-
Elííí.....
Ahojky Elis,...nechceš si semnou napísat nějakej románek? *1* *1* *1* *1* Hanča už dlouho neměla co na čtení !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Elííí.....
klidne jaky tema? -
-
Re: Re: Elííí.....
mno já nwm,...ale jako sem nemocná a nějaký to povyražení bych si zasloužila *14* ,....tak co říkáte lidi společnýmu výletu na Haway na wíkend bez učení (Hančo) a pstě si udělat takový předvelikonoční prázdniny *14* *14* *14* !!! Mno? *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Elííí.....
tím zčením narážíš jako na na co???xDDD A fakt nemusíš...po čtení nijak netoužím takže kvůli mě to dělat nemusíte...xDD Vlastně vůbec to nedělejte...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Elííí.....
Supééér Elis,....Hanča nám dala dokonce i svolení !!! *1* *1* *1* *1* *1* Deme na to? *1* *1* *1*
Jo a jedete teda na Haway? *1* *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Elííí.....
ok 00:00 na ruzini -
tak jo a zase o půlnoci? *1* -
jo dem a jedem *15*
-
-
-
-
-
-
Wow!!!! Tak na to se koukněte =D
Nadpis mluví za vše =D Je to paparazzi video a je to z doby,kdy byla avril s Deryckem a kdy se myslelo,že je těhotná =D
http://www.zedge.net/videos/212 37/avrilshop-video/?pos=11&search=a vril+-+alice -
aaaaaaaaa!!!!!!!
twl lidi byste neverili jak nektery lidi dokazou nasrat! sme dneska meli prvni 3hodiny toho projektu co mame na konci brezna. twl se tam seru prez 2 hodiny s napisem na to grafity a 3hodiny doma a pak si pul hodiny pred koncem vyucovani prikraci hostaska a zacne nam do toho kecat at nedelame napisy at raci udelame nakyho hrocha a do toho nakej grafit. twl jako kluci si tam klidne muzou mit napisy a nam se do toho sere! sama nema zadnou skupinu ale kecat umi to jo kr*** jedna! ja se ji na ts projektovi dny muzu vykaslat at si na tu blbou zed nacmara neco sama! me nehorazne nasrala! *16* *16* -
-
Re: aaaaaaaaa!!!!!!!
Elis tady nejsme v kostele. *15*
Už to tu vypadá jako Elis zpovědnice, vždycky se tu vyleje kvůli škole. *1* -
-
Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!
ja vim ze nejsem v kostele a nejsem nabouzenska ale proste me to tak sere ze sem to nekam napsat musela -
-
Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!
To je v pořádku, to sem klidně napiš. Když tě něco sere.
Mně jen tak nic nenasere, za těch pár let sem se proti tomu totiž obrnil. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!
to mas dobry me nasrala tak ze sem tam zacla skoro se vsim hazet a vytehala sem si papiry ze sesitu *15* aspon ze mi Patrik spravil naladu sice sem mala kvuli nemu kaminy skoro vsedne ale byla sranda *15*
-
-
-
-
tyvole! hej úplně s tebou soucítím! To je kráva!! Božatko! :(((((( -
-
Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!
miso to bych ji sice s radosti rekla a klidne bych ji to i s venovanim napsala na tu debilni zed! ale nechci odejit s reditelskou a na ty dny se ji urcite vyseru stejne tam nebudu tak mi to muze bejt jedno. a kacko diky ze semnou souhlasis -
-
Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!
hej máš pravdu! ředitelská ti za to nestojí, ale ser na ni! At vám příště řekne rovnou, co tam chce!! ... jinak nemáš zač ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!
no presne predem to nerekne ale pak kdyz uz to mam hotovi preklesneni v mensim na navrhu a uz sem to chtela ukazat prokopce a jit to nakreslit na stenu pride ona a rekne ze tohle ne a ze tam chce obrazek toji nestaci ta hvezda co sem udala vedle toho? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!
To jsou prostě jenom takový, co chtěji akorát buzerovat. *15* *15*
Takový úplně nesnášim, a přitom je vidim každej den. *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaaaaa!!!!!!!
omg!!! Mám z toho nerva už ted! :D Fakt do řiti nakopat takové lidi! :-(((
-
-
-
-
-
*15* *15* Hey to jí řekni ... ať si tam načmárá něco sama... proč by ses s tím měla srát ty když stejnak tam příští rok nebudeš ... ser na ní na kozu ... *15* *15* *15* ale pobavilo mě to jakoo *14*
-
-
Kouzelný lustr – část druhá
Míša si pod lustr přistrčí štokrle a smetákem se mu snaží vzít svoji peřinu. Lustr sebou hází, Míša se ho marně snaží setřást. „Narvu ti to koště do prdele! Dej sem tu posranou peřinu!“
„Lustr zůstane stát v pozoru, ta perina je posraná?“ Ptá se. „Odteraz už viem čo je to ten velký hnedý fl’ak. Urobila si zrejmo do perin krtkův dort“. Náhle přijde rána, která zasáhne lustr do nejcitlivějšího místa. Ne do koulí. Ale do žárovky.
Zrazu tma jako ve sloním zadku. Míša jak se snažila lustru vytrhnout svojí milovanou peřinku, peřina se roztrhla a peří bylo po celém pokoji. Lustr se vysmívá: „Míša, Míša na čo sahneš to sa pod tvými rukmi pojebe. Míša teď vypadá jako opelíchaný kuře.“ „Počkej ty zkurwáku, zavolám na tebe Michala. Ten možná bude vědět co s tebou. „ Povídá Míša rozzlobeně. Míša žhaví mobil, hledá Michalovo číslo. Koukne se směrem k lustru a povídá. „Máš to spočtený!, Michal už je na cestě“
Michal za pár okamžiků přiběhne, celý na hadry. Míša se vyptává. „Snaď tě takhle nezřídila nějaká dračice? Michal odpovídá: „Nene, to byl váš pes. Honil mně po celom dvorku, tahal za nohu a nakonec mě kousnul těma svýma tesákama do prdele“. Vzal sem z brašny hasák a právě teď má hezký sny.
Kde máš ten zlobivej lustr?, ptá se Michal. „Pojď za mnou“, povídá Míša. -
Pa
Míšo a Káťo užíte si to tu dneska ale já jdu, pohádala jsem se s kámoškou a myslela si že je to v háji ale ona se mi ozvala Ták já Du za ní musíme si to vyříkat Ták ahoj a snad sem Vám neskazila náadu zase zítra nebo snad později večer ahoj :)) -
-
Re: Pa
Tak jo no, hlavně, at se to mezi vámi urovná! ;-)
-
-
Avril
Škoda jen že se z užasny punk-rockovy zpěvačky stala popova kralovna....když ji poslouchaj samý "ružovy" 13 tak se ani nesmim divit...je to škoda co provedla.....měla na to bejt dobrou zpěvačkou *9* ale žadnou girlfriend poslouchat nebudu!! *1* -
-
Re: Avril
taky mě sere že se tak změnila..jko není to nejhorší ale přdtím to bylo lepší...a punk rock to teda nebyl, se tak jen oblíkala, ale styl hudby to teda nebyl... -
Mě je 18 růžovou beru jako každou jinou barvu a Avril je pro mě BEST. Ale je fakt že s novým CD změnila styl a to se nemůsí každému líbit. Ale kdyby byla furt stejná tak by to byla nuda *4* -
*1* *1* *1* *1* *1* Avril,že je popová královna???? *1* *1* *1* *1* Já teda myslím že je rocková princezna !!!! A neposlouchají ji růžový 13..já jsem 16 a nosím nejrači černorůžový hadry a to je velkej rozdíl!!!Avril fans jsou drsní!!!A né růžový vypatlaný barbie...To že někdo nosí černorůžovou kombinaci barev ještě neznamená že je sladkej!!A má best spngy!!Všechny!!! -
si ty vůbec normální? *10* avril byla taková prtože byla pubertačka víš jak by vypadala kdyby měla děcko a byla ještě pubeták. -
-
Re: Re: Avril
Jo přesně tak!!!
-
-
Hele tak mě je 13 a opravdu nejsem žádná růžovka, naopak takový lidi nemám moc v lásce, no ale jsou tu a tak je beru a já jsem tedy důkaz toho že jí jen "růžový"13 neposlouchaj a Avril je dobrá zpěvačka a neměla bys jí odsuzovat za to že se zmněnila- naopak si myslím že je to dobře, ale obě dvě Avril jsou sqjelé!!! *14* *14* *14*
-
-
Vonavka
http://blogoav.blog.cz/0901/tak-to- je-ona-vonavka-avril Tak konečně TO JE TA VONAVKA AVRIL,NA KTEROU ČEKÁME DOCELA DLOUHO..SE MRKNĚTE NA MŮJ BLOG www.blogoav.blog.cz *15* -
avril lavigne
ja avril moc nemusim,ale nejsem tak blbá,abych sem psala,že je hrozná!!!!ještě se dá poslouchat ale pro mě je nej miley!!! -
-
Re: avril lavigne
mn0 já zase nemusim miley je fákt hroznáá!! a Avril je o doooost lepší -
-
Re: Re: avril lavigne
zajimavej názor...diky,že se poděliš o svuj nazorna avril,že ji tak na pul mužeš,ale že spíš si na miley s náma co fandíme avril ..moc nás to potěšilo *7* *5*
-
-
-
KRUCÍÍÍ
Tak k těm pozvánkám..=o)
Myslím Angel se ptal s ještě sharpay myslím,tak žádný body mi to nedalo,tak to se asi musíte registrovat..udělali by jste to pro mě všichni,nebo aspon někdo??? *4* *14* -
-
Re: KRUCÍÍÍ
Udělala jsem to pro tebe...xD -
-
Re: Re: KRUCÍÍÍ
já tě milujůůů *14* -
-
Re: Re: Re: KRUCÍÍÍ
ok tak dik:D....a je tam tahle věta :::Na konci roku bude mít jeden z vás jedinečnou příležitost, která se naskytne jednou za život. Vítěz se setká s Avril na koncertě na jaře 2010.....takže sem avril přijede na koncert:) -
-
Re: Re: Re: Re: KRUCÍÍÍ
no počkat,ale tam není napsáno,že to vyhraje Čech..pokud by to teda vyhrál čech,tak na ten koncert může jet třeba do Toronta,tam není napsáno,že to bude u nás!!!BOHUŽEL *15*
Stejně to vyhraju já..=o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: KRUCÍÍÍ
Ano...žádný možná jasný!!!! Jestli nás sebou nevezmeš tak já si tě najdu a pak....xDDD -
tak hele ty to musis vyhrat a zadny mozna ale urcite nas musis vzit *1* *1* -
no,nevím jestli si s sebou můžete někoho brát,ale určo bych Vás vzala..MOŽNÁ..=o)
Páč mám taky kámošky víte,ty by mi to asi neodpustili..=o)
Ae samozřejmě jste na prvním místě..=o) *1* -
No žádný vtip kamarádko...ty to pěkně vyhraješ a vezmeš nás za Avril, jasný....xDDD -
jde o tohle-www.avril-lavigne-perfumes.co m
Tak děláš ůkoly,sbíráš body a můžeš se setkakt s Av..
No to byl žert že to vyhraju.. *1* -
řekne mi pls někdo o co tu běží? *1* -
jo vem nas sebou *1* snad to vyhrajes preju ti to *4* -
Ano..to už je pouze malý detail Janči...xD No jistě že to vyhraš ty, ale pak doufám jako že nás vezmeš sebou...hm????xDDD -
nj to je už detail:D.....ježiš proč by sem zae nejela..myslim,že tu měla dost dobrej koncert:D....ty jo pozval sem někoho on se regl a žádnej bod nemam:D...i plakat sem udělal a nic:D...dokonce dva:D..ja chci body:D
-
-
Re: Re: Re: Re: KRUCÍÍÍ
No jo...to my ani nedošlo...sem spíš myslela že to bude někde v zahraničí, bo tam bylo napsané TÝDEN S AVRIL, nebo tak něco...
-
-
-
-
Re: KRUCÍÍÍ
Jooo,a když se registrujete,tak od června tohotu roku do prosince tohoto roku,můžete vyhrát každej měsíc supééér věcii..ale samozřejmě za nějakej slušnej balík bodůů..(sem chtěla napsat prachů)=o)
Vždycky jsou ty dárky 2,a ten jeden je vždycky jedenkrát 100ml parfém,a pak třeba tričko black star,náramek,peněženka a to co CHCŮŮŮŮŮ...ZRCÁTKO,A VZÁÁDU JE LOGO BLACK STAR..!!!Když si najedete www.avril-lavigne-perfumes.com a kliknete na to "be you own star" tak dole máte ty ceny vyfocený..!!!Mě to tak láká krucíí *1*
-
-
For Mišulku..:)
Napsala by jsi mi prosím do vzkazů znova tvoje číslo na mobil?? *4* *14*
Jsem ho měla v opravně a oni mi všechno z mobilu vymazali.. *9*