máme stejnéj názor *15* *15* *15* *8* -
-
Re: Re: Re: Ahoj ;-)
Ještě tady nadávej *15* Já za to nemůžu že máme stejnej názor. Stejně si to věděla dopředu že takovýhle názor napíšu. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj ;-)
Jo tušila sem to xD A přestaň furt mluvit jako Edward to je děsný xD Mě ho fakt děsně připomínáš slovníkem xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj ;-)
No jako předevčírem sem viděl podruhý Twillight. *15* Ale ten Edward má opravdu slovník jako já. *1* Taky mně to napadlo.
-
-
-
-
-
-
A Kurwa xD
Tak to já tě rači srát nebudu ... Když se nasereš tak to musí bejt masakr xDDD -
-
Re: A Kurwa xD
Míša neser! :D :D Já na tebe stejně nikdy zase tolik nasranej nebyl, protože si mi nikdy nic neprovedla. Ale na cizí a drzý lidi, si umim otevřít hubu. Ale že by to byl masakr jako Godzilla co ničí vzteky mrakodrapy, to ne. -
-
Re: Re: A Kurwa xD
Díky xDD
-
-
-
jednoduše řečeno
!!!!!THE BEST!!!!! -
avril dvd
Ahoj lidičky...tady jsou videjka z Avril DVD live in Toronto..http://www.youtube.com/use r/vasulka12
pls jukne te se..dik moc *14* *14* -
-
Re: avril dvd
jj už sem se na to ĐíwaŁa přeĐewčírem,to dvd musím mít!!!!!!!!je nej!!!! *15* *14* *1*
-
-
DAVID 16
PRO DAVIDA 16:...vím že tě dost užírá to,že bude Zac lepší než Avril,nebo Miley lepší než Av,ale s tím nic nenaděláš...psaly jsme ti to tady několikrát,aby jsi se do ničeho nepletl,páč to zvoráš..a taky že jo...MŮŽEŠ NÁM ŘÍCT,PROČ LEZEŠ DO DISKUZE MILEY,A URÁŽÍŠ JI?MYSLÍŠ SI ŽE TI FANDOVÉ SI TO NECHAJÍ LÍBIT?..ted se všichni DÍKY TOBĚ nahrnuli sem,a po několika měsících klidu začínáme od znova s hádkama..a jenom kvůli tobě..JSI VŮBEC NORMÁLNÍ?...čekám že se aspon omluvíš..a půjdeš jim to tam vysvětlit..a neber to jako nějaký nadávání..je to jenom fakt *3* -
-
Re: DAVID 16
Tak bohužel,příspěvek avril fujjjjjjjjjjjjj miley je nejlepšíííííí byl napsán dřív než ten,co napsal david do diskuse miley....ale to je jedno.....možná si nezačal on,ale přece kvůli nějakýmu magorovi(jjj)nemusel psát,že miley je lesba! Takže jsi měla pravdu,když jsi psala,že hádka začala příspěvkem avril fujjjjjjj....,ale fady miley nas.alo to,co napsal david16 do diskuse miley,tak se pak nahrnuli sem..... -
-
Re: Re: DAVID 16
však ano,to jsem myslela...Miley není špatná..třeba fly on the wall je pro mě super song,ale nemůžu říct,že je pro mě nej..to snad pochopíte...je to vůl,zavařil si to,a obskáčem to mi -
-
Re: Re: Re: DAVID 16
Jo.....kvůli jednomu debilovi se tady zase můsime hádat....opravdu nechápu jak může být někdo tak *******!!!!!!
-
-
-