-
:)
jelikož už se tady moc neorientuju ak nevím jestli to tu už bylo, nebo ne.., ale i tak..:D :D
http://www.youtube.com/watch?v=nI KjUJen1Ec&feature=player_embedded
Video o chybách ve WTH-klipu..:) -
-
Re: :)
To je drsné, nechápu jak si toho někdo může všimnout. *15* -
-
Re: Re: :)
Hej... já taky ne... ale třeba to stím oblečením jak to vyhazuje z té kabinky, toho jsem si třeba všimla hned jak jsem to viděla poprvé..:D -
-
Re: Re: Re: :)
tak toho taky, ale toho ostatního fakt ne *15* -
Joo too bylo vidět
-
-
Re: Re: :)
Jáá chyby neřeším ... sme přeci jenom lidi *15* *15* *15* -
-
*1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
boze takovi puntickar *15* ja si vsimla jen toho obleceni kdyz sla z kabinky a tech vonavek -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Asi tááák *15* *15* To je prostě naše Hannah in Wonderland ... všímá si i nepodstatnéhoo *15* *15* *15* *15*
Jináák čáááo zlatoo *15*
-
-
-
-
-
-
Michálku !!!
Kde zase vězíš??? To je děsný... Že ty máš rande s jinou??? *8* *15* *7* *15* -
-
Re: Michálku !!!
Míšo, neni pravda. Rande s jinou nemám. *13*
Tu chvilku nejsem a už se po mě sháníš. To je děsný... -
-
Re: Re: Michálku !!!
to je vopruz co? xDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Michálku !!!
S tebou? Ano to je pravda. *15* Kačka III. řečená Vopruzírenská jsi. *15* *15* -
Fajn tak ja uz sem nebudu chodit když vás tu tak moc votravuju ...
-
-
No tak promiň, že sem ti tak křivdila xD Jenže mě to tu bez tebe a tvých hlášek moc nebaví Noooo xD -
-
Mě to tu zase nebaví bez tebe. Hanka neboli "Kontrolér Inteligentních Řečí" tady pořád něco plká. *15* *15*
-
-
-
Re: Michálku !!!
Tatínku né... že nemáš rande s jinou... to svím dětem přece udělat nemůžeš..! :D -
-
Hančo nemyslí pořád jen na sebe Hlavně to přece nemůže udělat mě... To bych nezmakla xD doufám že se jenom Sekl v hospode xD
-
-
-
?
O čem se tu vlastně bavíme xD :-DDD? *15* *9* *1* *1* -
-
Re: ?
O mojí přetaženosti ... a že sem protivnáá ... neboj už zmizím ... *15*
-
-
fb
Ahojky děcka, normálně sme tak nasraná!! Koukněte se do mého alba "Profilové fotky" ... koukněte se na koment celého alba a jednotlivých fotek! To je pi*a jak nwm co!! :-(((( -
-
Re: fb
OK, ale bude to chvíli trvat ... protože, se mi seká net ... zkurwák jeden ... *15* -
-
Re: Re: fb
aha, ok .. tak pak dej vědět, co na to říkáš ... mě totálně dostala! .... Včera jsem si s ní psala a v poho a ted příjdu a vidím tohle!
-
-
-
Avril je ta nej.zpěvačka na světě!!
-
:)
Eliška: jestli chces upe ty stejne hadřiky jako ona zajdi si na www.avrillavigne.com a tam sije muzes objednat z ameriky!! ale bude to asi celkem drahe, ale nwm, ale kukni se tam!!:) *3* -
AVRILKA!!!!
*3* avrilka je prostě nej *4*
má stále více fanoušků *4*
slyšeli jste už o tý kolekci Abbey Dawn?
Kdo ne,podívejte se plís na můj blog
www.giraffeandy.blog.cz ,jsou tam videa a vše možný o avril !!!(sorry za reklamu) -
AD
Hoy...objednával si někdo něco z tý stránky www.abbey-dawn.cz ?já nevím jestli je to spolehlivý...chtěla bych si něco pořídit.. -
-
Re: AD
moe kamoska si koupila takovou čepici ... no a už jíá má :-)
-
-
muj blog
na mim blogu : nelinkaavril.blog.cz
je video Abbey Dawn . tak se jukbětee *4* -
-
Re: muj blog
Jdi už s tím svým hnusným blogem do ......!!!!!! -
-
Re: Re: muj blog
nechte toho...♥
-
-
-
konec hádaní!
sice neznam osobně Avril ani miley,ale co je mi jasny je to,že kdyby viděli ,jak se tu hádáme,tak by se za nás stiděli a pěkně naštvany,takže už toho nechte pleas..fanoušek je od toho ,aby podporoval svyho idola nebo toho komu fandí a ne aby urážel lidi v jeho branži co se snažej taky prorazit...!!!a ty co to nechápou a napíšou do diskuse o Avril nebo Miley nebo jinych osobnostech,tak to nejsou fandove,ale blbove co se nuděj a chtěj někoho nasrat....a ty co na to reagujou se akorat dostanou na jejich uroven,protože oni vyhrajou,že na to reagujete!!ten to projev pro vás napsal Angel15..děkuji *3* *3* -
-
Re: konec hádaní!
Souhlas *3* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: konec hádaní!
já taky souhlasím..máš pravdu.. *14* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: konec hádaní!
já taky souhlasím.....to co si napsal je SVATÁ PRAVDA!!!!
-
-
-