-
Avril na Stardoll
Na stardol je Avril!!A rovnou 5x...ale ta nejnovější je že si ji můžeš oblíct do abbey dawn!!Najedeš na stardoll.com-nahoře dáš dolls and games a najedeš na singers!!Tam Avril najdeš"Já ji jdu zrovna oblíct!!xD -
-
Re: Avril na Stardoll
to je super!!!a jak ji oblíkám do toho Abbey Dwan,tak jsou červený kalhoty s černejma kostkama,tak ty mam,ale růžový xD xD ale bohužel ne z Abbey Dawn xDxD -
Re: Avril na Stardoll
jj to znám :))
-
-
příští rok?
Hele slyšeli ste to, že nnew album bude až příští rok??? Tady je o tom článek: Avril Lavigne Bandaids už znájí důvody proč bude nové CD Avril až příští rok. Na jejich otázku Avril odpověděla, že sice je už hotových 10 písniček, ale ráda by ještě pár přidala. Nechce album uspěchat. -
-
Re: příští rok?
já už sa na něj mooc těšííím :-)) -
-
Re: Re: příští rok?
souhlas ja se na nej taki moc tesim bude 100pro skveli jako vsechny jeji cedecka *1*
-
-
Re: příští rok?
uvidíme....ale jen at si dá záležet:D -
-
Re: Re: příští rok?
jj...sice se ho už nemůžu dočkat, ale radši ať je to pořádná pecka a za nějaký ten čas, než aby to bylo už teď a nic moc... -
-
Re: Re: Re: příští rok?
přesně tak, aspoň bude kvalitnější a možná tam bude i víc písniček než na ostatních albumech
-
-
-
-
Neberte to jako reklamu :))
Ahojky :)) Jukněte se prosíím sem:
a-lavigne-only.blog.cz
Je to můj new blog o Avril.Je to můj první blog.Neberte to jako reklamu,já myslela,že když je tohle diskuze o AV,že se sem může psát všechno o AV.. :))
Tak papáá *3* -
-
Re: Neberte to jako reklamu :))
ahojky,já ti můžu nastavit nějaký desing jestli chceš!!já mám krásný desingy,kdyžtak my písni! *15* -
-
Re: Re: Neberte to jako reklamu :))
jůůůů Jani nechceš mi nějakej desing do zásoby taky udělat sice mám objednanej awe jeden bo 2 navíc se šiknou vždycyky !!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Neberte to jako reklamu :))
jo a s kým by měl být? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Neberte to jako reklamu :))
S aSHLEY tISDALE *15*
-
-
-
Re: Re: Neberte to jako reklamu :))
Jéé díky moc :)) Ale já mám tedka jeden objednanej..Tak třeba pozdějc :)
-
-
Re: Neberte to jako reklamu :))
Jasněé že patří je to přece o Avrilce !!! *14* Já se určo kouknu a budeš sem chodit pořád přibil by další člen do našííí (ne)normální partičky *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
čauky
hele čauky já už du !!! *4*
tk pp *14* *14* *14*
jo a Erčo, hlavně nejez a nepij, neradi bysme o tebe zase přišli, jo a dyžtak by za to mohl Kuba jo! *15* *15* *15* -
-
Re: čauky
už mám hlad a žízeň *15* -
-
Re: Re: čauky
bacha at te to neskoli *15* *15*
-
-
Re: čauky
tak cau *4* *14* a koukam ze za vsechno muze Kuba *1* -
-
Re: Re: čauky
mno jasně dit kvůli němu mám pak záškrty ty vl *15* -
-
Re: Re: Re: čauky
*1* *1* ttj
-
-
-
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445095582208948&set=a.445095575542282.122514.421613327890507&type=1&theater promiňte že otravuju a spamuju, jestli se vám líbí fotka,lajk.moc mi to pomůže,svému pejskovi-viz fotka,soutěžím o hračky ...děkuju moooc za ochotu *7* Jinak Avril přeji všechno nejlepšííí
-
:o)
Hanko, dneska se tu Avril nechytá. *15* -
-
Re: :o)
Což je vzhledem k faktu, že jsme na doskuzi o Avril, trochu nechválihodné... -
-
Re: Re: :o)
No dobře, budeme se tu bavit pouze o Avril. Toho se ale účastnit nebudu. *13* *15* Takže nazdar... -
-
Re: Re: Re: :o)
Ano.. tvou nepřítomností jsem doslova zdrcena... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Hanko, Budu citovat Avrilku z Push:
"Maybe you should just shut up" to platí i pro tebe. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
JOOOO *14* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Hele to není vtipný já teda jsem zdrcena...
-
-
Re: Re: Re: :o)
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
-
Re: Re: :o)
Divný coo?? *15*
-
-
-
Ježiši Kriste!!!
Proboha co jste to tady vyváděly?? Tohle snad není možný ... *7* Tohle je fakt ujetý ... hádáme se tu jak malý děti kvůli kravinám ...
Michale: Prosímtě nerozčiluj se tu nad Kajuškou, prostě je to moje kámoška a basta ... má mě taky ráda a naštvalo jí ta hádka včera tady co sem psala a tak napsala vlastní názor ... tak jí příště radši ani neodepisuj než abyste se tu hádaly !!! Mě se tohle fakt nelíbí ... nemám ráda když padají takový slova :-((
Kajuško: Děkuji za zastání ... A prosím ... neřeš to tady už to nemá cenu ... tohle už nezachráníme ... už je to tu prostě na nic ... Já už sem nechci chodit protože už mi vadí jak se Elis kvůli Vám trápí atd. Vy si možná myslíte, že sem se zbláznila a že sem blbá a kráva nebo co a víte co myslete si co chcete ... mě už je to jedno ... ANO změnila jsem se ... jsem jiná než na Silvestra ... už je to minulost a já jsem se prostě změnila a už NIKDY NEBUDU PROSTĚ STEJNÁ !!! Kajuška a já sme prostě kámošky a podle Vás na mě možná má vliv, ale já sem s ní ráda... a když se tu mezi sebou takle prostě neshodnete tak mě už to nebaví ...
P.S. AVRILKU BUDU NAVŽDY MILOWAT JE TO MOJE ŠTĚSTÍ MOJE VŠECHNO AVRIL SE NEVZDÁM A NIKDY SE NA NÍ NEVYKAŠLU, ale tady jsem už nejspíš skončila ... takle už to dál nejde ... vypadá to že si Tu Kačko s Michalem spolu dobře rozumíte, takže mě ani jiný už tu ani stejně nepotřebujete že ... Tak ahooj ... tohle všechno mě fakt mrzí, ale už toho mám dost ... sem jiná a nechci se měnit ... !!! *9* *9* *9* *9* Jen je mi líto, že to takle skončilo ... protože to tu bylo fajn ... *9* -
-
Re: Ježiši Kriste!!!
Míšo tohle snad nemyslíš vážně? že se tady na to vykašleš.
Zachránit se to tu dá, ale až začneš být zase sama sebou.
Za všechno, za tohle může Elis. Bezdůvodně se kvůli nám trápí, ale přitom na tom má velkej a nezastupitelnej podíl právě ona. Stejně se trápí jenom na oko. všechny jjeí příspěvky nezůstaly bez odezvy, předchozí stránky diskuze jsou toho důkazem. Bezdůvodně na nás hází špínu, potom se ti s tim svěřuje, že jí tady ignorujeme. Přitom to vůbec neni pravda! Prostě tě tim zmaniupuluje proti nám, prootže si důvěřivá a všechno jí to sežereš. Včera když se to tu všechno probíralo tak tu Elis byla, ale ani na nic nereagovala, přitom se jednalo o ní. Elis je prostě srab, pokud jí trápí co děláme, tak se nám s tim má svěřit, jako kamarádi by jsme to spolu probrali.
Ne, ona to jednodušše napráská tobě. Potom my samozřejmě nevíme co se děje, a ty nám to hned vrazíš, začneš obviňovat že ti nevěříme, že o tebe nemáme zájem atd..
Zamysli se nad sebou a nad Elis, jak to tady s ní skutečně je.
A ještě jedna drobnost, slíbila si, že sem nikdy nepřestaneš chodit. -
-
Re: Re: Ježiši Kriste!!!
Tohle si snad trochu přehnal nemyslíš?? Takle mluvit o Elis ... Já jí znám dýl jak Vás ... !!! Vím jaká je a taky vidím jak to tu je ... a to sem říkala, že se tu na to tady nevykašlu, ale boužel spousta se toho změnilo ... Já už sem chodit NECHCI, když ste takový ... !!! -
-
Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!
Míšo, to s Elis sem nepřehnal, akorát sem napsal co si myslim.
No a když vidíš jak to tu teda je, tak nám to teda popiš, co se tu děje špatně, a vem si k tomu s sebou i Elis. Ať nám to taky poví.
Chci vědět přesněj důvod proč se Elis trápí, to je důvod i toho proč sem nechceš chodit. Takhle to tady ukončit, kvůli takový pitomosti, to seš hodně dobrá. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!
Vidíš to ... zase mě odsuzuješ ... kvůli pitomosti, mě to jako kvůli pitomosti nepříde ... *9* *13* Hele tohle nemá cenu, my sme Vám s Elis napsaly co nám vadí tvoje pitomý urážky a nadávky a rejpání,... Kačky "Svěřte se svěřte se ... My Vás ani pořádně neznáme píšeme si tu s Váma a nemůžu popřít že nebyla sranda bylo to tu báječný vždycky jsem se sem těšila o Vánocích i potom a myslela jsem si že jste por mě jako rodina a přátelé ... ale potom se to celý zvrtlo že je z Elis černá ovce a pak jiný narážky a Elis se to rpostě nelíbí prostě je citlivá ... A to Kačky svěřte se ... proč se máme svěřovat s věcma zrovna Vám ... nic pořádnýho o Vás ani nevíme ... jenom sme si s Vámi fakt užily krásný časy ... Ale tohle už fakt nemá cenu ... já už prostě takhle dál nemůžu ... jestli mě opravdu znáš jak tvrdíš tak asi uhodneš, že hádky ráda nemám a hádám se nerada ... Vždycky hledám racionální a lepší řešení ... ale tohle už řešení nemá ... Já už takle dál nemůžu ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!
Hm! Mysli si o mě co chceš! Sbohem! *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!
No Míšo, to si měla napsat rovnou že vám vadí moje narážky a rejpání.
Včera se tu ale řešil jinej důvod, a to ten že Elis ignorujeme. Ignorování a rejpání je značně velkej rozdíl. Už nevíš co by sis dřív vymyslela, hlavně aby se to netýkalo Vás.
Ale pokud vim tak si to tady už psala, že ti to s Elis vadí. A já sem napsal že už Vás bezdůvodně urážet nebudu. je to tak max 3 týdny zpátky. Tak co zase řešíte? Zase to hoď všechno na mně, já sem tady s tim rejpáním začal.
"Nic pořádnýho o nás nevíme, skoro se vůbec neznáme". No když to bereš takhle.
-
-
-
-
-
-
Achjo
Asi bych měla jít :( Nechci Vám kazit náladu, protože jak sám píšeš "Co zas"... :(( Tak je mi jasný že když nemám blbou náladu Ták o mě rači nestojíte ... Jako fakt nechci nic kazit !! -
-
Re: Achjo
Míšo, nikam nechoď. Já sem to nemyslel nijak špatně. Jenom se ptám.
Už tě to zase chytá! Neni pravda, že tu o tebe nikdo nestojí a nic tu nekazíš. -
-
Re: Re: Achjo
Jj tohle mi říkáte pokaždý že nic nekazím Atd. Ale dneska já nwm ve škole to bylo super bomba cool a stejnák mam náladu jak na funuse :(( Nevím co se mnou je :(( -
-
Re: Re: Re: Achjo
Řikáme ti to pořád, ale nikdy to nechceš pochopit. :o)
Snad to neni s tebou zase tak špatný, aby si tu nemohla psát. Já nevim. -
-
Re: Re: Re: Re: Achjo
Přesně tak! Pust si Avril, kecej tu s námi a na všechno zapomeneš! ;-*
-
-
-
-
-
tak já klidně tu budu dávat novinky o Avrilce ? mám ?? <3
-
-
No jasně *3* Určitě *3*
Tobě to předpokládám nevadí? že to tu neni jen o Avril. -
-
Né neva ... tak vidíš i na Vanesse a na ostatních,kecám o něčem jiném :)
-
-
Tak to je fajn *3* Prostě proč se nebavit i o něčem jiném, na tom neni nic špatnýho, a občas je i legrace. *15*
-
-
pravda *1* *3*
-
-
-
-
-
The best damn thing
Avril má nové video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a bude to právě The best damn thing,mělo být původně v plánu Runaway....bude to takový zase ulítlý video,zatímjsem vidělajenom fotky.....se úplně těším na to!!!!!!!! *15*