Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

HOKÉÉJ

Tak sem se tady objevila po několika měsících =D prosíím nekřičet a nenadávat *15* díváte se/dívali jste sena hokej? já se dívám a je to napínavý jak kšandy *14* ae vedou si dobře kluci..zatím vedem 2:0 *15* a je to 3.třetina,což si myslím že už nedoženou!!!

Jinak když sem tady,Avril má novej shoot- http://a-lavigne.blog.cz/1005/photoshoot-by-mark-liddell-for-inked-magazine

A nevím jestli jste slyšeli písničku "think about it " poslechnout si ji můžete tadýý - http://www.youtube.com/watch?v=KijHAJrYvjk
    • sharpay1995

Re: HOKÉÉJ

Hokej...no jasně že sem se dívala..., ale napínavá už byla jenom ta posledno minuta, když nám dali ten gól a hráli 6 na 3..
      Ale jinak k Avril...ta písnička(je skvělá) ta je nová? A nebo nějaká stěch starších co nebyla na albu???
      • Re: Re: HOKÉÉJ

Ta bude stará já jí mám v MP4 asi 4 měsíce *14*
        A hokéééj... jasný... sme nejlepší a rusáci sou arogantní a namyšlení idioti ... takle s těma medajlama jak to udělali bych jim hned dala do držky ... blbečci ... *10* *1*
        • Re: Re: Re: HOKÉÉJ

Přesně tak.. *1*
          Jsme prostě nejlepší!! *4*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: HOKÉÉJ

ja koukala asi na poslednich 10 minut a byla sem z toho celkem vystresovana *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: HOKÉÉJ

jo ten tvůj dnešní příběh...ten už sem si četla předtím, ale fakt dobrý no...xDDD
            • xkostex

no to ja taky sem mela nervy v kyblu ale kdyz sme vyhraly a hraly ceskou hymnu tak mi zacly tict slzy dojetim. a souhlas tak sem hrda ze sem ceska i kdyz no raci nic *15* no jako dobry no *15* prej I am not czech *15* nerikej ze si nikdy nebyla v praze
            • jana291995

já sem ke konci měla už blato na hřišti..jako sem se bála že nás doženou,ptž bylo 30 sekund do konce a oni nám ještě dali gola.to mě vyděsilo,ae bylo to v poho..sem pyšná že sem češka =D přečtěte si,co se mi dneska stalo..je to ten první článek - http://www.facebook.com/#!/profile. php?id=1414969606
  • puspuspusinka

DOTAZ !!!

Nemohly byste mě a Michala nějak rozlišit???
    Když říkáte Míšo a Míšo ... tak jáá z toho mám akorát další famfrpál ... *15*
    • vterinka

Re: DOTAZ !!!

já to tak píšu schválně, jinak, tak se přejmenuj. *15* My máme ve třídě dvě Katky a rozlišují nás v ajině na Katku a Kaču, lae jak mám rozdělit vás, to netuším, ale říkám ti rovnou, že Michaelo nebo Michaeli nepíšu! a Michale se mi tež psát nechce. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: DOTAZ !!!

No tak piš Míšo (jááá) a Marve (Michal) ... a Michaelu nebo Michalu si jednou skušíš a taky ti přiletí jedna pánví !!! *15* *8*
  • puspuspusinka

...

Vrátím se v 18:45 tak zatím napiš tu písničku *14* *15*
    • kvatro

Re: ...

OK *15*
  • kvatro

Kouzelný lustr – část třetí

Michal vejde do pokoje a lustr drze na Michala: „Nazdar zmrde. Čumíš ako keď by si spadol z višne na znak.“
    „Míšo podej mi kleště a kladivo, odmontuju toho drzouna, to mu snad zavře hubu“. Povídá Michal.
    „Počkej panáčku, keď ma tu necháš splním jednomu z Vás tri želanie.“ Nabízí se lustr. Michal neví co na to říct ale Míša už má přání vybráno. „Povedaj“. „Chtěla bych tu Bena Jäggera na motorce“. Lustr se dlouze rozmýšlí a nakonec odpovídá“.
    „Ben Jägger? To je čo za skunka? To som jakživ nepočul“. „Tak nám sem přičaruj Pierra Bouvierra“. „To tiež neviem urobiť. Moj vynálezca Uršula Katarína Jennerová ma nič nenaučila. Porád som bol podle ni lempl lustr ktorý nevie normálne kúzliť. Bolo mi to vel’mi l’úto ale jednoho dňa som ty jeji nadávky nevydržel a premenil ju v mývala.
    Prepačte som lustr úplne na nič, nič som nikdy neuměl, som na všetko levý“. Lustr sebekritický jako Míša a Míša samotná si musí samosebou rozumět. Lustr slíbil že Míše už nebude nic zlého provádět a Míša že si lustr v pkojíčku nechá.
    THE END
  • Avril

Jsi nejlepší Avril!!
  • avril je nejlepsi

avril lavigne je proste nejlepsi
  • miley11cyrus

hor

miley je lepší než avril *10*
    • miley11cyrus

Re: hor

Jo miley je krásnější umí víc zpívat atd.....avril fůjjj neurážejte miley *16*
      • k-a-ro-l-ink-a

Re: Re: hor

je mi tě líto když si přišla o zrak i o sluch *1* chudinko *15*
        • k-a-ro-l-ink-a

Re: Re: Re: hor

( pro Miley která napsala že je Miley krásnější a umí líp zpívat :-) )
      • andrea3518

Re: Re: hor

ty wole už mě neštvete my vám taky nic nepíšem na diskusi miley už jste s tim trapný jak av pořád urážíte!! *10* *16*
        • miley11cyrus

Re: Re: Re: hor

jo???vždycky se nějaký najde kdo nadává na miley a má rád avril já jsem na avril nechodím ale když nadáváte na miley tak se fanoušci miley asi zastávají ne??
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: hor

tak se nejdřív podívej kdo to píše!!!určitě to není nikdo znás(těch co tady na dizkuzi jsou pořád), ale nějakej debil co vás prostě jenom provokuje!!!!Tak proč to tady za něj zchytáme my???? nadávejte jeme a né tady na Avril!!!! Stejně vím že aspoň někdo z vás by to nikdy nenapsal, že to píše jenom proto že někde tam nějakej debil napsal něco k Miley!!! jo a ještě něco- tady de opravdu poznat kdo je inteligentní: vám tam někdo napíše k Miley něco hnusnýho a vy hned sem lezete jak malé děti a nadáváte tady na Avril, ale když vy nám tady napíšete něco hnusnýho o Avril chodíme my vám urážet Miley???NE!!!! protože my jsme normální lidi narozdíl od vás!!!
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: hor

jo debil,kterej provokuje a ani neni reglej a vy hned dete oplácet jak malí....co dodat asi to tak bude *9*
          • angel15

já bych řekl,že to píše pořád ta sama osoba všechno,jelikož to je neregli...a necjápu ,proč když ste takoví fanoušci,tak si neuděláte profilek...prostě jen chtěj provokkovat...ještě snad ani jeden fanoušek od miley co je tu reglej a ma profil tu snad ani jednou nebyl a nic nenapsal!!!!!a těm inteligentum co sem pořád píšou o Avril neslušnosti,tak přeju dobrou inteligenci
          • kladik

No tak se někomu líbí Miley . S tím asi nic nenaďěláme.
  • cara

all you will never know

jinak mám dotaz all you will never know je taky něco jako album že ano?? tady v avrilky discogarii je napsaný taky tak si chci koupit a My world je dvd že ano?? já právě mám všechny alba Let Go i Under my skin a The Best damn Thighi to DVD s koncertu
    Tak by mě zajímalo jaký jsou tam písničky
  • jana291995

PROSÍÍÍM NEKŘIČÉÉÉT!

Já vím,že to semka nepatří,je to něco se Zacem,je to scéna z filmu 17 again!!!Díky týhle scéně je mím jediným!! *15*

http://www.youtube.com/watch?v= AoCeXjaHWdI
    Jak to ti jeho rodiče dělali,že vznikl tak krásnej ksicht nevíte? *14* *7* *14*
  • xkostex

loucim se

loucim se pokud se neutopim tak pridu asi za pul hodiny. tak cau a poradne ty goryly pohladte *15*
    • puspuspusinka

Re: loucim se

já TANČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM !!! *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: loucim se

tak ty si snima poradne zatancuj *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: loucim se

RTAK JO *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: loucim se

tak co pporad tancujes nebo uz te to prestalo bavit? *15* *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: loucim se

jj parchanti *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

no to je svine dostane za usi takhle si dovolovat nebude! *15*
            • puspuspusinka

MNO UŽ SEM TU GORILU KLEPLA, PÁŠ MI ŠLÁPLA NA NOHU A TO FAKT NEMĚLA DĚLAT !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit